Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


 

KESHE a kamu – Dr. Egely György, Jakab István

 

 

dr-egely-gyorgy.jpg
A KESHE nem más, mint egy hamis reménykeltés, amelyet az olaj lobbi finanszíroz.
Kettős célja van.
Egyrészt nyugodtan dőljünk hátra, mert ők már mindent megtettek azért, hogy a jövő szabad energiával működő rendszerét elkészítsék,
másrészt közömbösek legyünk egy olyan megoldással szemben, ami valóban megvalósítható, ugyanakkor megfelelő tájékoztatás híján könnyen lejárathatóak és nevetségesek legyünk.
A beszélgetésről készült videó a címre kattintva nézhető meg.

 

 

 


 

Felszabadulás az olajrabság alól
 
Eltűnt találmányok
2010.03.15. 07:59
szöveg: vz
 
 
Ugye jó volna némi háztartási zsírral több ezer kilométert autózni?
Sajnos nem megy, a feltaláló meghalt szívinfarktusban.
 
Volna más érdekes találmány is, ott meg a CIA beszélgetett el az újítóval.
 
De valóban az olajlobbi áll a háttérben?
 
 
 
 
Elfogy valaha? Kép

 

Kép

 

 
Száz éve a T-Ford 11-13 literrel beérte

Minap olvastam valahol, hogy a legendás Ford T-modell beérte akár 11-13 literrel százon, ami őszintén meglepett, különösen annak fényében, hogy az ominózus járgányt több, mint 100 évvel ezelőtt kezdték el gyártani.

Szintén tény, hogy egy mai hasonló méretű háromliteres benzinmotor fogyasztása nagyjából megegyezik a T-modell adatával. Hogy történhetett, hogy az emberiség legnagyobb fejlődést felmutató évszázadában egy kis előrelépés sem történt fogyasztás terén?

Indul a Nyugat, még híre sincs károsanyag-kibocsátásnak

 
Ma sem jobb egy 3 literes benzines étvágya
 
 
 
 
 
 
 
Persze most mondhatja a kedves olvasó, 

Kép

 

hogy miért nem mentem politikai pályára, mert ez egy orbitális nagy csúsztatás, de én is tisztában vagyok azzal, hogy egy mai autó háromszor nehezebb, tízszer erősebb, sokszor biztonságosabb és a szigorú környezetvédelmi előírásokat is kénytelen teljesíteni, mégis elgondolkodtatónak találom a helyzetet.

1908-ban még nem ismertük a világháború szót, a Wright fivérek öt évvel korábban tették meg történelmi jelentőségű első repüléseket és elindult a Nyugat című folyóirat Ignotus Pál főszerkesztésével.

 

Kép

 
Lenne jobb, mint a benzin és a gázolaj?

Ma pedig mindenkinek a zsebében ott a mobilinternet és a facebook mobile, néhány óra alatt a világ bármely pontjára elrepülhetünk, és minden tudományág fantasztikus méretű fejlődésen ment keresztül, az autók fogyasztása viszont nagyságrendileg nem változott.

 

Mindegy volt a fogyasztásHogy is van ez? Az 1970-es évek derekáig senkit nem izgatott a probléma, az üzemanyagok ára jelképes volt, az olajárrobbanással viszont sok minden megváltozott. 

Csinált egy vízüzemű autót - nem is élt sokáig. Stan Meyer legendája itt olvasható

Az addig keveset fejlesztő autógyártók elkezdtek kisebb, gazdaságosabb motorokat tervezni, Rudolf Diesel találmánya is előtérbe került, és lám: ma már kisméretű, Diesel-motoroktól el lehet várni az 5-6 liter körüli fogyasztást, ami a 330 Ft körüli üzemanyagárral számolva még mindig nem kevés.
 

Ármánykodó olajlobbi?             Kép                       

 
Elfogy valaha?

