Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


AMIRŐL HALLGAT A MÉDIA

 

A víz és szennyvízhálózat emberi jog! Ehhez kell az EGYETÉRTŐ aláírásod SOS!

Cipruson bejelentették, hogy a szigetország 2014 júniusában tervezi bevezetni a garantált Alapjövedelmet

A hír azt bizonyítja, hogy valamennyi Eu tagállam hatáskörébe tartozik a döntés a Feltétel Nélküli Alapjövedelm bevezetéséről. Mindössze politikai szándék és akarat kérdése az adott tagállam részéről.

Ez a fajta megoldás a polgári demokrácia igazi győzelmét és a társadalmi kiegyezés alapját hozhatná el Magyarországnak is. Valamennyi politikai szereplőnek kormánypárti és ellenzéki oldalon az FNA elképzelés mentén sikerülhetne egészséges párbeszédet lebonyolítani és legalább ebben az egyetlen kérdésben együttműködni egymással. A mai működésképelen rendszer alternatívája, a forradalom nélküli társadalmi változás útja az 

FNAAz Alapjövedelem bevezetése az Eu tagállamok hatásköre! Mindössze politikai akarat kérdése és csupán a jelenleg is rendelkezésre álló állami pénzeszközök gazdaságélénkítő átcsoportosítását kívánja meg! 2013.08.09.

Ebből is finanszírozható az Alapjövedelem Magyaroszágon!

Alapjövedelem – aláírásgyűjtés már 27 országban

A kezdeményezés részletei és aláírási lehetőség: itt.

Jelenleg már mind a 27 uniós tagországban folyik lakossági kezdeményezéssel az aláírásgyűjtés. Az irigység kultúrája egy szégyenteljes társadalmi norma. Évszázadokkal ezelőtt a profitéhes tőke alapozta meg. Az egészségesen működtetett polgári demokráciában közakarattal könnyedén megtagadható és átsorolható a deviancia kategóriába.

A közpénzekből garantált Alapjövedelemre is telne!

Te is támogathatod az FNA bevezetését!

 

 

New World Order

A New World Order egy szűk hatalmi elit hatalmi szerződése

Az Új Világrend, a „New World Order” egy nagyon szűk társadalmi elit által kézben tartott hatalmi szerveződés. Célja egy egységes világkormány felállítása, egy globális politikai-, gazdasági-, jogi-, rendőrállami diktatúra kiépítése, amiben a világ országai és népei soha nem látott kamatrabszolgaságba lesznek taszítva.

Ez mindannyiunkat súlyosan érint, életünkre jelentős kihatással van már most is, és nem szabadulhatunk ennek a rendszernek a csapdájából, ha nem értjük meg azokat a folyamatokat, amik révén ide jutott a világ.

Földünk vezető politikai elitje minden hatalmát bolygónk népeinek öntudatlan állapotából nyeri, így ha változtatni akarunk, előbb meg kell ismertetni azokat a tényeket az emberekkel, amiket módszeresen elhallgatnak előlünk.

Az emberek szabad akaratából egy nap ez a birodalom is az enyészeté lesz csak úgy, mint a valaha létezett világbirodalmak. Ez viszont csak akkor történhet meg, ha félelemmentesen felvesszük ellene a harcot mindannyian minden rendelkezésre álló szellemi eszközzel, és ha soha nem adjuk fel! Úgy Legyen!

OLVASS TOVÁBB