Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hatalmas IZRAELI LAKÓPARK épül! Még a Dunát is elterelik!

Nyomatékosan kérünk, hogy a zsidó népet ne azonosítsd a világuralmi törekvésekkel, a Bilderberg csoporttal. A zsidó nép a világ minden országában és a hazájában is ugyanúgy áldozata a profitéhes tőke törekvéseinek, ahogy a magyar lakosság és minden más nép! 

 

2013.06.26. A magyar kormány izraeli nagykövetté nevezte ki Jaffa városába Nagy Andort, aki évek óta a kormánypártok vízügyi szakpolitikusaként képviseli hazánkat a nemzetközi tárgyalásokon. 

 

 "Két módon lehet egy nemzetet leigázni: karddal vagy adóssággal."

 
Palesztinának az előbbi, Európának az utóbbi jutott. Ahol a politikusok korruptak, ott megjelennek Izrael "üzletemberei". Görögország az első európai áldozat amelyet már Brüsszelből irányítanak. Formálisan ugyan a nép választotta Izrael elnökét 2012-ben, ő azonban azt teszi amit az IMF, EKB mond, vagyis, áron alul értékesíti országa értékeit... A következő jó vétel Ciprus lesz... közben a többi ország népe lassan - túl lassan - kezd ébredni. Az IMF és Brüsszel által generált "válság" 2014-ben olyan méreteket ölt majd amilyet rég látott a világ.... És akik okozták, azok kínálják majd a szakértői megoldást: A remek USA-EU gazdasági Uniót és egy új megmentő valutát amely mindenkinek sokba fog kerülni de semmit nem fog érni... Végül ha nem ébredünk fel, a bankok mindent visznek.
 
 
 
Ne tévesszük össze az izraeli lakosságot a cionistákkal. Az izraeli emberek ugyanúgy küszködnek a saját hazájukban, ahogyan mi is. A fiatalok nem jutnak lakáshoz, nem tudnak családot alapítani és ők Izraelben szeretnének élni, lakni, dolgozni, mert az a hazájuk. Ők nem akarnak és nem is tudnának kitelepülni, vagy az alábbi TV reklámban meghirdetett lehetőséggel élni és Magyarországra költözni, de nem is akarnak.
 
 
Nem hisszük, hogy bármilyen kapitalista vagy egyéb szemlélettel  elfogadható lenne egy TV reklámban arra buzdítani egy ország lakosságát, hogy telepedjen le egy másik országban!

http://ags.gns.co.il/cdn/DigitalCloud/Anchor/2012/06/Minisite/?Media=t

 

AZ IZRAELI TV HIRDETÉSE A BUDAPESTEN FELÉPÜLŐ

HATALMAS „ ZSIDÓ LAKÓPARKRÓL „ ,

AMELY A DUNA RÉSZLEGES ELTERELÉSÉT  IS AZ IDE KÖLTÖZŐK

SZOLGÁLATÁBA ÁLLÍTJA A RELÁM SZÖVEGE SZERINT.

MAGYARORSZÁGRA TELEPÜLŐ IZRAELI  TÖMEGEK JELENTKEZÉSÉT

VÁRJÁK AZ IZRAELI INGATLANCÉGEK

KORLÁTLAN A LEHETŐSÉG !

KATT IDE: 

 

 

 

NO COMMENT!

A hozzászólásokat leállítottam, mert sajnos még nem tudunk kulturáltan beszélgetni.

Tény az, hogy rabszolgának érezzük magunkat a saját hazánkban.

Az itt élő magyar lakosságnak még a

megélhetésre sincs esélye, nemhogy korlátlanok lennének a lehetőségei!

Egy ilyen reklám teljesen természetes, hogy kiveri a biztosítékot!

E-mailben viszont nyugodtan beolvashatsz nekünk és küldhetsz keresetlen szavakat is.

A kölcsönös tisztelet jegyében, Kerekes Klári kulturaliskreativok5@gmail.com

 

Korrekt hozzászólás érkezett e-mailben. Közzé teszem és mindenkinek köszönöm, aki segít a félreértéseket tisztázni. Kerekes Klári 2013.03.03.

Budapesten a GB  Európa Ingatlanfejlesztő cég beruházása, tehát a Duna Terasz Lakópark is a cég tulajdonosi-és értékesítési körébe tartozik, izraeli tulajdonosokkal és menedzsmenttel. Azaz ők építették és árulják a szóban forgó lakásokat .

