Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Karen Hudes Világbanki bennfentes állítja 2013.05.30.

2013.06.03

A FÖLD politkai elitje minden hatalmát az emberiség előtt elhallgatott tényekből meríti

 http://naturahirek.hu/20-megvalosult-osszeeskuves-elmelet/

 

Az összeesküvés nem elmélet - állítja egy Világbanki bennfenntes

Karen Hudes, aki 20 évet dolgozott a Világbanknál megerősítette, hogy a központi banki családok tulajdonolják és irányítják a világot. Azt is elmondta, hogy a bankárok készek alkalmazni a statáriumot, hogy megvédjék tisztességtelen hitelmonopóliumukat. (A terror elleni háború természetesen csak egy ürügy.)

Az egykori Világbanki bennfenntes, az ex vezető jogtanácsos Karen Hudes azt mondja, hogy a globális pénzügyi rendszert egy kis korrupt csoport uralja, a hataloméhes figurák a magántulajdonban lévő Szövetségi Tartalékbank (Federal Reserve) köré összpontosultak.

Hálózatuk megszerezte a média irányítását, hogy fedezzék a bűncselekményeket 'is', - magyarázta. A The New Americannak adott egyik interjújában Hudes azt mondta, hogy amikor megpróbálta megfújni a sípot a Világbanknál lévő problémák miatt, kirúgták. Most együtt az informátorok hálózatával Hudes eltökélt, hogy felfedje és megszüntesse a korrupciót. Azt állítja, biztos a sikerben.

Hivatkozva egy 2011-ben robbant svájci tanulmányra, ami a PLOS ONE nevű folyóiratban jelent meg a "globális vállalatirányítási hálózat" címmel, Hudes rámutatott arra, hogy szervezetek egy kis csoportja - főleg pénzügyi intézmények és főként a központi bankok - tetemes befolyást gyakorolnak a nemzetközi gazdaságra a színfalak mögött.

"Ami valójában történik az az, hogy a világ erőforrásait ez a csoport uralja," - magyarázza hozzátéve, hogy a "korrupt hatalmi haszonlesőknek" sikerült uralmuk alá hajtani a médiát is. "Nekik meg van engedve, hogy ezt tegyék."

Az állam foglyul ejtése

Hudes, aki ügyvédként mintegy két évtizedet töltött a Világbank jogi osztályán, közelről vizsgálta a hálózat machinációit. "Rájöttem, hogy most már államok foglyul ejtésével foglalkozunk ott, ahol a kormányzati intézményekről ez a korrupt csoport dönt," - mondta a New American-nek egy telefonos interjúban. "Az amerikai kormány pillérei - néhány közülük - működésképtelen az állam foglyul ejtése miatt; ez egy nagy sztori, egy nagy eltussolás."

A hálózat középpontjában, mondja Hudes, 147 pénzügyi intézmény és központi bankok - elsősorban a Szövetségi Tartalékbank áll, amit a Kongresszus hozott létre, de tulajdonosa lényegében magánbankok kartellje. "Ez a történet arról szól, hogyan játszották titokban a nemzetközi pénzügyi rendszert, főként a központi bankok - róluk beszélünk," - magyarázta. "A központi bankárok játsszák a rendszert. Azt mondanám, hogy ez a hatalom megragadása."

Különösen a Szövetségi Tartalékbank áll a hálózat és eltussolás közepén, folytatta Hudes hivatkozva a politikai és felügyeleti szervre, mely vezető kormányzati és Tartalékbanki tisztviselőket foglal magában. A központi bankárok manipulálják az arany árát is, tette hozzá visszhangozva az elterjedt aggodalmakat, melyet a New American széles körben dokumentált. Sőt a pontatlan világbanki pénzügyi kimutatások is kapcsolatban vannak az amerikai központi bankkal, melyre próbált rávilágítani.

A sötét, de rendkívül erős Nemzetközi Fizetések Bankja szolgál "ezen magán központi bankárok klubjául" - folytatta Hudes. "Vajon az emberek továbbra is szeretnék országuk adósságának kamatait fizetni nekik, amikor rájönnek a titkos trükkökre, melyeket ez a csoport művel? Ne felejtsük el, hogy hogyan gazdagították magukat rendkívüli módon és azt, hogyan vették el az  adófizetők pénzét a mentőcsomagokra."

Nincs arany a Fort Knoxban

Beavatkoztak az arany árába, mondta Hudes, és azért tették, mert a hatalmas hálózat és a központi bankok "kapaszkodnak a papírpénzbe" - ezt a gyanút osztja számos elemző, sőt magas rangú kormányzati tisztviselők is. A világbank informátora azt is elmondta, hogy ellentétben a hivatalos állításokkal ő nem hiszi, hogy bármilyen arany lett volna a Fort Knoxban. Még a kongresszusi és a külföldi kormányok is megpróbálták kideríteni, hogy a nemesfémek még mindig ott vannak-e, de nem jártak túl sok sikerrel. Hudes ugyanakkor úgy véli, hogy a csalás végül ki fog derülni.

