Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


TUDATVÁLTÁS 2013

Európai Polgári Kezdeményezések - EPK - Add a véleményed!

A víz és szennyvízhálózat emberi jog! Ehhez kell az EGYETÉRTŐ aláírásod SOS!

Cipruson bejelentették, hogy a szigetország 2014 júniusában tervezi bevezetni a garantált Alapjövedelmet

A hír azt bizonyítja, hogy valamennyi Eu tagállam hatáskörébe tartozik a döntés a Feltétel Nélküli Alapjövedelm bevezetéséről. Mindössze politikai szándék és akarat kérdése az adott tagállam részéről.

Ez a fajta megoldás a polgári demokrácia igazi győzelmét és a társadalmi kiegyezés alapját hozhatná el Magyarországnak is. Valamennyi politikai szereplőnek kormánypárti és ellenzéki oldalon az FNA elképzelés mentén sikerülhetne egészséges párbeszédet lebonyolítani és legalább ebben az egyetlen kérdésben együttműködni egymással.

Örömmel üdvözöljük a szigetországban megszületett politikai akaratot és a tiszteletre méltó döntést!

Továbbra is bízunk benne, hogy az Orbán kormány is elvégzi a szükséges közgazdasági számításokat és Ciprushoz hasonlóan olyan döntést hoz, amely az Alapjövedelem bevezetésével rántja ki a devizahiteleseket a bajból ugyanúgy, ahogy a többi elszegényedett társadalmi réteget is!  

Az Alapjövedelem egyetlen akadálya az irigység kultúrája lehetne, amit évszázadokkal ezelőtt a profitéhes tőke alapozott meg és ideje száműzni a társadalmi normák közül a devianciák sorába miután bebizonyosodott, hogy a mai kapitalizmus már nem képes a polgári demokrácia normái szerint működni.

A mai működésképelen rendszer alternatívája, a forradalom nélküli társadalmi változás útja az FNA!

Az Alapjövedelem bevezetése az Eu tagállamok hatásköre! Mindössze politikai akarat kérdése és csupán a jelenleg is rendelkezésre álló állami pénzeszközök gazdaságélénkítő átcsoportosítását kívánja meg! 2013.08.09.

A közpénzekből garantált Alapjövedelemre is telne!

Lesz-e Magyarországon garantált Alapjövedelem?

Ebből finanszírozzuk az FNA bevezetését!

Kulturális kreatív az, akinek elege van

 

 

Megmaradunk!? 

Csaba testvér levele, Csíkszereda 2012.10.16.


      Én is olvasom az okos, precíz kimutatásokat, hogy az elmúlt években itt is - ott is mennyivel fogyott a mi drága népünk, és hogy a statisztikák fényében mire számíthatunk. Természetesen én is ki tudom számolni, ha havonta leesik 10 cserép a házamról, akkor mikor fog elfogyni az összes cserép és rám roskadni a ház.

     Az is logikus, és ki is lehet számolni, hogy ha jön felém ezer méterről az autó ötven km sebességgel, akkor hány másodperc múlva fog elütni.. Csak az nem logikus, hogy miért nem ugrok félre, miért nem igazítom meg a cserepeket az otthonomon, miért várjuk némán, passzívan a sorsunk beteljesedését?

      Egy statikusan gondolkodó világban élünk. A legtöbb ember abból indul ki, hogy ilyen a világ, ez van, ezt kell elfogadni.

Mostanában újból és újból felcsendül bennem egy régi, Kájoni János által gyűjtött csíksomlyói dal refrénje: \"ha nincs kenyér, keresünk!\"

Igen, mi keresztények a mi Urunktól Istenünktől azt halljuk: 

"Keressetek és találtok, zörgessetek és ajtót nyitnak nektek",

"bármit kértek az én nevemben, azt megkapjátok"...

Egy változó, növekvő, kibontakozó világot teremtett az Isten, és mi ennek a folyamatosan születő világnak vagyunk a gyermekei.

Nem statikus, fáradt gondolkodás kellene vezessen bennünket, hanem egy dinamikus, bátor, cselekvő, keresztény lelkület, a mi Urunk Istenünk szelleme.

Isten ránk bízta a teremtő erőt, merem-e azt használni hittel, reménnyel?

Szépnek látom Isten adta drága szülőföldemet?

Azt ami érték nekem, azt örömmel megmerem-e osztani gyermekeimmel???

