Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


KÜLÖNVÉLEMÉNY rovatunk

Magyaroroszágon az állam a hontalan tőkeérdekek mentén használja a közjavakat! NO BRAVO

Orbán Viktor nem szavazott 2013.06.21.

Földtörvény szavazás 2013.06.21.

Ángyán József rendszerváltásra vár 2012.11.09.

Földtörvény előzmény - Gazdák harca

 

 ADÓ                      

 

Európai Polgári Kezdeményezések - EPK - Add a véleményed!

A víz és szennyvízhálózat emberi jog! Ehhez kell az EGYETÉRTŐ aláírásod SOS!

Cipruson bejelentették, hogy a szigetország 2014 júniusában tervezi bevezetni a garantált Alapjövedelmet

A hír azt bizonyítja, hogy valamennyi Eu tagállam hatáskörébe tartozik a döntés a Feltétel Nélküli Alapjövedelm bevezetéséről. Mindössze politikai szándék és akarat kérdése az adott tagállam részéről.

Ez a fajta megoldás a polgári demokrácia igazi győzelmét és a társadalmi kiegyezés alapját hozhatná el Magyarországnak is. Valamennyi politikai szereplőnek kormánypárti és ellenzéki oldalon az FNA elképzelés mentén sikerülhetne egészséges párbeszédet lebonyolítani és legalább ebben az egyetlen kérdésben együttműködni egymással.

Örömmel üdvözöljük a szigetországban megszületett politikai akaratot és a tiszteletre méltó döntést!

Továbbra is bízunk benne, hogy az Orbán kormány is elvégzi a szükséges közgazdasági számításokat és Ciprushoz hasonlóan olyan döntést hoz, amely az Alapjövedelem bevezetésével rántja ki a devizahiteleseket a bajból ugyanúgy, ahogy a többi elszegényedett társadalmi réteget is!  

Az Alapjövedelem egyetlen akadálya az irigység kultúrája lehetne, amit évszázadokkal ezelőtt a profitéhes tőke alapozott meg és ideje száműzni a társadalmi normák közül a devianciák sorába miután bebizonyosodott, hogy a mai kapitalizmus már nem képes a polgári demokrácia normái szerint működni.

A mai működésképelen rendszer alternatívája, a forradalom nélküli társadalmi változás útja az FNA!

Az Alapjövedelem bevezetése az Eu tagállamok hatásköre! Mindössze politikai akarat kérdése és csupán a jelenleg is rendelkezésre álló állami pénzeszközök gazdaságélénkítő átcsoportosítását kívánja meg! 2013.08.09.

 

 


2011-05-03

A hír: Az Agresszív búcsú a gyógynövényektől címmel futó kampány azt az európai uniós rendelkezést kívánja megakadályozni, amely úgynevezett egyszerűsített törzskönyvezési eljárás alá vetné a hagyományos növényi gyógyszereket. A naturista gyógyászat hívei a gyógyszeripar támadását vélik felfedezni a kezdeményezésben, míg a klasszikus orvostudomány gyakorlói csupán a szükségszerű ellenőrzést látják benne. A 2004-ben módosított irányelv értelmében április 30-tól számos gyógynövény alapú gyógyszer szigorú engedélyeztetési eljárás után árusítható.


Különvélemény Soma Mamagésától
Micsoda monopolhelyzet! „Ügyes!”… A totális beetetés és money-puláció! Viszont nézzük mindennek az előnyét!
Soma kv Ismét egy nagyszerű lehetőség arra, hogy elkezdjünk ébredezni, kételkedni, összefogni! Meglepődnénk, ha meglátnánk azt a hazugságerdőt, ami körbevesz minket… Egy ilyen elképesztő hatalmi helyzetben arról sem hiszem, hogy objektív képet fogunk kapni, hogy azok a szerek, amiket tartalmazniuk kell a különböző élelmiszereknek, vajon mennyire egészségesek. (Szerintem már jó néhányan hallottunk pl. a fogrémekben levő  „butítókról” – amit azért épp a fogkrémbe raktak, mert az marad legtovább a szájban érintetlenül, így az tud a legtovább hatni …) Egy biztos: az ördög nem alszik, és éppen afelől közelít, ami kikerülhetetlen:a táplálkozás, és ami a legfontosabb: az egészség.

