Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A közösségi társadalom hajnala 2013

 

Bízni kell az emberekben!

 

 

Ökofalu, az élhető életforma!

Mi ott voltunk az Ökoklikk hétvégén Galgahévízen

2013. május 17-18-19

Köszönjük, hogy elfogadhattuk a meghívást!

A 3 nap folyamán megismerhettük az elmúlt 20-23 év rögös útját, a gazdasági válságból kivezető társadalmi és gazdasági együttműködés alternatív megoldásait, ami az Ökofalu jelenéhez vezetett.

Arról is meggyőződhettünk, hogy a fenntartható fejlődés jegyében ez az egyetlen élhető életforma. A technológia már a rendelkezésünkre áll és folyamatos a fejlődés! Az ökotudatos szemlélet is kialakult, illetve egyre népszerűbbé válik a társadalmunkban a gazdasági válságnak köszönhetően.

Egyetlen területen kellene még előre lépni és tudatossá válni az egyének szintjén!

A közösségi szemlélet, ami a szabad és önfenntartó kulturális kreatív kis civil baráti közösségeink lételeme, ma még kevéssé ismert. Pedig ez a fajta hierarchia nélküli együttműködés a civil emberek között sokkal több figyelmet érdemelne.

Meggyőződésünk, hogy ez az egyetlen elem hiányzik ahhoz, hogy az Ökofalu megteljen élettel és a komplex megoldások az egyéni célok mentén a társadalmi életet is élvezetessé, értékteremtővé tegyék.

Egy-egy település akkor teheti önmagát sikeressé és önfenntartóvá, ha az ott letelepülő családok hajlandók bekapcsolódni a közösségi életbe, a szabadidejükben is képessé válnak együttműködni egymással! Szabad akaratukból és saját kedvtelésükre szépítgetik a környezetüket, megosztják egymással a tehetségüket, kreativitásukat, önzetlenül átadják a tudásukat és tapasztalataikat egymásnak, illetve a megszülető új generációknak.

Óriási fejlődési irány nyílt meg az emberiség előtt!

A most kifejlődő szabad közösségekben és az általuk létrehozott szociális formákban a kielégülést az emberek a közösen megfogalmazott feladat és a hozzá kapcsolódó munka szeretetében találják meg! YagooftCulturalcreatives

 


ADD A VÉLEMÉNYED! El ne hidd, hogy csak egy kis pont vagy a világban!

A lakosság sokat tehet az érdekei érvényesítésére! Ez az a honlap, ahol aktuálisan közzétesszük a legfontosabb európai polgári kezdeményezéseket és törvénykezési eljárások előkészületeit, hogy a jövőben minden magyar állampolgár élhessen a demokratikus jogaival és kinyilváníthassa a véleményét! 

ITT írhatod alá a szupermarketek beszállítóit megvédeni hivatott levelet szeptember 5.-ig!

Európai Polgári Kezdeményezések - EPK - Add a véleményed!

A víz és szennyvízhálózat emberi jog! Ehhez kell az EGYETÉRTŐ aláírásod SOS!

Cipruson bejelentették, hogy a szigetország 2014 júniusában tervezi bevezetni a garantált Alapjövedelmet

A hír azt bizonyítja, hogy valamennyi Eu tagállam hatáskörébe tartozik a döntés a Feltétel Nélküli Alapjövedelm bevezetéséről. Mindössze politikai szándék és akarat kérdése az adott tagállam részéről.

Ez a fajta megoldás a polgári demokrácia igazi győzelmét és a társadalmi kiegyezés alapját hozhatná el Magyarországnak is. Valamennyi politikai szereplőnek kormánypárti és ellenzéki oldalon az FNA elképzelés mentén sikerülhetne egészséges párbeszédet lebonyolítani és legalább ebben az egyetlen kérdésben együttműködni egymással.

A mai működésképelen rendszer alternatívája, a forradalom nélküli társadalmi változás útja az FNA!