      Egy kedves vállalkozó itt Székelyföldön 15 év alatt egy kis csodát teremtett, van neki panziója, sípályája és főleg sok-sok vendége. Egy nap felhívott szomorúan, hogy nagyra nőtt fia összepakolt és elment Amerikába...

      Leültünk beszélgetni és én megkérdeztem őszintén: "Mit gondolsz, ezt amit itt 15 év alatt megálmodtál, felépítettél, más országban ezt el tudtad volna érni? Saját szájával mondta ki, hogy nem. Hát akkor miért kell nap mind nap azt mondani, hogy itt Erdélyben nem lehet eredményesen dolgozni meg nem is érdemes, mert úgyis minden hiába, meg stb., stb.

      Ha a gyerekeid nap mind nap csak azt hallják, hogy nehéz, hogy nem éri meg, akkor miért ne mennének el a mi \"rossz\" világunkból??

       Barátom némán hallgatott, láttam, hogy érti azt, amiről beszélünk. Végül is ő űzte el, a problémák folyamatos felemlegetésével magától, szépen fejlődő vállalkozásától a gyermekét. Így igaz, de gond egy szál sincs – mondtam neki –, most te kell vissza is édesgessed a fiadat!

        Ha felhívod, ha írsz neki, mindig mondd el, hogy mennyi vendég volt, hogy ma hányan lovagoltak és hogy mennyi állatot tudtál értékesíteni a saját tehéncsordádból. Nem kell bölcselkedni, valótlan dolgokkal hencegni, csak az igazat mondd ki, de azt újból és újból örömmel mondd el, mert a te örömödnek, bizakodásodnak teremtő ereje van!! Használt a gyógymód, a fiatal ember, mint szakács, hazajött és vezeti apja konyháját.

         Igen! Folyamatos félrevert harangok mellett nem lehet családot alapítani, munkát vállalni, gyereket szülni. Abba kellene hagyjuk az állandó pánikolást, nyafogást, siránkozást és merjük kimondani a gyerekeink, fiataljaink előtt, hogy ennyi cipőnk, ruhánk soha nem volt, és öseinknek sem volt az elmúlt ezer év alatt, és azt is mondjuk el, hogy ilyen mennyiségű élelmiszer, információ, luxuscikk soha nem volt még a Kárpát-medencében.

         Nehéz a magyar ember sorsa? Igen, vagy 10-20 kilóval átlagban valóban nehezebb a kelleténél, és ezért kell fogyókúrázzunk. Ennyi kövér ember, megműveletlen föld, leszüreteletlen almafa, megkapálatlan szőlőtőke soha nem volt itt a Kárpát-medencében!

Miért sírunk? Miért űzzük el gyermekeinket, fiataljainkat falvainkból, városainkból??

      A félelem, a szorongás, ha csak irreális még akkor is mindenképp kifejti a maga pusztító hatását.

Hogy mennyire így van, elmondok egy kísérletet:

A tudósok vettek száz egeret, ötvenet beraktak egy kísérleti terembe, a másik ötvenet egy ugyanolyan terembe zárták. Arra voltak kíváncsiak, hogy a félelem, a szorongás, a stressz mit fog eredményezni az egereknél?

Éppen ezért az egyik megfigyelés alatt álló terembe beraktak egy ketrecbe zárt macskát. Így bezárva a macska nem bánthatta az egereket, de a szaga érződött, közben nyávogott, morgott félelmetesen és a kis parányi állatokra ez az irreális félelem is hatással volt.

Abban a teremben, ahol nem volt cica, az élet szépen ment a maga medrében, sok sok kis egérke született, a párok gondoskodtak a parányi utódokról, vígan fejlődött az egérpopuláció. A másik teremben, ahol a cica a ketrecben biztosította a stresszt, a félelmet, hiába, hogy egyetlen egeret sem tudott bántani, az egerek nem hoztak kellő mennyiségű utódot, sőt sokszor a megszületett utódokat is megették és azok a kis egerek amelyek életben maradtak, sokkal gyengébben fejlődtek, betegesebbek voltak, sőt mindenféle deviancia gyakrabban előfordult náluk, pl. több volt itt a saját neme iránt vonzódó egyed...

Igen, a félelem, a szorongás, még az irreális, alaptalan félelem is öl, pusztít, megfojtja az áldozatát!!

