Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Playing for Change

 

A zene összekapcsolja a világot!

 

 

Régi és nagy rajongói vagyunk a Playing for Change mozgalomnak!

 

Boldogan adjuk tovább a hírt, hogy mindenkit szerettel várnak, aki szeret és tud énekelni!

 

Ha pedig pénzzel szeretnéd őket támogatni, azt is megköszönik!

 

 

 

 

 

 

Támogatás PFC 3: kck.st/ReNJ4q

Ma már büszkén jelenti be a dob a Kickstarter Kampány a PFC 3, az új CD / DVD-dalok Around The World. Most teljesen független, és keresik az emberek a bolygó, hogy segítsen létrehozni egy remekmű együtt. Music legendák, mint Keith Richards, Los Lobos, Keb 'Mo' és persze nagyapa Elliott lesz mind részt az új albumon. Csatlakozz hozzánk egy zenei utazáson, ahogy utazik a Kongó a Mississippi, Ausztrália, Európa, Jamaica, Kuba, Mexikó és Dél-Amerikában.

Azzal a közvetlen támogatás és közreműködés a Kickstarter kampány segít megteremteni ezt a hihetetlen projektet és részt vesz egy nagyon értelmes módon. Minden hozzájárulás, kicsi vagy nagy, tesz egy hatalmas különbség, és azt jelenti, hogy tudjuk kiterjeszteni a zenénk, hogy az emberek mindenhol. Playing For Change egy projektet az emberek, a nép, és ma egyesülnek együtt létre PFC 3 és egy jobb jövő mindenki számára a zene.

 

 

A kedvencünk Grandpa Elliot, New Orleans ikonja! 

Stand By Me | Playing For Change | Song Around The World from Concord Music Group on Vimeo.

 

Itt olvashatod el a támogató programot Kickstarter

Mi "Playing For Change". A globális multi-média projekt létrehozása Songs Around The World egyesítő zenészek és az emberek mindenütt. 

  • Indított: október 8, 2012
  • Finanszírozás vége: november 22, 2012

Hello mindenkinek, mi "Playing For Change". 

 

A globális zenei projekt, kezdődött egy álom, hogy csatlakoztassa a világot zene és nőtte ki magát a mozgalom egyesítő emberek mindenütt.(Www.playingforchange.com). 

Most lehetőség van az emberek milliói, akiket megérintett a Playing for Change művészek és a családtagokkal szerte a világon, hogy személyesen érintett, kérjük legizgalmasabb projekt valaha ... A Playing For Change 3 (PFC3) album és DVD / blue ray indítandó globálisan 2013-ban együtt koncerteket szerte a világon.  

 

Azzal a közvetlen támogatás és közreműködés a Kickstarter projekt segíthet támogatni ezt a hihetetlen projekt részt egy nagyon értelmes módon. Minden hozzájárulás, kicsi vagy nagy, tesz egy hatalmas különbség, és azt jelenti, hogy tudjuk kiterjeszteni a zenénk több száz millió ember szerte a világon.

 

A projekt életre körülbelül 8 évvel ezelőtt, amikor sétáltam az utcán Santa Monica, Kalifornia, és hallottam a hangját Roger Ridley ének, "Stand By Me".Volt annyi lélek hangját, és odamentem hozzá, és azt mondta, ha nem jövök vissza, néhány menetíró készülék és kamerák is szívesen rögzíteni és film játszol "Stand by Me", és hozza meg a dal az egész világon hozzá különböző zenészek a pályán. Úgy nézett rám, mintha őrült vagyok, de azt mondta, ha visszajön, én játszani a dalt. Amikor a legénység és én vissza, Roger volt egy sor szünetet, és megkérdeztem tőle, "egy hang, mint a tiéd miért énekel az utcán? Azt mondta, Man: én vagyok a Joy üzlet, csak szeretném, hogy jöjjön, és ezen kívül az emberek. "Amióta a nap Playing For Change már utazik szerte a világon épület egy család és megteremti dalok szerte a világon.

PFC 1 volt az első CD / DVD featuring "Stand By Me" és a "One Love", két globális himnuszok, hogy segített elindítása PFC a szívét és elméjét az emberek mindenütt.

 

Mivel a zene és üzenet terjedését az egész világon PFC 2-ben született, a második CD / DVD mely tíz új dalok és lenyűgöző videókat a művész játszik az utcán különböző sarkaiból a világot. Úgy indult a nyugat-afrikai featuring "Gimme Shelter" és "Redemption Song", valamint az új, eredeti dalokat a világ minden tájáról, mint a "Satchita" és a "zene az én Lőszer".

 

PFC 3 a mi új projekt, és mi támaszkodik a részvételt és minden energiánkat, hogy valami igazán csodálatos. A CD és a DVD / Blue Ray keretében tíz új dalok és videók a világ minden tájáról. Közösségünk szurkolók, amely lehetővé teszi számunkra, hogy teljesen független, és mi keresünk, hogy az emberek a bolygó, hogy segítsen létrehozni egy remekmű együtt. Music legendák, mint Keith Richards, Los Lobos, Keb 'Mo' és persze nagyapa Elliott lesz mind részt az új albumon. Csatlakozz hozzánk egy zenei utazáson, ahogy utazik a Kongó a Mississippi, Ausztrália, Európa, Jamaica, Kuba, Mexikó és Dél-Amerikában. 

 

Ez a projekt mindig is az emberek, a nép. Az internet segít közvetlenül éri el a szívét és elméjét az emberek mindenütt. Most közvetlenül meghívni mindenkit, hogy vegyen részt a folyamatban létrehozása és elindítása PFC 3. Kérjük, segítsen nekünk azáltal, hogy támogatja az új PFC 3 CD / DVD, és együtt fogjuk elhagyni ezt a világot jobban megtaláltuk. 

Minden hozzájárulás, hogy a világ egy jobb hely, mi lesz felismerve, a személyes részvétel számos módon. Mindenki Playing For Change köszönöm szépen szentel egy kis időt arra, hogy tanulni PFC 3 és igazán értékelem a támogatását. Ezzel együtt PFC projekt meghívja Önt, hogy jöjjön fel a honlapunkon ( www.playingforchange.com ), és egy pillantást a sok minden és mindenki részt vehet a Playing for Change mozgás.

Mindannyian Playing For Change.   One Love, Mark Johnson

KOCKÁZATOK ÉS KIHÍVÁSOKIsmerje elszámoltathatóság Kickstarter

 

A kihívások létrehozásának PFC 3 a nagyon dolog, hogy ez egy különleges műalkotás, amely meghaladja a különbségeket, és létrehoz erős emberi kapcsolatok. Egy kis legénység ember utazik a világ legyőzése az akadályok a kulturális különbségek és a kötőszövet ereje a zene, hogy nekünk együtt.Playing For Change képviseli az emberiség az összes nálunk, és ezért sikerül egyesítő, akik egyébként nem talál pozitív módon csatlakozni. Mi is kezeljük mindenkit szeretettel és tisztelettel, és egyszerűen felkéri őket, hogy részt, nincsenek elvárások és követelmények. A kockázatok utazó messze hely a világon egyszerűen kezelni egy kaland kedvéért a zene és az emberiség. A zene a lőszert.

 

 

Cikkek

A zene összekapcsolja a világot!

2012.10.21

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Playing for Change | Fényképek: kreatív kútfők alkotásai | Hozzászólások: 0