"Olyan ez, mint amikor a bűnözők megpróbálják kitalálni, hogy hova rejtőzzenek el. Ez egy maffia." - mondta. "Ezek a tettesek megragadtak minden gazdasági hatalmat, sikeresen beszivárogtak mindkét oldalon, úgyhogy olyan embereket fogunk találni, akik állítólag megpróbálnak harcolni a korrupció ellen, de valójában félretájékoztató dolgokat terjesztenek, és elgáncsolnak bárkit, akik kiállnak a közös fellépés érdekében... Azok a gengszterek azt hiszik, hogyha tudatlanságban képesek tartani a világot, akkor hosszabb ideig tart, mire elvéreznek."

Reform vagy statárium?

Miközben a médiát a "hatalmi haszonlesők" hálózata uralja, Hudes külföldi kormányokkal, újságírókkal, amerikai tisztviselőkkel, állami kormányokkal dolgozik együtt, és az informátorok széles koalíciójával, hogy nyíltan kirobbantsák az egész átverést. Elég sokakat érdekel a külföldi kormányok közül, és az Egyesült Államok állami tisztviselői körében is.

"Egy tiszta pénzügyi rendszerért dolgozunk, eközben az emberek, akik nem tudták, hogy miképp játszottak a rendszerrel, azok meg fogják tudni" - mondta. "Azért teszünk, hogy egy másfajta nemzetközi pénzügyi rendszerünk legyen... Ez valami újfajta világ lesz, ahol az emberek tudni fogják, hogy mi folyik - nincs több titkos egyezség; nem engedhető, hogy megtörténjen. Egy másfajta médiánk kell hogy legyen, ha az emberek nem akarják, hogy uralják és ellenőrizzék őket, amit úgy hiszem senki sem szeretne."

Míg Hudes optimistán nyilatkozik azt is elismeri, hogy a világ jelenleg komoly veszélyekkel néz szembe - vannak még tervek a statárium bevezetésére az Egyesült Államokban - mondta. A következő lépés kritikus lesz az emberiség számára. Mint ilyen, érvel Hudes, alapvető fontosságú, hogy az emberek a világon megtudják, hogy a törvénytelenség, a korrupció és a lopás a legmagasabb szinten folyik, és ennek véget kell vetni egyszer és mindenkorra. A tétlenség következményei katasztrofálisak lennének. / The New American

Forrás: ujvilagtudat.blogspot.hu

 

 

OLVASS TOVÁBB

 

A közpénzekből garantált Alapjövedelemre is telne!

Alapjövedelem – aláírásgyűjtés már 27 országban

A kezdeményezés részletei és aláírási lehetőség: itt.

 

Ezt is megoldja az ALAPJÖVEDELEM bevezetése

TÁRSADALMI KIEGYEZÉST KEZDEMÉNYEZÜNK 2013.08.01.

Választások 2014 - Lakossági szemmel

Az állam lehet a társadalmi átalakulás eszköze is

Az állam felruházása jogosultságokkal nem a tőke és a gazdasági uralom, hanem a nagy tömegek, a lakosság privilégiuma, joga és kötelezettsége

 

A magyar lakosság felismerte 2010-ben, hogy az alapvető társadalmi antagonizmus nem a kormányzás szintjén van. A megoldást tehát nem az államtól való eltávolodásban látta, amikor a kétharmados döntését meghozta.

 

A helyes irány továbbra is az állam megerősítése a jogaiban! Az állam a társadalmi átalakulás élére állhat, amennyiben él a nagy tömegek még megmaradt bizalmával.

 

A gazdasági antagonizmus az, amely ellen az államnak és a lakosságnak egymással együttműködve kell fellépnie.

Az állam dönthet úgy, hogy az egészséges társadalmi változások élére áll és a forradalom nélküli utat, az Alapjövedelem bevezetését mérföldkőnek tekinti amikor bebizonyosodott, hogy a mai kapitalizmus már egyre kevésbé képes megfelelni a polgári demokrácia normáinak! A drasztikus elszegényedés megindulása a 2008-as pénzügyi és gazdasági válsághoz köthető. A válságnak négy periódusa volt eddig Magyarországon. 2008. második felében tört ki a pénzpiaci válság, amely a megtakarítással rendelkezőket érintette. 2008−2009-ben visszaesett a foglalkoztatás, nőtt a munkanélküliség. Ezzel párhuzamosan a devizahitelek problémája is élesen megjelent. 2009−2011-ben az állami kiadásokat erőteljesen csökkentették, miközben nőttek a lakossági elvonások. Az egykulcsos SZJA bevezetése hátrányosan érintette az alacsony keresetűeket. 2011−2012-ben egyértelműen szűkítették a szociális és egészségügyi kiadásokat. A háztartások közel 81 százalékának nincs annyi tartaléka, hogy egy váratlan, nagyobb kiadást – 100 000 Ft nagyságban – ki tudjon fizetni. A fűtés hiánya 20 százalékról 27 százalékra nőtt az elmúlt két év alatt.