Ezt a gonosz lélek is jól tudja, ezért lengi be világunkat ez a hatalmas nyugtalanság, félelem!!

A Gonosz mindig, de mindig a Szentírásban pánikol, ócsárolja a jó Isten által szeretettel teremtett világot. Jézus Krisztus mindig, de mindig vigasztal, biztat, bátorít! Azt kéri újból és újból, hogy ne féljünk, hanem bízzunk benne!!

      Végezetül szeretnék elmondani egy jó hírt!

Erdélyben, a tavaly télen, a hideg miatt egy héttel meghosszabbították a téli vakációt és mi szépen csendben pihentünk a nagy hó alatt. Érdekes, hogy a kollégáim családjaiban toronymagasan a szeptemberi hónapban született a legtöbb kisbaba. Igen, a csend, a nyugalom, a béke meghozta a maga gyümölcsét.

Szerintem ebben a mai gazdasági, társadalmi hullámverésben is, ha magunkban, környezetünkben békés nyugalmat tudnánk teremteni, akkor Isten áldása kiáradna ránk és megmaradnánk.

Ha hitetlenül a gonosz lélekre figyelünk, akkor a félelem, a szorongás, a legtöbbször felesleges pánik, alaptalan stressz összemorzsolja a szívünket is, de a népünket is.

      E néhány gondolattal szeretném megköszönni azt a hatalmas bizalmat, szeretetet melyet folyamatosan érzek az anyaországi testvéreim részéről, és kérek elnézést amiért nem tudtam Székelyföldről személyesen elmenni Budapestre.

      Adja a jó Isten, hogy áldás legyen ezen a mostani találkozón is!!

Csaba testvér

Csíkszereda, 2012 október 16.

 

 
 
2012.december 21.    
00 óra 00 perc 

Téli napforduló       - A Világkorszak Váltás Napja                            

  • Megsemmisül a pénzre, tőkére, az önzésre, a kizsákmányolásra alapuló gondolkodásmód és berendezkedés táplálékforrása!

  • A Világkarma és a tudatosodott ember nem táplálja többé.

  • Még vegetálni fog, de a rendszer agóniája elkezdődik.

  • A folyamat pedig visszafordíthatatlan!A magyarok ereje nem a létszámában, hanem az egyedeit meghatározó tulajdonságaiban rejlik!

A magyar nép eredendően gyermekien őszinte, nem tud hazudni, elképesztően könyörületes, a kegyetlenséget nem ismeri. Ez az az őserő, ami a mienk, amivel a magyar ember gazdálkodik!

Bízni kell az emberekben!

A tudatosodott ember számára a dátum csak annyit jelent, hogy a Váltás Napját követően egyre többen leszünk, akik az irigység kultúráját már nem fogadjuk el társadalmi normának.

Megnőtt a felelősségünk és a kötelezettségünk! Többet kell tennünk mint azelőtt, mert elindult az egyfajta világ összeomlása és mire véglegesen összeomlik, ott kell lennie az új rendszernek!

Clara Sheer Bestsellert ír!

Csak lapozgatnod és olvasgatnod kell!

 
 

 
 
2012. december 21.
Lesz-e dimenzióváltás?
 

Lesz, de az emberekben, vagyis bennünk következik be a legújabb evolúciós változás.

Az alapvető emberi hozzáállás fog megváltozni a világunkban. 

Olyan attitűd jön, amely az együttélést, a harmóniát és az egyensúlyt választja a feltétel nélküli szeretet jegyében.

Az emberek végre ráébredtek, hogy a csatatérről a háború vesztesei és a győztesei is ugyanúgy a temetőbe kerülnek. 

Az internet világában végre az is világossá vált, hogy a háború, a viszály, a széthúzás, mások nem tisztelete, lebecsülése, megfosztása a méltóságától, javaitól, kiszolgáltatottságba taszítása pedig nem több és nem kevesebb, mint profitérdek. FNA Kulturális Kreatívok a Facebookon

 

 Választások 2014 - Lakossági szemmel

Az állam felruházása jogosultságokkal nem a tőke és a gazdasági uralom, hanem a nagy tömegek, a lakosság privilégiuma, joga és kötelezettsége

A magyar lakosság felismerése, hogy az alapvető társadalmi antagonizmus nem a kormányzás szintjén van. A megoldás tehát nem az államtól való eltávolodás.

