Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


DÖBBENETES FELISMERÉS

2012.09.01

Bízni kell az emberekben!

 

Ebből finanszírozzuk az FNA bevezetését!

RÓLUNK 2012.09.30.

TUDATVÁLTÁS 2013

A KÖZPÉNZEKBŐL GARANTÁLT ALAPJÖVEDELEMRE IS TELNE!

FELTÉTEL NÉLKÜLI ALAPJÖVEDELEM - GyIK

TÁRSADALMI KIEGYEZÉST KEZDEMÉNYEZÜNK 2013.08.01.

 

Döbbenetes a felismerés, hogy egy 2009-es ENSZ jelentés értelmében a világ lakosságának 1%-a birtokolja a világ vagyonának 99%-át. 

Ez a sokkoló adat világosan tükrözi a tényt, hogy valahol homokszem került a gépezetbe. Méghozzá a gyönyörű, bőséget árasztó világunk rendszerébe, amelyről ma már tudjuk, hogy léteznek benne bizonyos, az ember által –legalább is a nagy többség által – még alig ismert törvényszerűségek.

A Föld őstörvényei kimondják, hogy mindenkinek jár a végtelen bőség, az egészség, a siker, az elismerés, a szeretet. 

Ne hidd, hogy ezek utópisztikus gondolatok, sokkal inkább bizonyos természeti erők, jelenségek hatásainak tekintendők, amelyeket bár nem a horizonton, vagy az időjárásunkban ismerhetünk föl, mégis relevánsan és ékesen működtethetőek. Az emberi agy energiái és produktumai.

A ragyogó természetük folytán soha nem mások és a Föld kincseinek a kizsákmányolása árán juttatnak javakhoz. E jelenségek működtetéséhez alapfeltétel az embertársaink szabad akaratának tiszteletben tartása. Ezen kívül újgenerációs energiahordozókat bocsátanak a rendelkezésünkre, újfajta kommunikációs eszközökkel operálnak, helyreállítják az emberi test öngyógyító képességét, hozzáférést biztosítanak egy olyan tudásbázishoz, amelyről csak a mesékben hallottunk eddig…Hol és hogyan lelhetünk akkor hát rájuk? – hangzik az azonnali logikus kérdés.

A válasz erre egyértelmű és kategorikus: Az emberben, önmagában létezik a képesség e természeti erőket megismerni, befogadni, elsajátítani és működtetni. A honlap számos eszközt ad hozzá segítségül. 

Ha a fenti állítás igaz, akkor miért van az, hogy eddig nem ismertük fel, nem használtuk a saját javunkra ezeket az erőket és hagytuk, hogy ilyen mérvű diszharmónia uralkodjék el a világon? – kérdezhetnénk erre sokan. 


Nos, erre a válasz már összetettebb. 

Noha a törvényszerűségek használatára való képesség mindvégig megvolt az ember természetében, sajnálatos módon ez idáig túlnyomó részt rejtve maradtak. Ennek egyik oka az, hogy a megszerzett tudást az emberiség egy maroknyi csapata titkosította, és saját önző, jól kiszámított érdeke szerint használta föl. Ugyanakkor a tudás által meghívott képességeik erejével és a megszerzett hatalmuknál fogva a társadalom többi rétegét a homályba száműzte. 

Kezükbe vették az oktatást, és az ellenkezőjét nevelték a társadalomba, mint ami az igazság. Kezükbe vették a vagyont, a Föld aranykészletét, a Föld már ismert energiahordozóit és a jól ’lebutított’ tömegekkel elhitették, hogy a javak egyetlen helyes elosztási módja az, amit ők diktálnak. Félelmet hintenek szét, hogy sajnos egyre csak fogy a készlet, ugyanis a félelemmel telt tömeg jobban irányítható. Kezükbe vették a betegségek vezérlését a gyógyszeripar és az élelmiszeripar uralásával, hogy függővé tegyék a már térdre kényszerített embert. Folytassam? 

Csak egy fontos dologgal nem számoltak, méghozzá azzal, hogy a természeti törvényeknek mindig két pólusuk van. Lehet élni velük és akkor az ember barátaivá szegődnek, valamint lehet visszaélni velük, viszont akkor igencsak megkeserítik az életet. A Teremtő szabad akaratot adott az embernek. Rendelkezésére, használatára bocsátotta, megteremtette a világunkat alkotó, mozgató erőket. De abban a pillanatban, ahogy az erőkkel tudatos visszaélés történik – felrúgva az Egyességet, ami nem más, mint a Szeretet Törvénye – számolni kell a következményekkel.

A Világegyetem, ugyanis a Rend, a Szabad akarat és az Egyetemes Szeretet elvén keresztül működik, nem lehet büntetlenül megszegni azokat. 

