Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


OKOS VÁLLALKOZÁSOK - EREDETI ÖTLETEK


www.csillagvarazslo.hu  

Nappali fényben láthatatlan, éjjel csillagos égbolt a szobádban!

Képzelje el, hogy szobájának a mennyezete átlátszó üvegből van és Ön az ágyában fekve csodálhatja a csillagos égboltot... Az ezernyi ragyogó csillag alatt fekve megtapasztalhatja a tökéletes kikapcsolódás, a teljes relaxáció semmihez sem fogható élményét. Csodálatos, magával ragadó, romantikus és megnyugtató.

Az „Eredeti CSILLAGOS ÉGBOLT” 
csillagászatilag helyes csillagképekkel

A csillagos ég legkáprázatosabb, 3-dimenziós látványa, az ismertebb csillagképek asztronómiailag helyes pozíciójával. Ez a mű elhozza Önnek az éjszakai égbolt lélegzetelállító látványát. Ez a mű képezi az alapját az összes CsillagVarázsló látványnak. Úgy érzi magát, mintha egy távoli helyen lenne, messze a városok fényeitől és a légszennyezéstől... és mindez az ágyában fekve.

Mintha a szobája sok száz kilométerre lenne bármely lakott településtől, csillagok ezreit látja a feje felett ragyogni, a megszokott csillagképekkel (Nagygöncöl, Kisgöncöl, a Sarkcsillag, stb.)!

A látvány nappal nem látható, a plafon eredeti fehér színű festésén nem hagy nyomot. A semmihez sem fogható látvány – csakúgy, mint az eredeti ég esetében – a sötétedéssel kezd egyre jobban látszódni, hogy végül teljes mélységében ibontakozva,sokezer kisebb-nagyobb csillagtekinthessen le megnyugtatóan hunyorogva az alattuk alvó, pihenő családtagjainkra.

még több info saját csillagos mennyezetéről>>>

Mi a Csillagvarázsló munkatársai különösen büszkék vagyunk arra, hogy sokszáz megrendelésünk után sem érkezett reklamáció, vagy minőségi kifogás. Újabb megrendeléseink jelentős része érkezett korábbi ügyfeleink dicsérő szavainak eredményeként. A hosszútávú, napról napra újraélhető élmény tényét igazolja továbbá, hogy a lakások újrafestésekor, vagy új lakásba költözéskor korábbi ügyfeleink újra felkerestek minket, mert még évekkel később sem tudtak betelni a látvánnyal. Nekik ismételten is köszönetet mondunk.

plafonfestés összefoglalás

Szakembereink
A munka egyedi technológiája miatt - mely nagyfokú hozzáértést és átfogó tájékozottságot követel - valamint ügyfeleink privát szférájának tiszteletben tartása érdekében kizárólag válogatott szakemberek dolgozhatnak a Csillagvarázsló kötelékében. Tudomásunk szerint a Csillagvarázsló az egyetlen olyan magyar vállalkozás, melynek „szobafestői” kivétel nélkül diplomával (!) rendelkező, kiváló gyakorlati tudású és magas kultúrájú, családos emberek. Önnek fontos, hogy kit enged be a lakásába, nekünk fontos, hogy megfelelő munkatársak képviseljék a nevünket.

 

Kozmetikai szalonok csillagvarázsal frissítenek!
Hétről hétre újabb és újabb kozmetikai/wellness szalonban használják a Csillagvarázs kivételesen megnyugtató, relaxáló hatású élményét.

Néhány cím:
1214 Bp., Nyuszi sétány 2-4.
1147 Bp., Gyarmat u. 63/b.
1126 Bp., Tartsay Vilmos u. 8.
1111 Bp., Bartók Béla út 81.

 


 

 

 

PC karbantartás és tisztításUgye Ön sem vezetne egy autót éveken keresztül olajcsere nélkül? Miért tenne másképp számítógépével?

Mint bármilyen beruházás, számítógépe is folyamatos törődést és karbantartást igényel.

Az alapos karbantartás révén a hibák megelőzhetők, a javítás költségei megtakaríthatóak.

