Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


TUDATOSSÁGI SZINTEK

 

 

 

Tudatossági szintek (1-1000-es skála)

Részletekért érdemes elolvasni Dr. David R. Hawkins Erő kontra erő című könyvét.

A könyvben szó van Hawkins 29 évig tartó tanulmányairól, amelyet az emberi viselkedés rejtett meghatározó tényezőivel kapcsolatban végzett. Mivel tudományosan is bizonyította állításait, azon ritka művek egyike, amit mindenképp érdemes tanulmányozni ebben a nagy spirituális hókusz-pókusz ipar túltengésben.

Azt mondja, minden gondolat hatással van az egész emberiségre. Mindig tartsd szem előtt, hogy amit gondolsz és teszel, az az összes többi emberre is hatással van.

Hawkins így fogalmaz:

Ebben a szorosan összefüggő univerzumban minden egyes tökéletesítés, amelyet személyes világunkban végrehajtunk, a világ egészén is javít mindnyájunk számára.

Minden ember kölcsönhatásban van egymással: A magas energiaszintű emberek ellensúlyozzák az alacsony energiaszintűek negatív hatását. És szerencsére nem egy az egyhez alapon, hanem a magas frekvenciák sokkalta több negatívitást tudnak ellensúlyozni.

Nagy általánosságban azt lehet mondani, hogy az alacsony energiaszintű emberek képtelenek megkülönböztetni a valót a valótlantól. Meg lehet nekik mondani hogyan gondolkozzanak, kit gyűlöljenek, kit öljenek meg; és olyan jelentéktelen részletekre alapozva is felkelthető bennük a csordaszellem, mint hogy a folyó melyik oldalán születtek, miben hittek szüleik és nagyszüleik, milyen a szeműk színe és még több száz egyéb tényezőt sorolhatnék, amelyek a külső megjelenéssel és az anyagi világgal való teljes azonosulásukkal függenek össze. Hawkins elmondja, hogy az emberiség körülbelül 87 százaléka olyan kollektív energiaszintre állítja be magát, amely gyengítő.

Minél magasabbra tekintünk a rezgések frekvenciáinak lépcsőfokain, annál kevesebb emberre bukkanunk e magas szinteken. A legmagasabb energiaszinteket azok az igazán nagy személyek képviselik, akik olyan spirituális módszereket hoztak létre, amelyeket a tömegek korokon keresztül követtek. Ők olyan energiamezőket hoznak működésbe, amelyek az emberiség egészére hatással vannak.

Minél magasabb fokra hágsz, hogy tényleg a megvilágosodás fénye légy, annál több negatív rezgésű energiát vagy képes ellensúlyozni.

Néhány megdöbbentő adat, csak hogy a pozitív emberek ne akarják abba hagyni a pozitív hozzáállásukat, a negatívak pedig lássák értelmét a változásnak:

- Egyetlen egyén, akinek az élete és a rezgései megfelelnek az optimizmus és azon hajlandóság energiájának, hogy tartózkodjon mások bírálatától, 90.000 olyan ember negatív hatását ellensúlyozza, akik az alacsonyabb, gyengítő szintekre hangolódtak.

- Egyetlen olyan egyén, akinek az élete és a rezgései megfelelnek az élet egésze iránti színtiszta szeretet és tisztelet energiájának, 750.000 olyan ember negatív hatását ellensúlyozza, akik az alacsonyabb, gyengítő szintekre hangolódtak.

- Egyetlen olyan egyén, akinek az élete és a rezgései megfelelnek a megvilágosodás, az üdvözült boldogság és a végtelen béke energiájának, 10 millió olyan ember negatív hatását ellensúlyozza, akik az alacsonyabb, gyengítő szintekre hangolódtak (hozzávetőlegesen 22 ilyen bölcs él napjainkban).

- Egyetlen olyan személy, akinek az élete és a rezgései megfelelnek a kegyelem, a testen túli tiszta Szellem energiájának a megosztottságtól mentes, tökéletes egység világában, 70 millió olyan ember negatív hatását ellensúlyozza, akik az alacsonyabb gyengítő szintekre hangolódtak (hozzávetőlegesen 10 ilyen bölcs él napjainkban).

És két megdöbbentő statisztikai adat, amit Hawkins 29 évnyi tanulmányozás után adott közre:

1. Egyetlen avatár, aki a történelem e korszakában a tudatosság legmagasabb szintjén élne, és akinek kijárna az Úr cím, úgy, ahogyan Krisna Úrnak, Buddha Úrnak és Jézus Krisztus Urunknak, az egész emberiség kollektív negatív hatását ellensúlyozná napjaink világában.

2. HA NEM VOLNÁNAK E MAGASABB ENERGIAMEZŐK KÖZÖMBÖSÍTŐ HATÁSAI, AZ EMBERI NÉPESSÉG EGÉSZÉNEK NEGATIVITÁSA ÖNPUSZTÍTÓ LENNE.

Ha saját rezgéseid szintjét csak egy kevéssel megemeled arra a szintre, amelyen rendszeresen gyakorlod a jóságot, a szeretetet és a fogékonyságot, és amelyeken másokban és önmagadban egyaránt meglátod a szépséget, és a végtelen képességet a jóra, 90.000 olyan ember hatását ellensúlyozod, akik valahol e bolygón a szégyen, a harag, a gyűlölet, a bűntudat, a kétségbeesés, a depresszió és hasonló érzések alacsony energiaszintjein élnek.

(Ezért kell elérnünk a 13%-nyi ember akár csak 1 ezrelékét. Elég, ha csak ők összefognak, döbbenetes hatással lesznek az egész világra.)

Csak a pozitív és jó gondolatokkal teli emberek képesek olyan vákuumot létrehozni, ami magával tudja szippantani a negatív, elkeseredett embereket is, hogy azoknak legyen erejük jobbá válni.

További információkért, iratkozz fel hírlevelünkre!>>>

 

 


A Kulturális Kreatívok2009 Group életébe és vérkeringésébe is bekapcsolódhatsz.

Mi nagy tömegek számára dolgozunk ki megoldásokat, hogy az egyén felépíthessen magának egy szebb és jobb világot, ahol a neki megfelelő életszínvonalon, önmagával és a szeretteivel is harmóniában tud élni.

Aki padlón van ritkán gondolkozik el azon, hogy végülis a padló az egyetlen hely, ahonnan biztonságosan lehet elrugaszkodni a magasba.

Tarts velünk és fedezd fel magadban azt az erőt ami a tiéd, benned van, csak a felszínre kell kerülnie!

Jelentkezhetsz e-mailben, vagy telefonon is.

Kerekes Klári

06702703504

kulturaliskreativok5@gmail.com 

Ingyenes felhasználóként vagy 50Dollar Deal regisztrálhatsz a többnyelvű szociális hálónkon