Feltehetően nem értjük és beszéljük a héber nyelvet maradéktalanul, ezért most nyers fordításban közzé teszem az Izraeli Televízióban leadott reklám szöveges részét:

„Szóval akkor ami a kinti hirdetés szövege, csak így gyorsan:

Új luxus lakások a Duna parton, 350.000,- shekeltől
7% garantált euró hozam
azonnal költözhetők, közvetlenül a beruházótól
az ár 3 év menedzsment díjat magában foglal
új városközpont, közel a metróhoz és a Duna Pláza bevásárlóközponthoz
minden lakáshoz tartozik erkély vagy akár saját kert is
parkolás a mélygarázsban
albetétesített, saját helyrajzi számmal rendelkezik

Budapestről leírás
A beruházóról leírás

Semmi arról, hogy ez csak nekik és csak zsidóknak... Ez elsősorban egy pénzügyi termék”

Erről a termékről az alábbi linken is tájékozódhatunk, 6 nyelven::  http://guaranteedyieldinvestment.com/

E hirdetés alapján 2 db izraeli állampolgárnak sikerült lakást eladniuk, akik befektetési szándékkal vették meg, a fent hivatkozott pénzügyi termék részeként, s már bérbeadásra került 2 koreai fiatalembernek, akik a Samsungnál felsővezetők. Egy család pedig évtizede Magyarországon él és dolgozik, így ennyien vannak ők ott.

Ugyanez a hirdetés az ukrán, az orosz, a kínai,afgán TV-ben , (keleti-nyitás politikája a kormányunk szellemiségében, ez így tetszetős?) a szerb, macedón, lengyel, német közmédiában is hamarosan szerepel.

A megépült lakások közel 70%-a eladásra került, az ott élők, ill. bérlők  85% magyar, kb 15%-a  spanyol (mivel az eredeti beruházó  egy spanyol  cég ), orosz, kínai  és egyéb, kisebb felháborodásra okot adó nemzet állampolgára, vagy volt állampolgára.


 

 

A youtub videó nem zsidók a metróban, mert Magyarországon nincsenek

ebből a zsidó etnikumból itt élők. Ez a jelenet egy a Zsidó Nyári Fesztivál

nyitó napján a prágai színházi közösség buszával érkező vendégművészeket

fogadó tánccsoport, dobbal és sófárral, mely pár perc pont annyit jelentett,

mint anno, mikor a matyó ruhás lányok eljárták a kopogóst Ferihegyen az ide

érkező delegációknak. Köszönjük Szőnyi Pálnak a korrekt hozzászólását.


 

Szerintünk így még te sem láttad IZRAEL-t! 

Köszönjük Vlatabárnak, hogy elküldte nekünk és bemutathatjuk ezt a csodálatos videót.

 

 "A gójok lelke ördögtől való"  - tények és idézetek

Az alábbiakban egy Mohamed Khodr nevű szerzőnek a Veteranstoday.com oldalon megjelent írása fordítását közöljük. Nem árt újra és újra emlékezetünkbe idézni, mi mozgatja "Isten ajándékait", mi képezi a hozzánk való viszonyulásuk alapjait. Ugyanakkor azt sem árt folyamatosan tanulmányozni, mi az a sors, amire mi is juthatunk a palesztinok után és mintájára.
ez-a-katonai-kultura.jpg  Izraeli katona Instagramon mutatja be, milyen izgalmas hátulról fejbe lőni egy palesztin gyereket - ez a katonai kultúra
 
