Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A CIVIL CÉLOK TÁMOGATÁSA

A közreműködésed kérjük, hogy az alábbi felhívásunk minél több civil cél teljesülését tudja elősegíteni. YagooftCulturalcreatives

Elsősorban olyan civil szervezetekhez, egyesületekhez, egyházakhoz, alapítványokhoz juttatsd el, akik nem részesülnek semmiféle központi támogatásból.

 

 _____________________________________________________________________________________

Tisztelt Non Profit Szervezet!

 

Kérem, csatlakozzanak hozzánk a Yagooft többnyelvű szociális hálón!

A világ valamennyi törvényesen bejegyzett Non Profit Szervezete ingyenesen csatlakozik.

Az ingyenes regisztrációval egy folyamatos adományt generáló támogatói kör szerveződik az Önök céljai mellé!

 

A Yagooft  10 MB Multifunkciós weboldalt biztosít teljes e-mail és webhostinggal, mindenféle költség nélkül, amit arra a célra használnak fel, amire csak akarnak. 

A többnyelvű portálon valós időben, idegen nyelvtudás nélkül beszélnek egymással az emberek. Jelenleg Chat funkcióban, de a későbbiekben audió módban is.

 

A cég üzleti bevétele, amelyet megoszt Önökkel, két területről származik.

Global Talk nyelvoktató rendszer örökös használati jog, egyszeri 50 $.

  1. A nyelvoktató rendszer jelenleg 9 nyelv megtanítására képes az abc-től az alapfokú nyelvvizsga szintig. Külön gyermekek és felnőttek számára kifejlesztett interaktív feladatokkal.
  2. A nyelvtanuláshoz a közösségi hálózaton tetszőleges tanuló és beszélgető partner is választható.

Korlátlan Kereskedő Program

  1. A vállalkozók ingyenes felhasználóként regisztrálnak.
  2. 5MB Multifunkciós weboldalon ingyenesen és korlátlanul reklámozzák magukat és a termékeiket helyi és nemzetközi szinten.
  3. A jelenlegi reklámköltségeik töredékéért pedig kedvezményes vásárlásra jogosító utalványokat kínálhatnak fel a helyi és a nemzetközi vevőkörüknek.
  4. Az eladott utalvány árából 25% a Yagooft díja. Ebből az összegből 40 % a juttatás,
  5. amit a Yagooft adomány formájában utal át az Önök Szervezete felé, mivel a vállalkozót Önök hívták meg a közösségi hálózatra.
  6. További 10 mélységig minden eladott kupon árának a díjából 1 % adomány jár Önöknek.

 

Bízom benne, hogy elfogadják a meghívásunkat és örömmel veszik birtokba azt az intelligens adománygyűjtő rendszert, ami civil célok megvalósítását szolgálja. 

 

A regisztráció menete:  http://oroksegalapitvany.yagooft.com

A bejövő oldalon a jobb felső sarokban a kiválasztott nyelv magyar, majd a "Csatlakozzon most" gombra feljön az adatlap.

First name/Keresztnév:  NFP

Last name/Vezetéknév: a szervezet teljes neve a begyezés szerint

Birthday/Születési idő:  a szervezet alapítási dátuma hónap/nap/év / jellel

A regisztrációt követően e-mailben kérjük elküldeni a szervezet törvényes bejegyzését igazoló dokumentumot: Yagooftcs@gmail.com 

 

Még soha és senki nem kísérelte meg a világot nyelvi korlátok nélkül összekapcsolni, mert ezelőtt még soha és senki nem rendelkezett olyan nyelvi kommunikációs eszközzel, amely egy ilyen nagyszabású álom megvalósítását elindíthatta volna.

 

 

 Mi a Yagooft víziója, álma?                        

people-help-people.jpg

 

 

 

           

           EGY VILÁG - EGY NYELV  

 

 

  •           Egy olyan világ, ahol a nyelv nem akadály.
  • Egy olyan világ, ahol a legteljesebb szabadság jegyében, lakossági és vállalkozói szerepkörben egyaránt együttműködhetnek az emberek.  