A helyes irány az állam megerősítése a jogaiban! A gazdasági antagonizmus az, amely ellen az államnak és a lakosságnak egymással együttműködve fel kell lépnie.

 
 
 

A felemelkedés tünetei

Szavak, amiket meg kell tanulnunk gyakran kimondani.

Nem csak a fohászainkban, hanem a mindennapjainkban is....

A felemelkedés tünetei

Hatalmas változások vannak jelen a Földön, sokkal erőteljesebben és érezhetőbben, mint eddig bármikor. Bármerre fókuszálod a figyelmed, mindenhol ez a tisztulási folyamat van, bármennyire is nem annak tűnik. Ezek a tisztulások, hasonlóan a külvilághoz, bennünk is zajlanak.

Ahogyan átalakul a világunk, mi magunk is mássá válunk.

Nem tagadhatjuk többé, hogy valami készülődik. Egy teljesen Új Világ van születőben egy Új Korszak küszöbén. Teljesen más emberré válunk, és új látásmódunk új valóságunkat tükrözi.

 

YagooftCulturalcreatives

Mi már nem az irigység kultúráját tekintjük társadalmi normának a mikroközösségeinkben

A Yagooft többnyelvű szociális hálón a mikroközösségek (te és a barátaid) egymással kommunikálnak, kereskednek, egymást védik és az emberiséghez kapcsolódva egy idő után önállóvá, önellátóvá válnak! 

Az 50 Dollar Deal program egyfajta mód arra, hogy nagy tömegek anyagilag megerősödjenek! Természetesen ingyenes felhasználóként is jól jársz, mert örökös online nyelvtanuló rendszer költözik az otthonodba a többi ingyenes szolgáltatásról már nem is beszélve!

Globális célunk az emberiség fizetőképességének növelésével lendületbe hozni a termelést, működésbe hozni az országok gazdaságát! 
Itt találod a mikroközösségeink meghívó linkjét. Természetesen a regisztrációt követően a te mikroközösséged meghívó linkje is felkerül a facebook oldalunkra. http://www.facebook.com/YagooftCulturalcreatives

 

KEHTA: januártól jöhet az internetes feketelista

Koi Tamás, 2013. július 31. 15:39 forrás: hwsw.hu 

Közös, minden szolgáltató számára hozzáférhető adatbázis alapján kötelezővé válhat a bíróság vagy az illetékes hatóság által jogsértőnek ítélt tartalom blokkolása az interneten - az erről szóló hírközlési hatósági rendelet jövő januárban, fél év csúszással léphet életbe.

A jövő év elejétől működésbe léphet az a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) által üzemeltetett internetes feketelista, mely alapján a Magyarországon működő internetszolgáltatóknak kötelezően blokkolni kell a jogsértőnek ítélt tartalmakat. A Központi Elektronikus Hozzáférhetetlenné Tételi Határozati Adatbázishoz, vagyis a KEHTA-hoz minden internetszolgáltatónak csatlakoznia kell, és a bíróság vagy hatóság által elrendelt tiltásokat azonnali hatállyal életbe kell léptetnie.

A KEHTA eredetileg július 1-jén állt volna élesbe elsősorban azzal a céllal, hogy az interneten megjelenő faj-, vallási, felekezeti, nemi, illetve szexuális orinetáció alapján magánszemélyek vagy csoportok sérelmét megvalósító jogsértő, valamint különösen gyermekeket szexuálisan vagy egyéb módon zaklató, illetve gyermekpornográfiát ábrázoló internetes tartalmakat kiszűrje. Az adatbázis alapján a bíróságok, valamint a törvényben meghatározott hatóság egységes módon, elektronikus úton tudja tájékoztatni a szolgáltatókat ezekről a jogsértő esetekről, az internethozzáférést biztosító cégek ezt követően különböző módokon, domain név, IP-elérés, vagy portszám alapján le tudják tiltani az ominózus tartalmakat.

Ez a rendszer a HWSW információi szerint most is működik, de jóval kevésbé hatékony módon. Jelenleg ugyanis a bíróság hirdetőtáblájára elhelyezett hirdetmény alapján tájékozódhatnak csak a szolgáltatók a jogsértő oldalakról, vagy más tartalomról, vagyis a jogalkotó a szolgáltatók önkéntes jogkövetésére kénytelen alapozni. Emellett a hirdetményekből nem derülnek ki azok az elektronikus adatok - IP-cím vagy URL -, mely alapján a szolgáltató a blokkolást el kell végezze.