Az Alapjövedelem bevezetése az Eu tagállamok hatásköre! Mindössze politikai akarat kérdése és csupán a jelenleg is rendelkezésre álló állami pénzeszközök gazdaságélénkítő átcsoportosítását kívánja meg! 2013.08.09.

Ebből finanszírozzuk az FNA bevezetését!

A közpénzekből a garantált Alapjövedelemre is telne!

 

Írd alá a Feltétel Nélküli Alapjövedelem követelését! 2013. április

Aki szeretne a környezetében aláírásokat gyűjteni, az innen letöltehti az aláíróívet: http://alapjovedelem.hu/images/epkiv-hu%201.pdf

 

  

Kulturális kreatív az, akinek elege van

 

 

Kulturális Kreatívok2009 Group

Új tudatosság, új világszemlélet

A Kulturális Kreatívok egy nemzetközi internetes hálózat, amely a világ globális problémáira egy új tudatosság jegyében olyan új és egységes rendszer részét képező  válaszokat kíván adni, amelyek a nagy tömegek megélhetési feltételeinek a javítására alkalmasak.

A pozitív változások előidézéséért dolgozunk a társadalmi és gazdasági élet területein. Az a célunk, hogy tevékeny közreműködőként felépítsünk egy új világot, amiben jobb élni.

A kölcsönös tisztelet és megbecsülés forrásának tekintjük, ha megismerjük egymás törekvéseit, a rendelkezésünkre álló eszközökkel pedig segítjük a civil célok megvalósítását is.

A kulturális kreatívok közössége sokszínű és sokrétű. Egyetlen vezérelvünk van: az egymás iránti kölcsönös tiszteleten és megbecsülésen alapuló emberi kapcsolatok kiépítése és bővítése a világ lakosságának a körében!

Céljainkért csaknem 15 éve dolgozunk. Az együttműködés legláthatóbb eredményeként létrehozzuk a közösségi hálózatot, ahol nyelvtudás nélkül tudnak kommunikálni egymással az emberek a világon. Ez a közösségi hálózat számít a nonprofit szervezetek aktív együttműködésére, és mindenkori üzleti bevételét a közreműködés arányában, adomány formájában megosztja a közösségi hálózat létszámának bővítésében szerepet vállaló nonprofit szervezetekkel és a lakossággal a világ valamennyi országában.

Mi magunk olyan civil közösséget alkotunk, amely rendkívül színes és sokrétű. 

A mi szemléletünkkel minden emberrel a saját tettei és emberi értékei alapján, a kölcsönös bizalom elvén és mindenféle előítélet nélkül vagyunk képesek együttműködni.

Ha azt hiszed, hogy nem tudjuk megváltoztatni a világot, csak annyit jelent, hogy nem leszel azok között, akik megváltoztatják. YagooftCulturalcreatives

Mi már nem az irigység kultúráját tekintjük társadalmi normának a mikroközösségeinkben

A Yagooft többnyelvű szociális hálón a mikroközösségek (te és a barátaid) egymással kommunikálnak, kereskednek, egymást védik és az emberiséghez kapcsolódva egy idő után önállóvá, önellátóvá válnak! 

Az 50 Dollar Deal program egyfajta mód arra, hogy nagy tömegek anyagilag megerősödjenek! Természetesen ingyenes felhasználóként is jól jársz, mert örökös online nyelvtanuló rendszer költözik az otthonodba a többi ingyenes szolgáltatásról már nem is beszélve!

Globális célunk az emberiség fizetőképességének növelésével lendületbe hozni a termelést, működésbe hozni az országok gazdaságát! 
Itt találod a mikroközösségeink meghívó linkjét. Természetesen a regisztrációt követően a te mikroközösséged meghívó linkje is felkerül a facebook oldalunkra. http://www.facebook.com/YagooftCulturalcreatives

 

Clara Sheer Bestsellert ír!