Számítógép karbantartás, portalanítás és tisztítás

Sokszor megesik, hogy a tápegység a rengeteg lerakódó por miatt romlik el, mivel a por csökkenti a hőátadást és a levegő áramlását, mert részben elzárja a levegő kijáratát. A por egy része lehet vezető és gyúlékony is! A számítógép többi alkatrészének szennyeződése is komoly problémát okoz, hiszen az informatikában minden elvégzett művelet hővé alakul át, amit át kell adni a környezetnek. Az elégtelen hűtéstúlmelegedést okoz, mely az egyes alkatrészek pontatlan működéséhez, vagy meghibásodásához vezethetnek. Az instabil, túlmelegedett számítógép használatával pedig rendszerünk teljes összeomlását kockáztatjuk.

Számítógép ventillátor csere

Ventillátor és hűtő csereBekapcsolás után a számítógép furcsa zúgó hangot ad? Esetleg a zörgő hang el sem múlik a használat során? Ebben az esetben számítógépében valószínűleg egy, vagy több ventillátor elhasználódott és cserére szorul. Ha azt tapasztalja, hogy a zavaró búgás idővel megszűnt, az sajnos nem azt jelenti, hogy a ventillátor „megjavult”, hanem azt, hogy végleg tönkrement és megállt. A PcVilág Számítógép Szerviz a megelőző karbantartás során ellenőrzi és kedvező áron kicseréli az elhasználódott, hangos ventillátorokat.

Számítógép karbantartás és tisztítás bemutató videó

Mikor fordult elő utoljára, hogy gépe alapos belső tisztításon esett át? El sem tudja képzelni milyen mennyiségű por halmozódik fel egy-egy készülékben. Ha több mint 12 hónapja nem történt tisztítás, akkor ideje karbantartási időpontot egyeztetni szervizünkkel.

Vissza a számítógép szerviz szolgáltatásokhoz...


 

Miért a WHUMM az, amit a figyelmedbe ajánlunk?

 

Otthoni és családi online nyomtatás, online tervezés

 

images--6-.jpg

hűtőmágnes

Kezdő 700 Ft / 2 db

(az ár tartalmazza az ÁFA-t) elkészítési idő: 3 nap

Legyen olyan hűtőmágnesed, mint senki másnak! Ajándéknak is ideális, mert különlegessé teheted. Megmutatjuk, hány lehetőség közül választhatsz. Ha valamelyik megtetszik, azon nyomban megrendelheted, ha saját magad szeretnéd megtervezni, arra is van lehetőséged.

 

Mi csak gratulálni tudunk minden vállalkozásnak, amely eredeti ötleten alapul

és szeretettel várjuk a WHUMM céget is 2013 januártól a Yagooft.com globális közösségi hálózaton, ahol

ingyenesen hirdethetik majd magukat és a termékeiket, valamint kedvezményesen kínálhatják valamennyi szolgáltatásukat a világ összes országában, miután ingyenes csatlakoztak a rendszerhez! Kerekes Klári

Ezt kell tudni a whumm cégről:

 

A whumm! több profi nyomda, egy IT-szakértői csoport és egy dinamikus, mindenre elszánt csapatösszefogásának eredménye. Fő tulajdonosai: a Pauker, az ofszet nyomtatás tapasztalt motorosa és az OSG Hungary, a nagyméretű nyomtatás regionálisan vezető nyomdája. Szintúgy a tulajdonosi kör nagybecsű tagja a ReComp Zrt., ők az online rendszer technikai stabilitásának garanciája a maguk több mint 14 éves informatikai fejlesztői tapasztalatukkal.

 

De lássuk be, pár nagytudású nyomda és egy erős informatikai háttér még édeskevés lenne a whumm!sikeres működéséhez. Ezért hoztunk össze egy grafikusokból, produkciós szakértőkből, projektvezetőkből és online szakértőkből álló különleges egységet. Lényeges feltétel volt a szakmai zsenialitás, a hihetetlen munkabírás, a mércék magasra emelésének képessége és a humorérzék.

 

Sokan kérdezték, mit jelent a nevünk. Azt kell mondanunk, a ’whumm’ nem jelent semmit. Legalábbis azoknak, akik még nem találkoztak velünk. Reméljük, aki már ismer bennünket, tudja, mit jelent a whumm!: elsősorban persze a nyomdai anyagok megteremtőjét az emberek és a kisvállalkozások számára, de ezen kívül még gyorsaságot, pontosságot, segítőkészséget, kreativitást, előre gondolkodást és emberközpontúságot.

