Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


BLOG - a vállalkozásod irányítóközpontja is lehet

2012.08.24

 

RÓLUNK 2012.09.30.


 

Hogyan legyen a blogod a vállalkozásod irányítóközpontja?

 

prezi-1-wp-logo.jpg

Valószínű, hogy már van egy blog / honlapod, de nem mindegy, hogy milyen típusú blogot választottál. Jelenleg egyre könnyebb lett a blog létrehozása, a különböző ingyenes programoknak és sablonoknak köszönhetően, de ez nem elég ahhoz, hogy egy sikeres vállalkozást működtess az interneten.

A Blog / Honlapoknak két alapvető típusa van: ingyenes és fizetett tárhelyen működő.

Egy  blog / honlap ingyenes tárhelyen a piacon nem versenyképes, azért mert:
1. Nem tudsz hirdetéseket elhelyezni az oldaladon.
2. Korlátozott a választható WordPress sablonok száma. Nem tudsz sablonokat vásárolni, csak az alapkönyvtárban meglévő témákat használhatod. A CSS-t és a kódokat azonban módosíthatod.
3. Nem tölthetsz fel bővítményeket, ez pedig nagyban korlátozza az oldal CMS-funkcióját.
4. Nincs karbantartás. A frissítések miatt nem kell aggódnod, mert azok automatizáltak.
5. Nincs irányítás.
6. Az ingyenes wordpress.com tárhelyen elhelyezett blog nem alkalmas márkaépítésre. Ha céges blogot akarsz létrehozni, akkor a fizetős megoldásra van szükséged.

Blog – egy jó felépítésű WordPress személyes szemantikai platformon – ideális megoldást jelent az online vállalkozók számára.

 

prezi-1-wp-logo.jpg

Saját tárhelyre telepített WordPress platform előnyei:

 1. Teljesen ingyenes.
 2. Nincs karbantartási költség!
 3. A blogod az általad választott nyelven publikálhatod a közönség felé.
 4. Egyszerűen telepíthető rendszer a saját tárhelyre, amit egy olyan felhasználó is könnyen elvégezhet, aki nem ért a honlap szerkesztéshez és programozáshoz.
 5. A tartalomkezelő rendszerek közül a WordPress rendelkezik a legnagyobb fejlesztői bázissal.
 6. Több mint 13 000 bővítmény közül van lehetőség választani, így nem nagyon van olyan funkció, amelyet WordPress rendszerrel nem lehetne megoldani.
 7. Több ezer ingyenes és elegáns kinézetű sablon közül lehet választani.
 8. Keresőbarát felépítésének és a bővítményeknek köszönhetően könnyebben lehet előkelő helyezést elérni a Google keresőben, mint a többi CMS rendszerrel.
 9. Egyszerű, és programozói tudás nélkül is könnyen kezelhető az adminisztrációs felület.
 10. A blog bejegyzéseihez az olvasók hozzászólhatnak, működik a trackback (visszalinkelés) funkció is. Ez lehetővé teszi, hogy kapcsolatba lépjenek egymással a  honlapra látogatók.
 11. Nagyon jól összekapcsolható az online közösségek eszköztáraival.
 12. Folyamatos “1 kattintással megcsinálható” frissítési lehetőség az újdonságok és a biztonság érdekében.
 13. A blog a saját tárhely (domain) név alatt fut, és 100 %-os ellenőrzésünk alatt áll, mivel semmilyen más rendszertől nem függ a működése.

WordPress blog / honlap a vállalkozásunknak egy olyan stratégiai irányítóközpontja, amely szilárd alapot biztosít az internetes jelenlétünknek és támogatja a névmárkánk építését.

Mi az online marketing blog?

Az online marketing blog - egy speciális blog, amelyik lehetővé teszi a Facebook, Twitter, Youtube, stb. oldalakkal való kapcsolatot.

Ennek a kapcsolatnak a célja: a blogon közzétett cikkek, bejegyzések azonnali elérhetővé tétele a barátok és ismerősök számára az online közösségekben.
Mekkora jelentősége van ennek?

Ha valamelyik barátunk a Facebook oldalunkon értesül az új cikkünkről, akkor szinte azonnal elolvashatja azt a bogunkon. Így alakul ki egy kiegészítő kommunikációs csatorna a közösségek és a stratégiai irányító-központunk között.
WordPress blog / honlap lehetővé teszi, nem csak a saját tartalom közzétételét, hanem más szerzőktől átvett értékes tanulmányok, cikkek, videó és audio anyagok megosztását.

