Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Országimázs építés

2012.07.16

 

Európai Polgári Kezdeményezések - EPK - Add a véleményed!

A víz és szennyvízhálózat emberi jog! Ehhez kell az EGYETÉRTŐ aláírásod SOS!

Cipruson bejelentették, hogy a szigetország 2014 júniusában tervezi bevezetni a garantált Alapjövedelmet

 

 

 

Országimázs építés

Ebben a rovatban azt mutatjuk be, mi mindennel van lehetőségünk népszerűsíteni a hazánkat a nemzetközi környezetben. Tehet-e bármit is az egyszerű magánember, ha be akar kapcsolódni ebbe a tevékenységbe?

Bízom benne, hogy a ma induló gyűjtőmunkánk azt fogja bizonyítani valamennyiünk számára: a lehető legtöbbet mi, az egyszerű emberek tehetünk a hazánkért! Mindössze annyit kell tennünk, hogy segítségül hívjuk a bennünk rejlő tehetséget és merjük azt csinálni, amit a legjobban szeretünk! Merjük megmutatni magunkat a világnak!

Ezekkel a gondolatokkal indítom útjára a rovatot: Kerekes Klári 2012.07.16.

 


 

A TÖRTÉNELMI MAGYARORSZÁG VÁRAI

Interaktív barangolás a történelmi időkben

 
Ha   ide klikkelsz ,
majd a Nagymagyarország térképre, csodákat fogsz látni!
 
Az egér mozgatásával megjelenik, hogy hol jársz.  
 
Alaprajzokat nézegethetsz, történelmet olvashatsz.
 
Mindezt nagyon igényes kivitelben.
 
A megjelenő kis térképre kattintva új ablakban letöltődik a választott térkép. A jobb felső sarokban megjelenik egy navigációs térkép és a nagyítási lehetőség - kiváló segítséget nyújtva programok tervezéséhez ! A vár- és templomikonok aktívak.
 

 

 


 

Pintér István

    Közzétette: pinteristvan60 , dátum: 2012.03.30.

A film eredetileg, a You tube filmfesztiválra készült, az Ózdhoz közeli Bükki Nemzeti Park természeti szépségeit mutatja be: az Upponyi-szoros, a Lázbérci-víztározó, a Damasa-szakadék, a szilvásváradi Szalajka-völgy, valamint a bélapátfalvai Bélkő mészkősivatagát, 4 évszak varázslatos tájképeinek segítségével.

Soha senki sem mutatta be még így ezt a tájat, a film, még azok számára is meglepetés lesz, akik sokszor jártak itt ezen a tájon. Most olyan oldaláról, ismerhetik meg, melyet, sohasem láttak, és lehet, soha nem is fognak látni. A pillanat, melyet, megörökítettem, sokszor tíz perc, egy óra, vagy egy nap múlva már nem is létezett, de a kamerám rögzítette.

A táj titokzatos varázsa rabul ejtett, szépségei, a Kárpátokat, Erdély csodálatos tájait, a Duna-kanyart, és a Balaton-felvidéket idézik. Felejthetetlen élmény volt felmenni, az Upponyi-szoros meredek szikláira, gyönyörködni, az elénk táruló őszi, téli panorámában, a víztározó vízében visszatükröződő hegyek őszi színpompájában, majd a márciusi tél utolsó pillanataiban, a tó jéggel, már nem borított vízében, visszatükröződő, vadul vonuló felhők látványában.

A film bemutatja, a táj minden szépségét, értékét. Biztos vagyok abban, hogy sokak örömére készült ez az alkotás, és alkalmas arra, hogy hazai, és külföldi barátainkkal, és ismerőseinkkel megismertessük.

Ha tetszik, nektek, ez a szép magyar tájról, Magyarországról szóló természet film, osszátok meg, és fejezzétek ki tetszéseitekkel. Jó virtuális utazást, jó szórakozást kívánok, mindenkinek. Kategória: Utazás és események

Címkék: Tájkép fotózás+Landscape Nemzeti

Licenc: Normál YouTube-licenc _________________________________________________________________________________________________

 

ÓZDI nappalok és éjszakák. Amikor a fények felgyulladnak. Magyarország.