Nem gondolom hogy az a bizonyos 1% figyelembe vette volna e fontos tézist. 

Tapasztaljuk, hogy lassan elérkezik az idő, amikor – nincs tovább. Saját hálójukba gabalyodva omlik össze alattuk a saját rendszerük. Ennek szemtanúi vagyunk manapság a gazdasági, a banki, az oktatási, az egészségügyi szférában is, hiszen eresztékeiben recseg-ropog a rendszer. 

Nyílván nem veszélytelen ez a helyzet az ártatlanokra nézve sem. Az omladozó szisztémák sokukat maguk alá temethetnek. 

De!

Ha ébredezünk a homályban, és a keresésnek szenteljük akár csak egy kevéske időnket is, busásan megtérül az idő és energia befektetés.

Rádöbbenünk arra, hogy nem kell mást tennünk, csak keresnünk és találunk, kérnünk és kapunk, kopogtatnunk és kinyílnak az ajtók. Ennyire fantasztikusan egyszerű. 

A tudatosodás nem más, mint tudni akarás, a megszerzett tudás használatba állítása és működtetése. 

Ha idejében elő veszed a józan paraszti eszed és megkeresed magadban miben vagy tehetséges, mi az, amihez a legjobban értesz és a legszívesebben csinálsz, már nagyot léptél előre! Hamarosan arra is rádöbbensz, hogy amit te tudsz, vagyis annyi mindent, ami a te tudásod és tehetséged, azaz a te produktumod, a te terméked, rajtad kívül nincs olyan ember, aki a piacra vihetne.

Ha pedig összeáll benned a kép, képes-sé válsz! (ATARVIS)

 

Kulturális kreatív az, akinek elege van   

 

Európai Polgári Kezdeményezések - EPK - Add a véleményed!

A víz és szennyvízhálózat emberi jog! Ehhez kell az EGYETÉRTŐ aláírásod SOS!

Alapjövedelem – aláírásgyűjtés már 27 országban

 

A kezdeményezés részletei és aláírási lehetőség: itt.

Jelenleg már mind a 27 uniós tagországban folyik az aláírásgyűjtés. Az irigység kultúrája szégyenteljes társadalmi norma. Évszázadokkal ezelőtt önérdekből a profitéhes tőke alapozta meg. Az egészségesen működtetett demokráciában közakarattal könnyedén átsorolható a méltó helyére, a devianciák közé. 

Az aláírásgyüjtés helyzetéről itt tájékozódhat.

Aláírási lehetőség itt.

 

 

Választások 2014 - Lakossági szemmel

Az állam lehet a társadalmi átalakulás eszköze is

Az állam felruházása jogosultságokkal nem a tőke és a gazdasági uralom, hanem a nagy tömegek, a lakosság privilégiuma, joga és kötelezettsége

A magyar lakosság felismerte 2010-ben, hogy az alapvető társadalmi antagonizmus nem a kormányzás szintjén van. A megoldást tehát nem az államtól való eltávolodásban látta, amikor a kétharmados döntését meghozta.

A helyes irány továbbra is az állam megerősítése a jogaiban! Az állam a társadalmi átalakulás élére állhat, amennyiben él a nagy tömegek még megmaradt bizalmával.

A gazdasági antagonizmus az, amely ellen az államnak és a lakosságnak egymással együttműködve kell fellépnie.

Az állam dönthet úgy, hogy az egészséges társadalmi változások élére áll és a forradalom nélküli utat, az Alapjövedelem bevezetését mérföldkőnek tekinti amikor bebizonyosodott, hogy a mai kapitalizmus már egyre kevésbé képes megfelelni a polgári demokrácia normáinak!

Ebből finanszírozzuk az FNA bevezetését!

 

 

 

Mi már nem az irigység kultúráját tekintjük társadalmi normának a mikroközösségeinkben

A Yagooft többnyelvű szociális hálón a mikroközösségek (te és a barátaid) egymással kommunikálnak, kereskednek, egymást védik és az emberiséghez kapcsolódva egy idő után önállóvá, önellátóvá válnak! 

Az 50 Dollar Deal program egyfajta mód arra, hogy nagy tömegek anyagilag megerősödjenek! Természetesen ingyenes felhasználóként is jól jársz, mert örökös online nyelvtanuló rendszer költözik az otthonodba a többi ingyenes szolgáltatásról már nem is beszélve!

Globális célunk az emberiség fizetőképességének növelésével lendületbe hozni a termelést, működésbe hozni az országok gazdaságát! 
Itt találod a mikroközösségeink meghívó linkjét. Természetesen a regisztrációt követően a te mikroközösséged meghívó linkje is felkerül a facebook oldalunkra. http://www.facebook.com/YagooftCulturalcreatives
 

A mappában található képek előnézete kreatív kútfők alkotásai