 


A Yagooft a tömegközlekedés eszköze a többnyelvű társadalmakba vezető úton és a piacgazdaság bázisa

 

MERCHANT PLAN - kereskedelmi program

 

 

Member Movie - ingyenes felhasználóknak

 

 

Global Talk - nyelvoktató modul jelenleg 9 nyelven

 

 

Turbo Talk - valós idejű fordítás 50 nyelvre

 

 

MINIPRESENTATION - mini üzleti bemutató

 

 

COMPENSATION PLAN

 

 

KEHTA: januártól jöhet az internetes feketelista

Koi Tamás, 2013. július 31. 15:39  forrás: www.hwsw.hu

Közös, minden szolgáltató számára hozzáférhető adatbázis alapján kötelezővé válhat a bíróság vagy az illetékes hatóság által jogsértőnek ítélt tartalom blokkolása az interneten - az erről szóló hírközlési hatósági rendelet jövő januárban, fél év csúszással léphet életbe.

A jövő év elejétől működésbe léphet az a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) által üzemeltetett internetes feketelista, mely alapján a Magyarországon működő internetszolgáltatóknak kötelezően blokkolni kell a jogsértőnek ítélt tartalmakat. A Központi Elektronikus Hozzáférhetetlenné Tételi Határozati Adatbázishoz, vagyis a KEHTA-hoz minden internetszolgáltatónak csatlakoznia kell, és a bíróság vagy hatóság által elrendelt tiltásokat azonnali hatállyal életbe kell léptetnie.

A KEHTA eredetileg július 1-jén állt volna élesbe elsősorban azzal a céllal, hogy az interneten megjelenő faj-, vallási, felekezeti, nemi, illetve szexuális orinetáció alapján magánszemélyek vagy csoportok sérelmét megvalósító jogsértő, valamint különösen gyermekeket szexuálisan vagy egyéb módon zaklató, illetve gyermekpornográfiát ábrázoló internetes tartalmakat kiszűrje. Az adatbázis alapján a bíróságok, valamint a törvényben meghatározott hatóság egységes módon, elektronikus úton tudja tájékoztatni a szolgáltatókat ezekről a jogsértő esetekről, az internethozzáférést biztosító cégek ezt követően különböző módokon, domain név, IP-elérés, vagy portszám alapján le tudják tiltani az ominózus tartalmakat.

Ez a rendszer a HWSW információi szerint most is működik, de jóval kevésbé hatékony módon. Jelenleg ugyanis a bíróság hirdetőtáblájára elhelyezett hirdetmény alapján tájékozódhatnak csak a szolgáltatók a jogsértő oldalakról, vagy más tartalomról, vagyis a jogalkotó a szolgáltatók önkéntes jogkövetésére kénytelen alapozni. Emellett a hirdetményekből nem derülnek ki azok az elektronikus adatok - IP-cím vagy URL -, mely alapján a szolgáltató a blokkolást el kell végezze.

Az új jogintézmény január 1-i bevezetése után ugyanakkor nincs tovább apelláta, így az a szolgáltató, mely a hatóság által üzemeltetett, ugyanakkor nem hatósági nyilvántartásnak számító KEHTA-ban szereplő feketelistát nem emeli át saját rendszerébe, rendbírságot kaphat. A KEHTA-hoz a kapcsolódást a hatóság az Adatkapun keresztül biztosítja, a rendszert minden szolgáltatónál Ügyfélkapu-regisztrációval rendelkező, kijelölt kapcsolattartók működtetik majd.

A tiltólista működését lehetővé tevő törvényhez kapcsolódó NMHH elnöki rendelet tervezete nem rendelkezik arról, hogy a szolgáltatók pontosan milyen eszközökkel akadályozzák meg a hozzáférést a jogsértő tartalmakhoz. Azt ugyanakkor kifejezetten előírja, hogy az internetszolgáltató olyan műszaki, szervezési és szervezeti intézkedésekkel köteles gondoskodni a KEHTA-ból részére megküldött adatok biztonságának védelméről, amely az adatkezeléssel kapcsolatban jelentkező kockázatok alapján megfelelő védelmi szintet nyújt. 

 

Powered by APSense Business Network