Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


JÖVŐ KEZDETE - ÖTLETELŐ CSOPORTOK

2012.08.31

 

Bízni kell az emberekben!

Ebből finanszírozzuk az FNA bevezetését!

 

Európai Polgári Kezdeményezések - EPK - Add a véleményed!

A víz és szennyvízhálózat emberi jog! Ehhez kell az EGYETÉRTŐ aláírásod SOS!

Cipruson bejelentették, hogy a szigetország 2014 júniusában tervezi bevezetni a garantált Alapjövedelmet

A hír azt bizonyítja, hogy valamennyi Eu tagállam hatáskörébe tartozik a döntés a Feltétel Nélküli Alapjövedelm bevezetéséről. Mindössze politikai szándék és akarat kérdése az adott tagállam részéről.

Ez a fajta megoldás a polgári demokrácia igazi győzelmét és a társadalmi kiegyezés alapját hozhatná el Magyarországnak is. Valamennyi politikai szereplőnek kormánypárti és ellenzéki oldalon az FNA elképzelés mentén sikerülhetne egészséges párbeszédet lebonyolítani és legalább ebben az egyetlen kérdésben együttműködni egymással.

Örömmel üdvözöljük a szigetországban megszületett politikai akaratot és a tiszteletre méltó döntést!

Továbbra is bízunk benne, hogy az Orbán kormány is elvégzi a szükséges közgazdasági számításokat és Ciprushoz hasonlóan olyan döntést hoz, amely az Alapjövedelem bevezetésével rántja ki a devizahiteleseket a bajból ugyanúgy, ahogy a többi elszegényedett társadalmi réteget is!  

Az Alapjövedelem egyetlen akadálya az irigység kultúrája lehetne, amit évszázadokkal ezelőtt a profitéhes tőke alapozott meg és ideje száműzni a társadalmi normák közül a devianciák sorába miután bebizonyosodott, hogy a mai kapitalizmus már nem képes a polgári demokrácia normái szerint működni.

A mai működésképelen rendszer alternatívája, a forradalom nélküli társadalmi változás útja az FNA!

Az Alapjövedelem bevezetése az Eu tagállamok hatásköre! Mindössze politikai akarat kérdése és csupán a jelenleg is rendelkezésre álló állami pénzeszközök gazdaságélénkítő átcsoportosítását kívánja meg! 2013.08.09.

Ebből finanszírozzuk az FNA bevezetését!

Kulturális kreatív az, akinek elege van

RÓLUNK 2012.09.30.

FELTÉTEL NÉLKÜLI ALAPJÖVEDELEM - GYIK

 

 

 
 

                               

 
 
A problémákat más gondolkozásmóddal kell megoldani, mint amivel keletkeztek
 
 
Ez az alapgondolat amiből kiindulunk, amikor a JÖVŐ KEZDETE első lépéseit kutatjuk, keressük.

Lakossági kezdeményezésre, az egyszerű emberek odaadásával és önzetlen részvételével.

Mindenki annyit ad hozzá magából ehhez a feltáráshoz, amennyi az erejéből telik. Ebben a világban, ahol a napi rezsi és betevő falat fogságában, szinte egész napokat a számítógépnél ülve töltheti az, aki lépésről lépésre próbál meg haladni, hogy az a téma, ami őt foglalkoztatja, feltáruljon, elküldje nekünk e-mailben és a mi közreműködésünkkel önálló életre keljen...
 

Első lépés, hogy feltárjunk.

Addig menjünk az időben vissza, ahol az igazság csíráira bukkanunk. A józan paraszti ész az egyetlen, ami vezérelhet. Ki 

kell zárnunk a politikai hovatartozásunk, a megvezettetésből adódó szemléleteiinket és a jelen életkörülményeinkből adódó önsajnálatot.

Ki kell zárnunk amit elhitettek velünk, mert valakiknek érdekében állt, hogy a magyar ember ne bízzon meg a másikban. Zárja be az ajtaját és csak azzal foglalkozzon, hogy egyre több pénzt keressen, amit aztán majd elkölthet a mesterségesen gerjesztett fogyasztói igényeire a multik pénztárcájának megtömésére.
 