 

 

Megnyílt az első cigányvendéglő – Békés

  

Magyarország első cigány vendéglőjét nyitotta meg Békésen Ásós Géza, akinek ezzel gyermekkori álma vált valóra. A lánya után Kirára keresztelt étkezde slágere a cigány tyúkos káposzta.
Mintha egy népmesébe csöppent volna a 32 esztendős Ásós Géza, a békési fiatalembert meglepetések sora vezette el gyermekkori álma megvalósulásához.

– Kisgyermekként arról álmodoztam, hogy egyszer éttermem lesz, s bár gipszkartonozóként kezdtem, most mégis itt állok a vendéglőmben – mondja büszkeségtől csillogó szemmel a férfi. – Magam is meglepődtem, amikor kiderült, hogy az országban ez az első cigány vendéglő. Az önkormányzat segítségével vehettem részt a Nemzetgazdasági Minisztérium munkahelyteremtő pályázatán, az így nyert támogatásból a nappali munkám után éjszakákat dolgoztam a vendéglőn. Egy vendéglátós ismerősöm, amikor értesült a tervemről, nem a konkurenciát látta bennem, hanem behívott a saját konyhájára, és megmutogatta, listába szedte, milyen berendezésekre lesz szükségem. Leesett az állama segítőkészségétől – vallja be Géza, aki, ha csak teheti, maga szolgálja fel a kacsanyakat késsel vágott tésztával, a csirkefarhátat krumplimóringgal, a cigánypogácsát vagy a hely slágerét, a cigány tyúkos káposztát.

Felesége, Klári is vele szorgoskodik, míg hároméves kislányuk, Kira névadóként támogatja a helyet. A vendéglős bevallja: magyar a szakácsa. A vendéglátóiparit végzett Kozák Zsolt a környéken nőtt fel, ismeri a cigány ízvilágot, s bár Németországban is dolgozott, nem szégyellte hetekig tanulni Gézáék rokonságától a roma gasztronómia és a speciális fűszerezés tudományát.

Nemcsak cigány, de magyar, német, szerb és horvát ételek is szerepelnek az étlapon, de mindegyiket cigányosan intenzív, sós, borsos, pirospaprikás, ételízesítős fűszerezéssel bolondítják meg. Cigányok és magyarok egyaránt látogatják a pár napja nyitott vendéglőt, ahol hamisítatlan élő cigányzene szórakoztatja majd a közönséget.

Romareceptek

Tarkedli

Egy kiló lisztet, 8 tojást, 25 deka cukrot, 2 csomag vaníliás cukrot, fél élesztőt és másfél liter tejet összekeverünk, míg a palacsintatésztánál sűrűbb masszát nem kapunk, majd kanállal fánkméretű adagokat mérünk, és olajban kisütjük azokat.

Cigánypogácsa

Két kiló lisztet, fél marék sót, egy élesztőt és meleg vizet kézzel összedolgozzunk, majd állni hagyjuk. Ha megkelt, újragyúrjuk, állni hagyjuk, s ezt megismételjük még egy-két alkalommal. Azután megsütjük, majd felvágva melegen tálaljuk.

Cigány tyúkos káposzta

Hozzávalók:
* 60 dkg savanyú káposzta
* 1 egész tyúk feldarabolva
* 5 dkg só
* 5 dkg ételízesítő
* 6 dkg zsír
* 25 dkg liszt
Egy lábosba alulra a káposztát, rá a tyúkot, majd a sót és az ételízesítőt teszünk. Erre újabb réteg savanyú káposzta kerül, majd az egészet vízzel felöntjük és lefedve két órát lassú tűzön főzzük. Ha a csirke megpuhult, az egészet félretesszük és két órát állni hagyjuk a lében. Ezután a lé háromnegyedét leöntjük, majd bő zsírral készült, pirospaprikás rántással addig kavarjuk az egészet, amíg besűrűsödik, és paprikás csík jelenik meg a lábos belső oldalán. Cigánypogácsával, tejföllel és száraz fehérborral tálaljuk.

Forrás: www.borsonline.hu, Balajti Péter

 

 

 
Linkajánló