Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


AZ ÖNÁLLÓ MAGYAR PÉNZ MEGTEREMTÉSÉÉRT


 

HARC AZ ÖNÁLLÓ MAGYAR PÉNZ MEGTEREMTÉSÉÉRT

 

Hagyma lehámozása után, ami a végén marad, az a kamat.

Minden bajok forrása maga a kamat.

A kamat a lopás egyik fajtája! A bankok zéró hozzájárulást tesznek az értékteremtő előállításhoz. Mindössze a jelet állítják elő. A pénz = JEL A pénz előállítása nem értékteremtés! Az értéket a termelés, a reálgazdaság állítja elő!

A kamat intézményével a bűnöző bankár kaszt a lakosság termelő munkájával előállított értékkel eltartatja magát! Pénzügyi manipulációkkal rákényszeríti a hitelt az országokra és az országok lakosságára, majd visszafizethetetlen kamat formájában a megtermelt értékből még annyit sem hagy ott a lakosságnál, hogy emberhez méltó életszínvonalon meg tudjon élni!

Magyarországnak 2010-től NEMZETI KORMÁNYA VAN!

Rettenetes ellenszélben, bármilyen apró mozgástér nélkül, a belső és külső támadások kereszttüzében próbál meg valamit is tenni azért, hogy a kisemberek milliói legalább ne haljanak éhen a nemzetközi pénzkartell hiéna módszerei következtében!

1. rész Tartalom:

A közhatalom a gyengébb fél Magyarországon. A szervezett magánhatalom hogyan vette át Magyarország irányítását. Mi a legfőbb hatalmi eszköze - mindenféle módszerrel megszerzi magának a gazdasági életet közzvetítő jeleknek, a pénznek az előállítását és kamatra való közvetítését. Lecseréli hitelpénzre az állami pénzrendszert.

   

2. rész

3.rész Tartalma: Az Alkotmányban szabályozzák a szervezett magánhatalom intézményeit is ugyanúgy, ahogy a közhatalom gyakorlását szabályozza az Alkotmány vagy mai nevén, az úgynevezett Alaptörvény (A Pázmány Péter Egyetemen, amikor ezt a témát Drábik János szóbahozta, egy docens kitépte a kezéből a mikrofont. NO BRAVO!)    4.rész

6.rész

7.rész

8. rész 9.rész

10. rész Drábik János: ÚJ PÉNZ ALAPÍTVÁNY Duális pénzrendszer Mo-on alulról jövő kezdeményezéssel  

11. rész 2011. 09.26.

Sajnos az 5. részt valamilyen rejtélyes okból nem sikerült megszerezni. Minden segítséget megköszönnénk ez ügyben.

 

 

2013. 06. 28.

A jegybank már a helyi pénzekre is szemet vetett! Olvasd el a friss híreket a témában a főoldalunkon.

 

 

 

A magyarok ereje nem a létszámában, hanem az egyedeit meghatározó tulajdonságaiban rejlik! 

A magyar nép eredendően gyermekien őszinte, nem tud hazudni,elképesztően könyörületes, a kegyetlenséget nem ismeri. Ez az az őserő, ami a mienk, amivel a magyar ember gazdálkodik!

Erre az őserőre építjük fel a jövőt. 

Megnőtt a felelősségünk és a kötelezettségünk! Többet kell tennünk mint azelőtt, mert elindult az egyfajta világ összeomlása és mire véglegesen összeomlik, ott kell lennie az új rendszernek!

Ha van szereped ebben az új teremtésben, a belső éned jelezni fogja neked és azt is, hol tudsz a közös alkotó folyamatokba bekapcsolódni.

Csak lapozgatnod és olvasgatnod kell!