Vissza kell térnünk ahhoz, hogy elővesszük a józan paraszti eszünket.

 
 

Valamennyien ilyenek vagyunk, mert mi magyarnak születtünk!


A szomszédunk is ilyen és minden ember, akivel egy buszon utazunk, vagy elsétál mellettünk az utcán! 

A még megmaradt energiánkat már ne arra fordítsuk, hogy ki a felelős mindezért. Ezt már tudjuk!
Ha ezen az oldalon olvasgatsz, előtted is nyilvánvalóvá válik.
Csak lapozgatnod és olvasgatnod kell.

 

Itt pedig ATARVIS gondolatát idézem:

Azt kívánjuk, hogy válj képessé!

 

Mi már nem az irigység kultúráját tekintjük társadalmi normának a mikroközösségeinkben

A Yagooft többnyelvű szociális hálón a mikroközösségek (te és a barátaid) egymással kommunikálnak, kereskednek, egymást védik és az emberiséghez kapcsolódva egy idő után önállóvá, önellátóvá válnak! 

Az 50 Dollar Deal program egyfajta mód arra, hogy nagy tömegek anyagilag megerősödjenek! Természetesen ingyenes felhasználóként is jól jársz, mert örökös online nyelvtanuló rendszer költözik az otthonodba a többi ingyenes szolgáltatásról már nem is beszélve!

Globális célunk az emberiség fizetőképességének növelésével lendületbe hozni a termelést, működésbe hozni az országok gazdaságát! 
Itt találod a mikroközösségeink meghívó linkjét. Természetesen a regisztrációt követően a te mikroközösséged meghívó linkje is felkerül a facebook oldalunkra. http://www.facebook.com/YagooftCulturalcreatives

 RÓLUNK ÍRTÁK - a Szerencsés Találkozások kiadványban

 FELTÉTEL NÉLKÜLI ALAPJÖVEDELEM - GYIK

 


Ez az ötlet remek és a kivitelezése, a megvalósítása is nagyon tetszik!
Viszont ha a pályázaton ennél gagyibb és drágább megoldás nyer, nem fogadjuk el!
 
 

Ilyen bringák lephetik el Budapestet|

  • Megjelent: 2012.09.20. 15:05|
  • Frissült: 2012.09.20. 15:14

Bemutatták a dokkoló állomásokat és a kölcsönözhető bicikliket Budapesten, melyek a főváros közösségi kerékpáros rendszerét alkothatják a jövőben. Videó.

 
Ilyen bringák lephetik el Budapestet
(Hír24)

Az esztergomi Neuzer kerékpárgyártó két év alatt mintegy 60 millió forintos fejlesztéssel hozta létre a rendszert, a projektet az európai unió 25 millió forinttal támogatta.Neuzer András ügyvezető igazgató azt mondta, hogy elemezték a világban lévő rendszerek tulajdonságait, és megpróbálták ezek hibáit kiküszöbölni, így hozták létre a sajátjukat.

A kerékpárokat a dokkoló állomásból egy mágneskártya segítségével, PIN-kód megadása után lehet kibérelni, amelyre korábban feltöltötték a bérlő adatait. A bérlés akkor fejeződik be, amikor egy másik dokkoló állomáson a kerékpárt elhelyezik.

Több mechanikai védelemmel is ellátják majd a kerékpárokat, amelyek a bicikli szétszerelését akadályozzák meg, de ennek a szabadalmi eljárása még folyamatban van. Ezen kívül rádiófrekvenciás jeladóval tudják azonosítani a kerékpárokat, de lehetőség van GPS-jeladók beszerelésére is - mondta Neuzer András.

Amint megírtuk, 2013 közepétől bárki elvehet a belvárosi önkiszolgáló gyűjtőállomásokról egyet a városon belüli utazásokhoz, majd használat után bármelyik másik tárolóban leadhatja. A Budapest Bicikli, azaz a BuBi első ütemében 74 állomásról több mint 1000 kerékpárt kölcsönözhetünk majd. Budán 15, Pesten 58 és a Margitszigeten egy állomást telepít a Budapesti Közlekedési Központ.

 

 

 
 
 
 

 YagooftCulturalcreatives

 

A mappában található képek előnézete Magyarságtudat