Az új jogintézmény január 1-i bevezetése után ugyanakkor nincs tovább apelláta, így az a szolgáltató, mely a hatóság által üzemeltetett, ugyanakkor nem hatósági nyilvántartásnak számító KEHTA-ban szereplő feketelistát nem emeli át saját rendszerébe, rendbírságot kaphat. A KEHTA-hoz a kapcsolódást a hatóság az Adatkapun keresztül biztosítja, a rendszert minden szolgáltatónál Ügyfélkapu-regisztrációval rendelkező, kijelölt kapcsolattartók működtetik majd.

A tiltólista működését lehetővé tevő törvényhez kapcsolódó NMHH elnöki rendelet tervezete nem rendelkezik arról, hogy a szolgáltatók pontosan milyen eszközökkel akadályozzák meg a hozzáférést a jogsértő tartalmakhoz. Azt ugyanakkor kifejezetten előírja, hogy az internetszolgáltató olyan műszaki, szervezési és szervezeti intézkedésekkel köteles gondoskodni a KEHTA-ból részére megküldött adatok biztonságának védelméről, amely az adatkezeléssel kapcsolatban jelentkező kockázatok alapján megfelelő védelmi szintet nyújt.

 

OLVASS TOVÁBB

 

 RÓLUNK ÍRTÁK - a Szerencsés Találkozások kiadványban

 FELTÉTEL NÉLKÜLI ALAPJÖVEDELEM - GYIK

 

 

 

 

Menüpontok

Cikkek

Szeressétek az öregeket!

2013.02.02

 Az idősek bölcsessége nélkül nem lehet jövőt építeni!

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: TUDATVÁLTÁS 2013 | Fényképek: Ökoklikk hétvége Galgahévíz | Hozzászólások: 0

A víz és a pénz hasonlat

2012.12.30

 A pénz szerepe napjainkban tagadhatatlan. Gyakorlatilag alig van olyan ember, akinek ne kellene ezzel a kérdéssel foglalkozni. Azonban nagyon kevesen vagyunk (vannak), akik tudják is pontosan, hogy mi is az a bizonyos ”pénz”. Zalatnay László Zulu szervezetfejlesztő egészen egyéni megközelítéssel él, amikor a vízhez hasonlítva próbálja bemutatni a pénz lényegét:

“Két hasonló jelenség. Olyan, mintha a pénz a víz tulajdonságaira hasonlítana, mintha a víz fejezné ki a legjobban azt, hogy hogyan működik a pénz. Ez azért fontos nekünk, mert ha a pénzzel szeretnénk jóban lenni, akkor megtanulhatjuk azt. Ehhez nagyon jó segítséget nyújt nekünk a víz ismerete.

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: TUDATVÁLTÁS 2013 | Fényképek: Tengerpartok, Vízesések | Hozzászólások: 0

Mi a Feltétel Nélküli Alapjövedelem?

2012.09.11

Ha jogunk van a munkához, akkor az alapjövedelemhez is.  Az állami transzferjuttatásokat az Alapjövedelemnek kell felváltania. ALAPJÖVEDELEM az, ami mindenkinek jár! Készpénzben és az alapvető szükségletei kielégítésére! Az Alapjövedelem bevezetése lakossági igény! Az FNA  mindössze egy könyveléstechnikai változás, amivel leépül a bürokrácia, megszűnik a korrupció, a munkavállalók kiszolgáltatottsága, valamint az adóforintjainkból feleslegesen fenntartott költséges intézményrendszer. 

A Feltétel Nélküli Alapjövedelem, mint az egyetlen és mindenkinek járó transzferjuttatás, korunk felvilágosodása!  Az államot jogosítványokkal felruházó polgárok jogos igénye, hogy megjelenjen a gazdaságban a nagy tömegek fizetőképessége! 