          

Közzétette: pinteristvan60 , dátum: 2012.05.26.

A film a ÓZDI NAPLEMENTÉVEL kezdődik, és a NAPPAL ÁTADJA HELYÉT AZ ÉJSZAKÁNAK. Ahogy felgyulladnak a fények, úgy változik meg a város, úgy lesz egyre érdekesebb . A fények sajátságos szépséget kölcsönöznek  az épületeknek, tereknek, minden megváltozik, mindennek más hangulata lesz.

Különösen szépek a díszkivilágított területek, templomok, különlegességet itt is a városközponti magas házak tetején készített panoráma képek adják.

A film végül elvezet bennünket a 2011 évi karácsonyi-szilveszteri díszkivilágított városközpontba,  végül a gyújtói Kisfaludi Strobl Zsigmond szobor és a körforgalom téli képeivel búcsúzik.

A film az ÓZD a CSODÁK CSODÁJA... című alkotás folytatása. A két film együtt mutatja be igazán a város szépségeit, azt hogy ez a város semmivel sem rosszabb, sőt értékeiben, sok városnál talán még különb is.

Célom az volt hogy a filmekkel segítsem megváltoztatni az Ózdról a médiákban kialakított képet,.

Úgy érzem, az emberek átérzik a filmek jelentőségét, és megosztásaikkal segítik a közös célt!

Itt ragadom meg az alkalmat, hogy bejelentsem, legközelebb, az ózdi GYÁRI TEMETŐRŐL készül egy nagyon szép film és talán egy hónapon belül, sokak kívánságára, egy Bolyok, Újváros tér térségét bemutató film is látható lesz.

Kategória: Utazás és események Címkék: Ózdi naplemente+ózdi éjszakák+Magyarország

Licenc: Normál YouTube-licenc 

 


 

 

 

LIPTON ICE TEE reklám

2011 nyár Budapest

Hugh Jackman 

     

Címke: ‘budapest’

Kocogj Te is Hugh Jackmannel Budapesten! Szerzô: Balazs - 2012. január 27. péntek

Tavaly nyár végén az ausztrál színész, Hugh Jackman Budapesten forgatott egy reklámfilmet a Lipton Ice Tea-nek. Az X-Men farkasa végigfutotta Pestet, nyomába pedig egy bicajos, lerázhatatlan turista szegődött.

A legjobban Budapest járt a forgatással, hiszen fél percben (a reklám hosszú verziójában másfél percben) Budapest imázsdömping látható.

A reklám üzenete is kiváló márkaépítő, hiszen azt sugallja, hogy a sztárok szabadidejükben Budapestre járnak kikapcsolódni, ahol ráadásul szabadon futkározhatnak és még bicajos városnézésre is lehetőség van.

A reklám hosszabb verziójának útvonalán most Te is futásnak indulhatsz a világ egyik legszexisebb faszijának választott színésszel. Kocogjon az egész világ Hugh Jackmannel Budapest belvárosában!


 

 

ADD A VÉLEMÉNYED! El ne hidd, hogy csak egy kis pont vagy a világban!

A lakosság sokat tehet az érdekei érvényesítésére! Ez az a honlap, ahol aktuálisan közzétesszük a legfontosabb európai polgári kezdeményezéseket és törvénykezési eljárások előkészületeit, hogy a jövőben minden magyar állampolgár élhessen a demokratikus jogaival és kinyilváníthassa a véleményét! 

ITT írhatod alá a szupermarketek beszállítóit megvédeni hivatott levelet szeptember 5.-ig!

 

OLVASS TOVÁBB

 

 RÓLUNK ÍRTÁK - a Szerencsés Találkozások kiadványban

 FELTÉTEL NÉLKÜLI ALAPJÖVEDELEM - GYIK

 

 

 

 

 

A mappában található képek előnézete Ökoklikk hétvége Galgahévíz