Felmerül ugyanakkor, hogy van egy jól körülhatárolható réteg, akinek igencsak érdekében áll, hogy fogyjon az olaj és minden más fosszilis energiahordozó, mert remekül megél belőle. Vajon az érdekük érvényesítése érdekében hajlamosak voltak sötét dolgokat tenni? Mindenki döntse el maga, de néhány összeesküvés-elméletet azért elmesélünk, mert elgondolkodtatóak az összefüggések.
 


Nikola Tesla: elveszett részletek          Kép

 
Tesla éppen nem feltalál

Nikola Tesláról rengeteg legenda kering, mindenesetre az USA-ban több olyan találmányát is szabadalmaztatta, amelynek leírásában a kimeríthetetlen energiaforrásról beszél. Sajnos egyik sem maradt fenn hiánytalanul az utókornak, egy-egy részlet mindből elveszett, így semmi sem rekonstruálható elképzeléseiből.

 
 
 

A CIA segít felejteni                                Kép 

1921-ben az akkor 16 éves fizikus Thomas Townsend Brown egy különleges fizikai jelenséget fedezett fel, évekkel később kikísérletezett egy korongot, amely külső energiaforrás nélkül a levegőbe tudott emelkedni és gyorsan, hang nélkül helyet változtatni.

A hadseregtől való leszerelése után minden feljegyzését lefoglalták és kicsit elbeszélgettek vele a CIA-sek, úgy hogy később semmire sem emlékezett.

 
 


0,01 liter háztartási zsír százon?

Nem is olyan régen, 1972-ben egy Richard Clem nevű szaki épített valami nagyon érdekeset: kikísérletezett egy olyan motort, ami háztartási zsírral működik, és 100 kilométerenként egy tized decilitert fogyaszt.

Magyarul huszonöt liter fáradt olajból 250 000 kilométert tud elmenni.

                                                                          

Kép

Összetrombitálta a helyi újságokat Richardunk és elvitte őket egy jó hosszú próbakörre, és csodák csodája: tényleg nem fogyasztott semmit a gép. Szét is szedték, hogy rejtett üzemanyag tartályt keressenek, de semmit sem találtak, meg is jelent az újságokban a szenzáció.


Hirtelen szívhalál

Néhány nappal később aztán néhány hívatlan, sötét öltönyös látogató kopogtatott náluk és elvitték a motort, minden feljegyzéssel együtt. Három nap múlva pedig a 49 éves Richard Clem szívinfarktusban meghalt, találmányát azóta is hiába próbálják újra összerakni.

 

Megölték a használható villanyautót               Kép   

 
A GM villanyautója

Végül egy nemrég általunk is megírt történetet idézünk fel a kilencvenes évek elejéről: a General Motors elkészítette az első teljesen elektromos autót, az EV-1et.

Sokba került kifejleszteni, de teljesen használható volt és a megbízhatósága túlszárnyalta hagyományos társaiét. 200 km körüli hatótávval és egy középkategóriás autóéval összevethető árával teljesen versenyképesnek tűnt.

 

Elmaradott akkufejlesztők                   Kép

 
Mesterségesen tartják vissza az akksi-fejlesztéseket?

Ennek ellenére rövid három éves pályafutás után az egész projektet gyanúsan gyorsan lefújták, a legyártott néhány ezer EV-1 pedig valahol a kaliforniai sivatagban rozsdásodik. Vajon miért?

Jó néhány államnak és világcégnek állt érdekében, hogy ezek az autók ne terjedjenek el, különben nekik felkopik az álluk. Ezeknek az érdekcsoportoknak az akkumulátor-gyártók részvényeinek felvásárlásával, ráhatásuk volt a fejlesztésekre (minél kisebb hatótávot bírjanak), de a törvényhozásban is sikerült elérniük, hogy ne legyen jelentősége a környezetvédelmi törekvéseknek.
 


15 év után újra elektromos autó                  Kép

 
Villanyautó a Volt

Így bukott meg az EV-1 és így történhetett, hogy ma, 15 évvel később a GM megint egy elektromos autó gyártására készül. Ez lesz a Chevrolet Volt, egy töltéssel 60 kilométeres hatótávval, Európában 2011 végétől.