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: A JÖVŐ KEZDETE MOZGALOM | Fényképek: kreatív kútfők alkotásai | Hozzászólások: 2

TRENDEK VILÁGA 2012-2013

2012.09.06

A mai gyorsan változó világunkban az egyik fontos képességet a legújabb trendek megfigyelése, azok pontos értelmezése, belőlük hasznosítható következtetések levonása jelenti.

kulturaliskreativok.jpg Vannak olyan személyek, akik - az átlagembereknél jóval korábban - ráéreznek bizonyos  dolgokra, és ezt az előérzetüket, logikai tapasztalati érvekkel képesek meg is indokolni, könnyen  érthető érvekkel alátámasztani, és frappáns hasonlatokkal érzékelhetővé tenni.

 

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: TUDATVÁLTÁS 2013 | Fényképek: Ökoklikk hétvége Galgahévíz | Hozzászólások: 0

A FENNTARTHATÓ FEJLŐDÉS LAPJA - MA és HOLNAP

2012.09.05

 A tiszta energia – vízben a hatalom 

okolabnyom.jpg

A vízben rejlő lehetőségeket már őseink is felismerték és előszeretettel alkalmazták. Az 5000 éves maradványok azt bizonyítják, hogy már akkor is használtak olyan eszközöket, melyek hajtásában a folyónak komoly szerep jutott. Talán a legismertebb ezek közül a vízimalom, melynek segítségével gabonát tudtak őrölni.
 
Teljes bejegyzés | Menüpont: A JÖVŐ KEZDETE MOZGALOM | Fényképek: Magyarságtudat | Hozzászólások: 0

DÖBBENETES FELISMERÉS

2012.09.01

Az emberben, önmagában létezik a képesség a természeti erőket megismerni, befogadni, elsajátítani és működtetni. 

E jelenségek működtetéséhez alapfeltétel az embertársaink szabad akaratának tiszteletben tartása.

Ezek a belső erők újgenerációs energiahordozókat bocsátanak a rendelkezésünkre, újfajta kommunikációs eszközökkel operálnak, helyreállítják az emberi test öngyógyító képességét, hozzáférést biztosítanak egy olyan tudásbázishoz, amelyről csak a mesékben hallottunk eddig. 

 

 

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: A JÖVŐ KEZDETE MOZGALOM | Fényképek: kreatív kútfők alkotásai | Hozzászólások: 0

KRISIE

2012.08.31

dornach-2012-1181-venek-festocsoporthungary.jpg

                                                                            KRISIE a Vének Festőcsoport tagja.

  

KRISIE ajándékozott meg minket a Festmény Vendégségbe ötletével. Ha szeretnéd egy hónapra vendégül látni az otthonodban egy kortárs festőművész alkotását, csak szólj nyugodtan. Szeretettel várunk téged is a festményeket vendéglátók körében! Az elérhetőségeinket a bal oldali menüben megtalálod. Hívj mobilon, vagy írj e-mailt.

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: A JÖVŐ KEZDETE MOZGALOM | Fényképek: Ökoklikk hétvége Galgahévíz | Hozzászólások: 0

JÖVŐ KEZDETE - ÖTLETELŐ CSOPORTOK

2012.08.31

ÖTLETELŐ CSOPORTOK - spontán alakulnak a világ magyarok lakta területein. Az ezekben csoportokban felvetődött ötleteket egyetlen adatbázisban összegyűjtjük. A leghülyébb és a legképtelenebb ötlet sem kerül a szemétbe! Addig lapul az adatbázisban, ameddig valaki fel nem fedezi és el nem kezd rajta agyalni! Kerekes Klári

A Kulturális Kreatívok2009 Group egy összekötő kapocs. Egy eszköz, hogy a te ötleted és a körülötted kialakult csoportban megszülető ötletek is megkezdjék az önálló életüket. Valahol, valamikor a jövőben bármelyik ötlet kicsírázhat és jobbá teheti az akkori emberek életét. A jövő a múltból ered, ezt ne felejtsük el!

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: A JÖVŐ KEZDETE MOZGALOM | Fényképek: Magyarságtudat | Hozzászólások: 0

HEGYFALU MÚLTJA

2012.08.31

HEGYFALU

Hozzáadta: Kerekes Klári  Forrás: eVidék

Miért éppen Hegyfalu? Mert itt telepedett le a nagyapám, aki Erdélyből érkezett erre a tájra és itt született meg az édesapám, hogy aztán én megszülethessek Budapesten. A gyökereim Erdélyből erednek, ma pedig Hegyfalun vannak. Ott töltöttem gyermekkorom nyarait és onnan hoztam magammal a jövőbe vetett hit és bizalom erejét.