 

A Yagooft segíteni képes Önöket a pénzszerzési céljaikban, ugyanakkor Önök is sokirányú segítséget nyújthatnak a lakossági és a céges támogatóiknak a Yagooft globális szociális háló használata során.

Bízunk benne, hogy a kölcsönös előnyök reményében szívesen elfogadják a meghívásunkat és regisztrálnak a rendszerben. 

YagooftCulturalcreatives

 

 

Mi már nem az irigység kultúráját tekintjük társadalmi normának a mikroközösségeinkben

A Yagooft többnyelvű szociális hálón a mikroközösségek (te és a barátaid) egymással kommunikálnak, kereskednek, egymást védik és az emberiséghez kapcsolódva egy idő után önállóvá, önellátóvá válnak! 

Az 50 Dollar Deal program egyfajta mód arra, hogy nagy tömegek anyagilag megerősödjenek! Természetesen ingyenes felhasználóként is jól jársz, mert örökös online nyelvtanuló rendszer költözik az otthonodba a többi ingyenes szolgáltatásról már nem is beszélve!

Globális célunk az emberiség fizetőképességének növelésével lendületbe hozni a termelést, működésbe hozni az országok gazdaságát! 
Itt találod a mikroközösségeink meghívó linkjét. Természetesen a regisztrációt követően a te mikroközösséged meghívó linkje is felkerül a facebook oldalunkra. http://www.facebook.com/YagooftCulturalcreatives
A Yagooft Culturalcreatives Klub oldalán közzétesszük a te Yagooft meghívó linkedet, amennyiben az itt található linkek egyiként csatlakoztál. Várunk szeretettel a Kulturális Kreatívok2009 Group nemzetközi online baráti társaság szimpatizánsainak körében.

 

OLVASS TOVÁBB

YagooftCulturalcreatives

 

ADD A VÉLEMÉNYED! El ne hidd, hogy csak egy kis pont vagy a világban!

A lakosság sokat tehet az érdekei érvényesítésére! Ez az a honlap, ahol aktuálisan közzétesszük a legfontosabb európai polgári kezdeményezéseket és törvénykezési eljárások előkészületeit, hogy a jövőben minden magyar állampolgár élhessen a demokratikus jogaival és kinyilváníthassa a véleményét! 

ITT írhatod alá a szupermarketek beszállítóit megvédeni hivatott levelet szeptember 5.-ig!

Kulturális kreatív az, akinek elege van 

 RÓLUNK ÍRTÁK - a Szerencsés Találkozások kiadványban

 

 A közpénzekből garantált Alapjövedelemre is telne!

 FELTÉTEL NÉLKÜLI ALAPJÖVEDELEM - GYIK

 FNA Kulturális Kreatívok a Facebookon

Európai Polgári Kezdeményezések - EPK - Add a véleményed!

A víz és szennyvízhálózat emberi jog! Ehhez kell az EGYETÉRTŐ aláírásod SOS!

 

Cipruson bejelentették, hogy a szigetország 2014 júniusában tervezi bevezetni a garantált Alapjövedelmet

A hír azt bizonyítja, hogy valamennyi Eu tagállam hatáskörébe tartozik a döntés a Feltétel Nélküli Alapjövedelm bevezetéséről. Mindössze politikai szándék és akarat kérdése az adott tagállam részéről.

Ez a fajta megoldás a polgári demokrácia igazi győzelmét és a társadalmi kiegyezés alapját hozhatná el Magyarországnak is. Valamennyi politikai szereplőnek kormánypárti és ellenzéki oldalon az FNA elképzelés mentén sikerülhetne egészséges párbeszédet lebonyolítani és legalább ebben az egyetlen kérdésben együttműködni egymással.

A mai működésképelen rendszer alternatívája, a forradalom nélküli társadalmi változás útja az FNA!

Az Alapjövedelem bevezetése az Eu tagállamok hatásköre! Mindössze politikai akarat kérdése és csupán a jelenleg is rendelkezésre álló állami pénzeszközök gazdaságélénkítő átcsoportosítását kívánja meg! 2013.08.09.

Ebből finanszírozzuk az FNA bevezetését!