Arról pedig még nem is beszéltünk, hogy az új autók a meghibásodási statisztikák szerint legnagyobb valószínűséggel a garancia lejárta után közvetlenül adják be a kulcsot, talán nem véletlenül. Köztudott, hogy az alkatrészeladások profitja jelentős szeletét adja az autógyártók nyereségességének, de ez már egy másik cikkünk témája...

 

(A cikk elkészítése során sokat rettegtünk együtt a kitűnő konteo.blog.hu-val, ezúton is köszönet nekik!)
 
 

2. oldal - Rejtélyes esetek
 
 
 
 
 

 

 

 

 

The Bankers! Manifesto, 1934
"A tőkének védenie kell önmagát minden áron, törvényi és egyéb utakon
egyaránt. Az adósságokat be kell hajtani, a kölcsönöket és
jelzáloghiteleket pedig le kell foglalni, amint lehetséges. Amikor a
törvényes eljárás következtében az átlagember elveszíti az otthonát,
sokkal engedékenyebbé válik és a vezető pénzemberek ellenőrzése alatt
lévő vagyon tulajdonosai által a törvény szigorának köszönhetően
irányítható lesz. Otthontalan emberek nem fognak veszekedni
vezetőikkel. Ez köztudott a világ kormányzására kivatott pénzuralmi
rendszer irányítói számára. Azzal, hogy az embereket megosztjuk,
rávehetjük őket arra, hogy jelentéktelen kérdések fölötti vitákra
pazarolják energiájukat, miközben mi a tanítók szerepében lehetünk.
Így diszkrét lépésekkel bebiztosíthatjuk önmagunk számára azt, amit
már elterveztünk és sikeresen végre is hajtottunk."" The Bankers'
Manifesto, 1934The Bankers Manifesto of 1934

Capital must protect itself in every way, through combination and through legislation. Debts must be collected and loans and mortgages foreclosed as soon as possible.

When through a process of law, the common people have lost their homes, they will be more tractable and more easily governed by the strong arm of the law applied by the central power of wealth, under control of leading financiers.

People without homes will not quarrel with their leaders. This is well known among our principle men now engaged in forming an IMPERIALISM of capital to govern the world. By dividing the people we can get them to expend their energies in fighting over questions of no importance to us except as teachers of the common herd.

Thus by discrete action we can secure for ourselves what has been generally planned and successfully accomplished.

 

Alternatív energiaforrások; nap-, szélenergia; hőszivattyúk; szellőztetőgépek:

http://www.geo-solar.net/geosolar/index.html

 

Új Medicina:

Az új medicina egy természettudományos rendszer. Az orvostudomány periódusos rendszere. Leírja az élő szervezetek működését, megbetegedések mechanizmusát, azok kialakulását és elmúlását. Olyan szakmai precizitással, ami ezelőtt soha nem létezett . Ez józan paraszti ésszel felfogható biológia, élettan. Megmutatja, adott helyzetre, konkrét konfliktus-szituációra hogyan reagálnak az élőlények fizikai, testi, szervi, és mentális szinten. Leírja az ún. biológiai különprogramokat, az eseti és feltételhez kötött válaszreakciókat, tehát azokat az elváltozásokat, (az összeset!) amit eddig - az összefüggések ismeretének hiányában - megbetegedésként értelmeztünk (allergiától a végbélrákig).Végre van egy megbízható eszköz, pontos ismeret, egy "térkép az emberi test bölcs üzemeltetéséhez". Bizonyíték arra, hogy minden elváltozásnak van (biológiai) értelme. 
http://www.ujmedicina.hu/

 

Hasznos tudnivalók az élelmiszer adalékanyagokról:

http://www.geo-energia.hu/hpc/eteladalek.html?a=geosolar

 

Háború a nemzet ellen (Jelenczki István 4 részes dokumentumfilmje Magyarország jelenlegi helyzetéről.)