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: A JÖVŐ KEZDETE MOZGALOM | Fényképek: magyarságtudat | Hozzászólások: 0

ATARVIS

2012.08.29

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: A JÖVŐ KEZDETE MOZGALOM | Fényképek: Magyarságtudat | Hozzászólások: 0

VERŐCEI KULTURÁLIS KREATÍVOK CSOPORT

2012.08.29

Ha szeretnéd felvenni velük a kapcsolatot, tedd meg bátran.

Lantos Emese Versek honlapja

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: A JÖVŐ KEZDETE MOZGALOM | Fényképek: Magyarságtudat | Hozzászólások: 0

SOPHIE FILMAJÁNLATA - A JÖVŐ KEZDETE

2012.08.29

A rosszul értelmezett hatalom érdeke az, hogy az emberekkel elhitesse, hogy nem tudnak tenni semmit. Ha az emberek elhiszik, akkor azt csinálhat a hatalom, amit akar.

Amennyiben mindenki úgy gondol magára, mint tenni tudó, másokkal együttműködni képes, ellenállást felmutatni képes emberre, akkor a hatalom nélküliek hatalmával alakítani tudja a környezetét, a világot és megakadályozható, hogy a hatalom szándéka érvényesüljön.

Ez a mindenki számára rendelkezésre álló hatalom.

Éljen vele mindenki, érezze át ennek az erejét.


 

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: A JÖVŐ KEZDETE MOZGALOM | Fényképek: SOPHIE Képgalériája | Hozzászólások: 0

EGYIPTOMI HOROSZKÓP

2012.08.29

     

misztikum.gif

 EGYIPTOMI HOROSZKÓP

 Az egyiptomi asztrológia alapja a több ezer éves kairói kalendárium.
 Ezért ez a horoszkóp egészen más rendszeren alapul, mint a nyugati
vagy akár a kínai asztrológia.

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: A JÖVŐ KEZDETE MOZGALOM | Fényképek: kreatív kútfők alkotásai | Hozzászólások: 0

TUDATVÁNDOR

2012.08.29

Tudatvándor volt az első, aki a műhelymunkánkhoz csatlakozott. Egy nyílt tekintetű fiatalember, fiatal családapa, aki a jelenben él. Dolgozik a munkahelyén, gondoskodással veszi körül a családját, ugyanakkor kész szerepet vállalni magára egy olyan új világ felépítésében, amiben jó élni.

Itt építi fel az emberiség a neten az első hidat a XXI. századba!

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: A JÖVŐ KEZDETE MOZGALOM | Fényképek: Magyarságtudat | Hozzászólások: 0

Mi hozhat sorsdöntő fordulatot Magyarországon? 2012-2013

2012.08.25

Mi hoz sorsdöntő fordulatot Magyarországon?

A magyar lakosság választási ígérete 2014-re!

VÁLASZTÁSOK 2014 - Lakossági szemmel

Ha tudjuk, milyen a Természetes Gazdasági Rend (Silvio Gesell)

 Ha nem bűnbakot keresünk, hanem hozzáadjuk a saját gondolatainkat a nagy egészhez és közösen  megpróbálunk egy szebb és jobb világot felépíteni! Ha megtanulunk együttműködni egymással!

Ma már tudjuk, hogy csak Európában 150 millióan  vagyunk, akik harmóniában akarunk élni önmagunkkal, az embertársainkkal és a természeti környezetünkkel!

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: TUDATVÁLTÁS 2013 | Fényképek: Magyarságtudat | Hozzászólások: 0

Miért a tudatváltás a legfontosabb cél napjainkban?

2012.08.25

kulturaliskreativok.jpg

   

 Amint az emberek ugyanarról a dologról elkezdenek másképp gondolkozni, az a dolog    visszavonhatatlanul meg is változik!

Nem akarunk a bankok fogságában élni?

Csak akkor használjuk a bankkártyát, amikor egyösszegben levesszük róla készpénzt!.

Ha valamennyien ezt tesszük,, a bankok profitja lecsökken, mi pedig ismét reagálunk a következő aljas lépésükre.. ŐK összefogva egymással valamennyien ugyanazt a lépést teszik.

MI miért nem másoljuk le amit ők megtesznek velünk? 

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: TUDATVÁLTÁS 2013 | Fényképek: Magyarságtudat | Hozzászólások: 0