Izrael egy mesterséges és illegálisan létrehozott állam, amely szélsőséges terrorizmus, erőszak, etnikai tisztogatás, történelmi palesztin falvak százainak lerombolása, gyilkolás, gyermekek és nők megerőszakolása nyomán született meg. Ezen kívül minden más állammal szemben Izrael egyedülálló abban, hogy:
- nincsen alkotmánya
- nincsenek egyértelműen meghúzott határai
- nincsen nemzetközileg elismert fővárosa.
Azonban valójában mégiscsak van Izraelnek alkotmánya. Ami nem más, mint az úgynevezett Babiloni Talmud. Ami egyáltalán nem egy isteni sugallatra született könyv, hanem az írásba foglalt törvénykönyv, a Tóra és a vallási törvények több mint hatmillió szóból álló rabbinikus értelmezéseinek gyűjteménye, amely sokkal inkább tekinthető a judaizmus szent iratának, mint maga a Tóra.
A Babiloni Talmud magába foglalja a tanítást, amely szerint a zsidók a kizárólagos felsőbbrendű és kiválasztott faj a Földön, amely a génjeiben hordozza az isteni eredetet, és ily módon fel van jogosítva a világ irányítására és birtoklására. A Talmud szerint továbbá az összes gój csak azért létezik, hogy a zsidókat szolgálja, a gójok állatok, tisztátalanok, léhák, spermájukból genetikailag hibás vadállatok születnek. De legalább ilyen döbbenetes, hogy a Talmudban arról is olvashatunk, hogy egy rabbi vitába szállt az Istennel, és a vitában diadalmaskodott, valamint az is benne van, hogy ha egy zsidó nem engedelmeskedik egy rabbinak, akkor meg kell ölni. Szintén a Talmud tanítása, hogy elfogadható a gójok megölése, kirablása, becsapása, lehet nekik hazudni is, ezen kívül pedig a rabbiknak nem tilos prostituálttal hálni, sőt három esztendős lányokkal és fiúkkal közösülhetnek is. A gój gyerekek a Talmud világában nem számítanak embernek, ezen kívül pedig a gójok pénze a zsidókat illeti. A Talmud kimondja, hogy a zsidók ölték meg Jézust, akit egyébként, Szűz Máriával együtt (béke legyen velük) a legszennyesebb jelzőkkel illetnek a könyvben.
Kérném, alaposan tanulmányozzák a judaizmus történetét, a Tórát és a rasszista, bigott, szexuális perverziókkal telezsúfolt Babiloni Talmudot.
A „gój” szó alatt a Zsidó Enciklopédia a farizeus talmudista felfogás szellemében az alábbiakat írja: „A farizeusok azt tartották, hogy csak az izraeliták az emberek, a gójok nem emberek, hanem barbárok.”
Kérném az olvasót, tanulmányozza át az alábbi webhelyeket (http://www.catholicapologetics.info/apologetics/judaism/closer.htm#011, http://www.revisionisthistory.org/talmudtruth.html, http://rense.com/general86/talmd.htm), és vonja le a saját következtetéseit.
 
13-eves-palesztin-fiu-elo-pajzs.jpg13 éves palesztin fiú a terepjáróra bilincselve, élő pajzsként használva. A bizonyítékok ellenére az IDF tagadja e gyakorlat rendszeres alkalmazását
 
“Az IDF (az izraeli hadsereg) a legfelsőbb Bírósághoz fordul az emberi pajzsra vonatkozó tiltás felülvizsgálata érdekében.” „Mofaz védelmi miniszter azt mondja, érveket fog szolgáltatni azért, hogy az emberi pajzs eszköze Ciszjordániában alkalmazható legyen.” (Háárec, 2005. október 11.)
Hasonló (az izraeli hadseregnek a palesztin gyermekek elleni kegyetlenkedéseit bemutató) jelentéseket éveken át közzé tettek az ENSZ bizonyos szervezetei, így az Emberi Jogok Tanácsa, az UNRWA, az UNICEF, az Amnesty International, a Human Rights Watch, a Defense for Child International, a Nemzetközi Vöröskereszt. Ezen kívül izraeli emberi jogvédő csoportok is felhívták a figyelmet az elkövetett bűntettekre. Így cselekedett például a B’tselem, a Gush Shalom, a Rabbik az Emberi Jogokért, az Orvosok az Emberi Jogokért Izraelben, a Törd Meg a Hallgatást elnevezésű csoport. (Ez utóbbi izraeli katonák tanúvallomásait rögzíti, amelyekben beszámolnak a megszállt területeken végrehajtott hidegvérű gyilkosságokról). Mindezek mellett palesztin és európai jogvédő szervezetek is felszólaltak a palesztin gyermekek védelmében – mindhiába. Izraelt védelmezi az USA és a Babiloni Talmud, így továbbra is folytatódik a katonai megszállás alatt élő palesztinok elleni genocídium.
 

 

OLVASS TOVÁBB

A FÖLD politikai elitje minden hatalmát az emberiség előtt elhallgatott tényekből meríti

 

 

 

 

 

 

A mappában található képek előnézete Magyarságtudat