DVD-n megvásárolható: http://jelenczki.hu/

Kapcsolódó cikkek:

http://msztolna.neobase.hu/content/h%C3%A1bor%C3%BA-nemzet-ellen

http://barikad.hu/node/43243

  

Zeitgeist Movement Magyarország:

 

 

 

 

http://www.thezeitgeistmovement.hu/

 

Zeitgeist Movement:

http://www.thezeitgeistmovement.com/

 

Zeitgeist Magyarország:

http://www.zeitgeisthungary.com

 

Zeitgeist blog:

http://zeit-geist.blog.hu/

 

EzVan Kiadó:

http://www.ezvankiado.hu/

 

Eredeti angol nyelvű videók a 9/11-ről, és hasonló témákról:

http://www.question911.com/linksall.htm

 

Teljes kronológiai sorrend a 9/11-es eseméyenkről angolul:

http://www.historycommons.org/project.jsp?project=911_project

 

Nagyon fontos oldal az alternatív energiákról, magyarul (köszönöm Ildinek a linket!):

http://www.alternativenergia.hu/

 

Az ingyeneregiákról szóló tanulságos oldal:

http://fenykapu.free-energy.hu/

 

Ébresztés (az oldal mottója: “A pénz nem eszköz lett, hanem cél. Ezért omlik össze a gazdaság.”)

http://ebresztes.tk/

 

Filmek és feliratok:

http://t1115felirat.neobase.hu/

 

 Money Reform Party (angol)

 

 

 

 

 9/11-ről magyarul:

http://www.lucidumintervallum.com/1/wtc-al.html

 

ORGRIDEA - Organic Grid Of Ideas (Organikus Gondolatháló):

http://orgridea.org/

 

Alex Jones tényfeltáró oldala (angol):

http://www.infowars.com/

 

Vízenergia alapítvány: A víz ég, a víz a legolcsóbb és legtisztább üzemanyag!

http://www.vizenergia.hu/

 

Új látásmód a gyógyászatban ("A kialakult betegséget kezelni olyan, mintha az ember akkor kezdene forrást építeni, amikor már megszomjazott"):

http://www.tryme.shp.hu/

 

Világfa (ismertető oldal) - Önkéntes társadalomüzemeltetési környezet az élő bolygóért:

https://sites.google.com/site/vilagfainfo/

 

Szívesség közösség:

Azért csináljuk, mert 

  1. jelen társadalmi helyzetünk kulcsa szerintünk: önzetlenségben fejlődni
  2. a szívesség lehetőség tapasztalni: érdek nélküli adást – és elfogadást
  3. hisszük, hogy ma, MOST megtett pici, egyéni lépésektől változik a világ
  4. felelősségünk tehát tenni, amiről tudjuk, hogy jó – nem csak beszélni róla

http://szivesseg.net/content/isten-hozott

 

Egy magyar polgár válogatása a még gondolkodó magyarokhoz:

http://www.budapesti.info/

 

Magyarok Szövetsége:

http://www.magyarokszovetsege.hu

 

TUDATOSSÁG-TUDATÁBAN:

http://www.tudatossag-tudataban.blogspot.com/

 

Az USA államadóssága percről-percre:

http://brillig.com/debt_clock/

 

Free energy generator (angol):

http://www.magniwork.com/

 


 

 Thrive - Növekedj! 

 
 
 

Magyar szöveg: Péter, Lívia, Mónika, Gergely, Józsi bácsi és Both Gábor.
Narrátor: Both Gábor

A Thrive egy rendhagyó dokumentumfilm, amely fellebbenti a fátylat arról, mi folyik valójában a világunkban. A pénz útját követve feltárja a globális hatalom azon szándékát, hogy miképp akarja megszilárdítani saját hatalmát az életünk minden területe felett. Bemutatja a tudományos áttörés lehetőségeit a tudat és az aktív cselekvés segítségével, amely megoldásokat kínál a valódi boldogulásra, és képessé tehet bennünket arra, hogy visszaszerezhessük az irányítást az életünk felett.
http://www.thrivemovement.com/

 
Tiltott régészet
 
Mi a csudát tudunk a világról 2.
 
Holdkelte
 
Az igazság a holdra szállás körül
 
Pszichiátria - mentális betegségek kitalálása
 
 

 

 

 


 

 

 

A mappában található képek előnézete Ők is félnek