Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A Kulturális Kreatív közösségek együttműködnek egymással a világban

2013.02.12
MEGHÍVÓ
Messzelátó Egyesület: www.messzelato.hu/rolunk
Szatyor Egyesület:
www.szatyoregyesulet.hu


Kullturális Kreatívok2009 Group

A jelenben minden társadalmi-gazdasági probléma abból fakad, hogy a munkaerőpiac már nem tudja biztosítani az emberek szociális beillesztését a társadalomba.

Logikus következtetés, hogy a problémákat más gondolkozással kell megoldani, mint amivel keletkeztek.

YagooftCulturalcreatives

 RÓLUNK ÍRTÁK - a Szerencsés Találkozások kiadványban

 FELTÉTEL NÉLKÜLI ALAPJÖVEDELEM - GYIK

 

Európai Polgári Kezdeményezések - EPK - Add a véleményed!

A víz és szennyvízhálózat emberi jog! Ehhez kell az EGYETÉRTŐ aláírásod SOS!

Cipruson bejelentették, hogy a szigetország 2014 júniusában tervezi bevezetni a garantált Alapjövedelmet

A hír azt bizonyítja, hogy valamennyi Eu tagállam hatáskörébe tartozik a döntés a Feltétel Nélküli Alapjövedelm bevezetéséről. Mindössze politikai szándék és akarat kérdése az adott tagállam részéről.

Ez a fajta megoldás a polgári demokrácia igazi győzelmét és a társadalmi kiegyezés alapját hozhatná el Magyarországnak is. Valamennyi politikai szereplőnek kormánypárti és ellenzéki oldalon az FNA elképzelés mentén sikerülhetne egészséges párbeszédet lebonyolítani és legalább ebben az egyetlen kérdésben együttműködni egymással.

Örömmel üdvözöljük a szigetországban megszületett politikai akaratot és a tiszteletre méltó döntést!

Továbbra is bízunk benne, hogy az Orbán kormány is elvégzi a szükséges közgazdasági számításokat és Ciprushoz hasonlóan olyan döntést hoz, amely az Alapjövedelem bevezetésével rántja ki a devizahiteleseket a bajból ugyanúgy, ahogy a többi elszegényedett társadalmi réteget is!  

Az Alapjövedelem egyetlen akadálya az irigység kultúrája lehetne, amit évszázadokkal ezelőtt a profitéhes tőke alapozott meg és ideje száműzni a társadalmi normák közül a devianciák sorába miután bebizonyosodott, hogy a mai kapitalizmus már nem képes a polgári demokrácia normái szerint működni.

A mai működésképelen rendszer alternatívája, a forradalom nélküli társadalmi változás útja az FNA!

Az Alapjövedelem bevezetése az Eu tagállamok hatásköre! Mindössze politikai akarat kérdése és csupán a jelenleg is rendelkezésre álló állami pénzeszközök gazdaságélénkítő átcsoportosítását kívánja meg! 2013.08.09.

Ebből finanszírozzuk az FNA bevezetését!

 

 

 

Mi már nem az irigység kultúráját tekintjük társadalmi normának a mikroközösségeinkben

A Yagooft többnyelvű szociális hálón a mikroközösségek (te és a barátaid) egymással kommunikálnak, kereskednek, egymást védik és az emberiséghez kapcsolódva egy idő után önállóvá, önellátóvá válnak! 

Az 50 Dollar Deal program egyfajta mód arra, hogy nagy tömegek anyagilag megerősödjenek! Természetesen ingyenes felhasználóként is jól jársz, mert örökös online nyelvtanuló rendszer költözik az otthonodba a többi ingyenes szolgáltatásról már nem is beszélve!

Globális célunk az emberiség fizetőképességének növelésével lendületbe hozni a termelést, működésbe hozni az országok gazdaságát! 
Itt találod a mikroközösségeink meghívó linkjét. Természetesen a regisztrációt követően a te mikroközösséged meghívó linkje is felkerül a facebook oldalunkra. http://www.facebook.com/YagooftCulturalcreatives

Új társadalom van megszületőben!

Kulturális kreatív az, akinek elege van


 

Újra találkoztak a nyíregyházi Kulturális Kreatívok

Egy régóta várt pillanatot valósítanak meg éppen. Ez nem mozgalom, nem szerveződés, és semmi köze nincs a politikához. Ez egy világjelenség. Amerikától Európán keresztül egészen Japánig.

A Kulturális Kreatívok világszemléletet váltanak, ami szó szerint azt jelenti, hogy megváltoztatják azt, hogy mit hisznek valóságosnak. A világszemlélet megváltoztatásához számos más, szorosan kapcsolódó változás is hozzájárul, csakúgy, mint az értékek és az élet alapvető prioritásai, az életmód, az időtöltési és a pénzköltési szokások, és elsősorban az, hogy hogyan és mivel keressük a kenyerünket.

A III. Kulturális Kreatív találkozó valóban éjszakába nyúlt a kultúrházak éjszakáján, Nyíregyházán. Sokan jöttek el most is. Voltak köztük új érdeklődők is, akikkel az este végére jó ismerősként váltunk el, de volt, aki már harmadjára, barátként érkezett.

Most még több kezdeményezést és csatlakozási lehetőséget kínált ez az alkalom, ami nagy örömünkre, visszhangra talált. A tervezett program után sokan maradtunk még, jó beszélgetések indultak el, igazi találkozások.

A legidősebb Kulturális Kreatív társunk, a 90. évéhez közel álló Pista bácsi mindannyiunkat lenyűgözte a vitalitásával, a belőle áradó élet- és emberszeretetével, napfényt hozott közénk. A Pista bácsi által felajánlott hat hektárnyi termőföldterület egy remek közösségi kertészkedési helyet, egy KK központ kialakítását teszi lehetővé. Lehet ötletelni, vállalkozni, Pista bácsinál nincs lehetetlen!

A Szatyor bevásárló közösség helyi megalakítása szintén egybehangzó egyetértés volt. És ami a legfontosabb, a kezdeményezés alkotó társakra is talált, tehát a projekt elindult! Köszönjük Seress Máriának, hogy megosztotta velünk tapasztalatait, hogy biztató erőt képvisel a rögös úton való járáshoz, ami a közösségi összefogásunkat valószínű nekünk is kísérni fogja. Tudlik Tamásnak pedig köszönet a finom almákért!

Fotók: nyírséghír

Hermann Hesse szerint: "Ahol baráti szálak futnak össze, ott egy órára az egész világ szülőföldnek látszik."

Kulturális Kreatívok

 


 

 

A mappában található képek előnézete SOPHIE Képgalériája

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.