Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A béke évszázada

 

Kizárólag rajtunk, az embereken múlik, hogy békében éljünk!

 

Bárhol a világon megkérdezed az embereket, legyen az zsidó, cigány, magyar, arab, egyetlen egy sem akar háborút. Mindegyikük szeretetben, békében és boldogságban szeretne élni.

Az emberek ráébredtek arra, hogy egy maroknyi csoport érdeke a háború. Akik újabb olajat, újabb birtokokat és újabb hatalmat akarnak. Mi már nem akarunk semmit, csak békét és szeretetet. A világ népessége a béke bankba teszi szívét és ezért dobog. Ne engedjétek magatokat félrevezetni és megvezetni!

 

„A háború először a remény, hogy utána jobb lesz;
aztán az elvárás, hogy a másiknak rosszabb lesz;
aztán az elégedettség, hogy tényleg nem lett jobb neki;
s végül a meglepődés, hogy mindenkinek rosszabb lett.”
(Karl Kraus)
 

Soha ne legyen többé háború! - Dr. Saeed Seyed Agha Banhiashemi, Jakab István

Egy közvélemény kutatást végeztek Izraelben, aminek az volt az eredménye, hogy az emberek 60%-a kimondottan ellenzi a háborút, ugyanakkor szinte az összes fontos politikai vezető - aki valaha pozíciókat töltött be az izraeli hadsereg, vagy izraeli titkosszolgálat élén - is ellenzi a háborút.
Ez a háború már nem Izrael és Irán háborúja lenne, hanem az el nem kötelezett országok és a világkormány háborúja. Sem az iráni, sem az izraeli nép nem akar háborút. 25.000 izraeli család él Iránban, szeretetben és békében. Nem akar a világ újabb Irakot, újabb Libanont, vagy újabb Szerbiát, világbékét akar.

 

 A többi csak homok. . . 
Egy filozófiaprofesszor azzal kezdte az egyetemi előadását, hogy fogott egy befőttesüveget, és megtöltötte 5-6 cm átmérőjű kövekkel.
Majd megkérdezte hallgatóit:
„Ugye tele van az üveg?” „Igen” – hangzott a válasz.
Ezután elővett egy, apró kavicsokkal teli dobozt, és elkezdte beleszórni a kavicsokat az üvegbe. Miután az apró kavicsok kitöltötték a kövek közötti üres helyeket, megint megállapították, hogy az üveg tele van. Ezután a professzor elővett egy, homokkal teli dobozt...

 

ov 0. 2. 20, . 19:24
MT Keshe - Olasz-Japán csatlakozás

Mint korábban már megtudtuk videótájékoztatásból, a Keshe-Alapítvány technológiai felfedezései valóban léteznek, és nemcsak használhatók, de már októberben át is adták az olasz kormánynak, mivel Olaszország is csatlakozott 2012. október 27-én az űrhajó programhoz. A Keshe-Alapítvány tájékoztatásának és terveinek megfelelően bármely ország a földön, hozzájuthat a technológiához. Az egyeztetettek szerint a Brüsszelben ülésező (Belgium 2012.10.26. 16,00 órakor) képviselőivel, az olasz nagykövetségnek adta át a Keshe-Alapítvány igazgatója, MT Keshe nevében az olasz kormány tisztviselőinek, és a helyettes tudományos attasénak az összes szabadalom teljes (köz- és titkos szabadalmak) leírását. A tervezet tér-reaktor, az egész reaktor dokumentációt és az űrhajó designt.

 

 

 

 

Támogatjuk a Magyar Művészeti Akadémia szerepének megerősítését

 


Állásfoglalás | 2012. november 29.

Nagy vihart kavart liberális körökben a kormányzat azon döntése, amely köztestületté emelte a mások mellett Makovecz Imre által megalapított Magyar Művészeti Akadémiát (MMA). Egy mostani törvényjavaslat értelmében a neves értelmiségieket tömörítő intézményhez kerül a Műcsarnok, amelynek korábbi - liberális - igazgatója máris lemondott. A Váralja Szövetség úgy véli, az MMA megerősödése révén nem csupán a magyar művészetek intézményrendszere vált gazdagabbá, hanem végre kialakult az alternatíva a tradíciókat gyalázó ellenkultúrával szemben. A Magyar Művészeti Akadémiának számos művészetből ismert személyiség tagja, így a Váralja Szövetség rendezvényein már korábban fellépők közül Csete György, Czakó Gábor, Jókai Anna, Kubik Anna és Melocco Miklós is.

» Közleményünket itt tekintheti meg

 

 

 

Kommunikáció pénz és nyelvi korlátok nélkül!

A Yagooft a tömegközlekedés eszköze a természetes megoldások felé vezető utakon. Többnyelvű szociális háló, ahol a mikroközösségek, vagyis az emberek és a barátaik egymással kommunikálnak, kereskednek, egymást védik és önállóvá, önellátóvá válnak.

Itt a meghívód személyét is saját magad választhatod ki!

Egyszeri 60$ költséggel örökös használati jogra, webirodára és örökös részesedésre is szert teszel, mert a Yagooft a mindenkori árbevételének a 60%-át a civil lakossággal kívánja megosztani!

Ha még nem regisztráltál, most érdemes átgondolni és megtenni. Az ingyenes felhasználók a facebook oldalunkról kiválasztott meghívó személy Myyagooft linkjére kattintva, a középső videólejátszó allatti két gomb egyikén magánszemélyként, a Merchant gombon kedvezményt kínáló vállalkozóként jelentkeznek.

Alapelvünk, hogy a kommunikáció szabad áramlása a világban nem lehet pénzkérdés, ahogy a nyelvtanulás lehetősége sem függhet az emberek fizetőképességétől!

A történelem folyamán egyetlen dolog nem állt a civil lakosság rendelkezésére: az internet.

Napjainkban az internet szabadsága a rendelkezésünkre áll! Csupán civil akarat és civil együttműködés kérdése, hogy a lakosság a saját anyagi és társadalmi szerepének a megerősítésére is a birtokába vegye. Korlátozások és nyelvi korlátok nélkül, a szabad akaratából és az emberiség érdekeit is szolgálva!

 

 

OLVASS TOVÁBB

 

Rólunk 2012.09.30.

RÓLUNK ÍRJÁK 2012. december

 

 


 

 

 

Powered by APSense Business Network