Egyre jobban szorítanak be a különféle rendszabályok, egyre inkább behálóz a mátrix. (A végső pont a bőr alá beültetett chip.) Azzal aztán végképp irányíthatóvá válik a fogyasztó birka, az „alvó gyermekember”.  Azért jó minden ilyen végletes megnyilvánulás, mert színvallásra készteti az embereket.  Nem tudom hány „stajsz” kell még , hogy elkezdjenek felébredni?…  És végre elkezdjék használni az éberségüket, az öngyógyító-képességüket, tudatuk hatalmát. Ugyanis csakis ez vethet véget a gyógyszermaffia üzérkedésének. Vagyis nem veszik meg a sok szemetet, hanem helyette elkezdik megfejteni a betegség üzenetét, ami által már nincs tovább létjogosultsága a betegségnek. Szerintem újra visszajönnek a sámánok, a gyógynövénytermelők és főzők, és egyre nagyobb értéke lesz a földnek, az önfenntartó képességnek. Ez a mozi, amiben vagyunk, egyre abszurdabbá kezd válni…Emlékezzünk vissza, micsoda „remek” ötlet volt a madár-, majd a sertésinfluenza! Mekkorát kaszáltak az oltóanyagokból, amit nyilván már jó előre leosztottak, hogy ki arathat belőle. Azóta is jönnek az egyre nagyszerűbb oltóanyagok…Mindig lesznek majd „rendes” orvosok, akik a népet igyekeznek meggyőzni, hogy mindez mért van a mi érdekünkben. Velem már régóta rosszul járnak, és szerencsére jó néhány barátommal is. Ugyanis én soha semmilyen gyógyszert nem veszek be. Ha beteg vagyok – ami egészen ritka eset – igyekszem megfejteni az üzenetét. Ha nem megy egyedül, akkor jönnek a különféle alternatív módszerek, segítők. A gyerekeimet 3-4 éves koruk óta oldatom kineziológussal, ők hasonlóképpen vannak ezzel. (Bár itt meg kell hogy jegyezzem, egyes alternatív módszerekkel gyógyítók véleményem szerint  szinte irreális áron dolgoznak…Érzik, hogy szükség van rájuk, és ki is használják…)

Összegezve: a megoldás a bennünk levő őstudás fele fordulás, az intuíció erősítése, a saját lelkünkkel való kapcsolat megélése (amiben a betegség a barátunk, aki üzen, hogy hol, miként, miben távolodtunk el magunktól) és saját konyhakert (akár cserepekben is) megvalósítása, a legalapvetőbb gyógynövényekkel.  Érdemes kerülni mindenféle konzervet és mesterségesen előállított élelmiszert, hogy nehogy belénk keveredjen az a korpa, amit a disznók – akik a lelküket már rég eladták a haszonért – elénk raknak.  Elkezdődött a felébredés és a színvallás időszaka.

 
 
 
 
 

Kommunikáció pénz és nyelvi korlátok nélkül!

A Yagooft a tömegközlekedés eszköze

A mindennapi tevékenységedet pénz és nyelvi korlátok nélkül ismertetheted meg az emberiség egészével ingyenes felhasználóként is!

Itt a meghívód személyét is saját magad választhatod ki!

Egyszeri 60$ költséggel örökös használati jogra, webirodára és örökös részesedésre is szert teszel, mert a Yagooft a mindenkori árbevételének a 60%-át a civil lakossággal kívánja megosztani!

Ha még nem regisztráltál, most érdemes átgondolni és megtenni. A csatlakozással mindenki csak nyerhet, ezt felelősséggel állítjuk!

A kommunikáció szabad áramlása a világban nem lehet pénzkérdés, ahogy a nyelvtanulás lehetősége sem függhet az emberek fizetőképességétől!

A történelem folyamán egyetlen dolog nem állt a civil lakosság rendelkezésére: az internet. Napjainkban az internet szabadsága a rendelkezésünkre áll! Csupán civil akarat és civil együttműködés kérdése, hogy a lakosság a saját anyagi és társadalmi szerepének a megerősítésére is a birtokába vegye. Korlátozások és nyelvi korlátok nélkül, a szabad akaratából és az emberiség érdekeit is szolgálva!

 

OLVASS TOVÁBB

 

 RÓLUNK ÍRTÁK - a Szerencsés Találkozások kiadványban

 FELTÉTEL NÉLKÜLI ALAPJÖVEDELEM - GYIK 

 

 
 

Cikkek

2011-ben így hangzana a bibliai történet...

2010.08.09

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: KÜLÖNVÉLEMÉNY rovatunk | Fényképek: Magyarságtudat | Hozzászólások: 0

Különvélemények - több témában

2010.05.25

Teljes bejegyzés | Menüpont: KÜLÖNVÉLEMÉNY rovatunk | Fényképek: te látod a fától az erdőt? | Hozzászólások: 0