A válság elmúlt öt évében azok a negatív tendenciák erősödtek fel még jobban, amelyek a társadalom alsóbb rétegeit érintik hátrányosan. A szegénységnek nem csak a mértéke, hanem mélysége is hatalmas ütemben nőtt. Különösen jelentős volt a szegénységi kockázat növekedése a gyermekek és a fiatalok, az alacsony iskolázottságú és a roma háztartásfővel élők körében, valamint azok között, akik olyan háztartásban élnek, ahol a háztartásfő munkanélküli vagy inaktív.

A parlamenti pártok lemondtak a leszakadó rétegek felzárkóztatásáról, hiszen egyik pártnál sem jelent meg átfogó program a leszakadás további megakadályozására. Ha a folyamatokat nem tudja megfékezni az elit, akkor a szélsőséges politikai erők komolyan profitálhatnak ebből. forrás: Totyik Tamás

 

Cipruson bejelentették, hogy a szigetország 2014 júniusában tervezi bevezetni a garantált Alapjövedelmet

A hír azt bizonyítja, hogy valamennyi Eu tagállam hatáskörébe tartozik a döntés a Feltétel Nélküli Alapjövedelm bevezetéséről. Mindössze politikai szándék és akarat kérdése az adott tagállam részéről.

Ez a fajta megoldás a polgári demokrácia igazi győzelmét és a társadalmi kiegyezés alapját hozhatná el Magyarországnak is. Valamennyi politikai szereplőnek kormánypárti és ellenzéki oldalon az FNA elképzelés mentén sikerülhetne egészséges párbeszédet lebonyolítani és legalább ebben az egyetlen kérdésben együttműködni egymással.

A mai működésképelen rendszer alternatívája, a forradalom nélküli társadalmi változás útja az FNA!

Az Alapjövedelem bevezetése az Eu tagállamok hatásköre! Mindössze politikai akarat kérdése és csupán a jelenleg is rendelkezésre álló állami pénzeszközök gazdaságélénkítő átcsoportosítását kívánja meg! 2013.08.09.

Ebből finanszírozzuk az FNA bevezetését!

 

ADD A VÉLEMÉNYED! El ne hidd, hogy csak egy kis pont vagy a világban!

A lakosság sokat tehet az érdekei érvényesítésére! Ez az a honlap, ahol aktuálisan közzétesszük a legfontosabb európai polgári kezdeményezéseket és törvénykezési eljárások előkészületeit, hogy a jövőben minden magyar állampolgár élhessen a demokratikus jogaival és kinyilváníthassa a véleményét! 

ITT írhatod alá a szupermarketek beszállítóit megvédeni hivatott levelet szeptember 5.-ig!

Európai Polgári Kezdeményezések - EPK - Add a véleményed!

A víz és szennyvízhálózat emberi jog! Ehhez kell az EGYETÉRTŐ aláírásod SOS!

 

Te is csatlakozhatsz az új tudatosságú médiához!

A Yagooft az emberiség által felépítésre kerülő híd a XXI. századba!

A hivatalos Facebook oldalunkon válaszd ki a meghívód személyét, majd kattints a linkjére.

A bejövő oldalon regisztrálhatsz az 50GollarDeal programban ami azt a célt szolgálja, hogy a világ lakossága részesedjen a többnyelvű közösségi hálózat mindenkori árbevételéből, ha akar!

A videólejátszó alatt a két Join for FREE gomb egyikén regisztrálhatsz ingyenes felhasználóként is!

Ingyenes szolgáltatások:

  • Chatfal 50 nyelven, 500 karakterig, a későbbiekben audió módban is
  • Global Talk nyelvoktató modul jelenleg 9 idegen nyelv megtanulására alkalmas
  • Turbo Talk webszerkesztő, ingyenes tárhely, web- és e-mail hosting
  • Kedvezményes kuponrendszer, a kereskedők ingyenesen reklámozzák magukat

A világ valamennyi törvényesen bejegyzett non-profit szervezete ingyenesen regisztrál a Join As an Affiliate gombon. A jelentkezési adatlap kitöltésének a menete: Vezetéknév: NFP Keresztnév: a szervezet teljes neve Birthday/Születési dátum: a bejegyzés dátuma hónap/nap/év. A későbbi befizetés lehetőséget választani, mert a bejegyzést igazoló dokumentum e-mailben történt beküldését követően (Yagooftcs@gmail.com) a cég adományozza az egyszeri díjat a regisztrált non profit szervezetnek. Az a célunk, hogy a civil célok mellé egy folyamatos, automatikus és intelligens adománygyűjtő és adománygeneráló rendszer épüljön fel, lépésról lépésre, ahogy az emberiség megismeri az új média szabadságát és élni is kíván ezzel a szabadsággal!

Várunk mindenkit szeretettel!

 

http://naturahirek.hu/20-megvalosult-osszeeskuves-elmelet/

 

 

 

 

 

A mappában található képek előnézete Amerikai elnökök