Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A FÖLD szűk politikai elitje minden hatalmát az emberiség előtt elhallgatott apró tényekből meríti


HAARP PROJECT

High Frequency Active Auroral Research Program

      Nagyfrekvenciás sarkifény kutató központ

Rejtélyes HAARP projekt  -  44:47 - 1 year ago

Ha Alaszka déli részén végigautózunk az ún. Tok-Highwayn, a 11-es mérföldkőnél, Gakona település közelében az út mellett több kilométeren át szögesdrótkerítés húzódik. A kerítés mellett tábla figyelmeztet arra, hogy itt katonai terület kezdődik.

Ez az ún. HAARP Project (haarp = hárfa) fellegvára. A HAARP a High Frequency Active Auroral Research Program, azaz aktív magas frekvenciás program az auróra kutatására elnevezést takarja, vagyis hivatalosan az északi fény létrejöttét és tulajdonságait vizsgálja.

Közreműködői az US Navy (haditengerészet), a US Air Force (légierő), valamit néhány egyetem és beszállító cég. A terület tulajdonosa az USA Védelmi Minisztériuma. Egy kívülálló számára már az is elgondolkodtató lehet, hogy vajon miért érdeklődik az amerikai hadsereg az északi fény iránt?

A HAARP hatalmas antenna. 180 oszlop képez egyetlen antennát, az ionoszférába küldünk elektromágneses hullámokat. 1 milliárd Wattos nagyfrekvenciás rádiohullámokat bocsát ki. 10 milliárd Wattos hatékonysági határ és 100 milliárd Watt a tervezett felső határa az ionoszférába juttatott elektromágneses hullámoknak. Az ionoszféra nem csak tükröz, hanem fel is erősít egy jelet.

A HAARP technika alkalmas az időjárás megváltoztatására és használható az emberi elme befolyásolására.

 

A film 5 részletben is megnézhető:

 

 

Kommunikáció pénz és nyelvi korlátok nélkül!

A Yagooft a tömegközlekedés eszköze

A mindennapi tevékenységedet pénz és nyelvi korlátok nélkül ismertetheted meg az emberiség egészével ingyenes felhasználóként is!

Itt a meghívód személyét is saját magad választhatod ki!

Egyszeri 60$ költséggel örökös használati jogra, webirodára és örökös részesedésre is szert teszel, mert a Yagooft a mindenkori árbevételének a 60%-át a civil lakossággal kívánja megosztani!

Ha még nem regisztráltál, most érdemes átgondolni és megtenni. A csatlakozással mindenki csak nyerhet, ezt felelősséggel állítjuk!

A kommunikáció szabad áramlása a világban nem lehet pénzkérdés, ahogy a nyelvtanulás lehetősége sem függhet az emberek fizetőképességétől!

A történelem folyamán egyetlen dolog nem állt a civil lakosság rendelkezésére: az internet. Napjainkban az internet szabadsága a rendelkezésünkre áll! Csupán civil akarat és civil együttműködés kérdése, hogy a lakosság a saját anyagi és társadalmi szerepének a megerősítésére is a birtokába vegye. Korlátozások és nyelvi korlátok nélkül, a szabad akaratából és az emberiség érdekeit is szolgálva!

 

OLVASS TOVÁBB

 

 RÓLUNK ÍRTÁK - a Szerencsés Találkozások kiadványban

 FELTÉTEL NÉLKÜLI ALAPJÖVEDELEM - GYIK

 

 

 

A mappában található képek előnézete Ők is félnek