A saját videók, cikkek és más anyagok, közzétételével megmutathatjuk a személyes értékeinket és kifejezhetjük a saját véleményünket egy adott témában. Emellett, más szerzők őszintén hálásak lesznek nekünk az ő anyagaiknak a saját blogunkon való közzétételéért. Természetesen a szerzői jogvédelemre vonatkozó etikai normákat ilyen esetben is be kell tartani.
Ez az a módszer - a másoktól átvett és a saját szerzői, kreatív tartalom ötvözete -, ami lehetővé teszi minden hálózatépítő vállalkozó álmának megvalósítását: kiemelkedést a konkurensek közül.

És elősegíti azokkal a személyekkel való megismerkedést, akik éppen bennünket keresnek. Ekkor ugyanis az emberek feltételezik, hogy csakis mi vagyunk képesek megoldást ajánlani a problémáikra. A terméket vagy szolgáltatásokat forgalmazók közül az emberek leginkább azoktól vásárolnak, akiket kedvelnek. Csak a személyiségünknek köszönhetően tudjuk kiérdemelni mások szimpátiáját és bizalmát. Ezért a WordPress blog / honlap ideális megoldás erre a célra.

A WordPress blogon, nem csak saját, ha nem az ügyfeleink és munkatársaink véleményét és tapasztalatait is közzétehetjük. Ugyancsak lehetőségünk van a szolgáltatások és a termékek részletes megismertetésére – ez a WordPress blog, illetve az internet egyik legfontosabb előnye a televízióval szemben.
Az értékes tartalmak, bejegyzések közzétételével időt takaríthatunk meg az olvasóink számára, akik az interneten a nekik szükséges hasznos információkat keresik.
A következő fázisban célszerű elhelyeznünk az általunk megtalált és érdekes információt tartalmazó linkeket a Facebookon.
A harmadik fázisban: Ha valaki megkedveli a közzétett anyagokat: videókat, cikkeket, hangfelvételeket, kíváncsi lesz arra, hogy ki tette fel ezeket az internetre. Így az illető átkerül a honlapunkra és részletesebb információt szerez rólunk. Rákattint az ott található bannerekre, és máris az általunk forgalmazott termékek vagy szolgáltatások értékesítő / reklám-oldalán találja magát.
Esetleg feliratkozik a Hírlevelünkre, hogy igényelje az ajándék tanulmányunkat, oktató videó-tréningünket, e‐bookunkat vagy egyéb infó‐termékünket.
Az e-mail marketing előnyeit kihasználva, gyarapíthatjuk a feliratkozóink listáját, és hosszú távú, bizalmon alapuló kapcsolatokat alakíthatunk ki a honlapunkra látogatókkal. Ugyanis, nagy a valószínűsége annak, hogy éppen ők azok a személyek, akik komolyan érdeklődnek az üzleti ajánlatunk iránt.
Abban az esetben, ha a hírlevelünk tartalma megtetszik az embereknek, akkor e-mailben szívesen felveszik velünk a kapcsolatot, illetve Skype-on vagy Facebookon üzennek nekünk.
Emellett valószínű, hogy megvásárolják az általunk ajánlott anyagokat, tréningeket, tanfolyamokat, stb. egy partnerprogram (affiliate) keretében. Előfordulhat az is, hogy később csatlakozni fognak a hálózatunkhoz.

Jól látható tehát, hogy a WordPress blog /honlap mennyire tölti be a vállalkozásunknak ideális irányító központjának szerepét – többféle módon segíti elő az online üzletünk fejlődését.


 

 

INFORMÁCIÓK A YAGOOFTRÓL 

Hiába van interneted, ha nem tudsz kommunikálni a világgal. Ha nem beszélsz idegen nyelveken, az ideális megoldás neked is a Yagooft.com.

Ingyenes felhasználólént is jelentkezhetsz a FREE to Join gombon!

De miért ne használnád ki, hogy az 50 Dollar Deal egyszeri költséggel egy 50 nyelvű tolmácsod, ugyanakkor örökre jól fizető munkahelyed is lehet?

Te is velünk tarthatsz, ha már meguntad, hogy nincs munkahelyed és választ sem kapsz a cégektől, ahova jelentkezel. Online dolgozhatsz az otthonodból. A saját anyanyelveden teremthetsz kapcsolatot a világ bármely pontján élő emberekkel! Ennél a cégnél örök életre munkád és biztos megélhetési forrásod lesz! Mi szóltunk neked is időben! Add tovább az embereknek a jó hírt!

A licenc jog örökös használati díja 2013 májustól egyszeri 60 USD lett!

 • a TurboTalk
  • elérhető mobil telefonról is!
  • lesz majd beszélő, hang-felismerő változata is
  • fontos része a nyelv-oktató modul
  • gyerekeknek is használható
  • nem különálló program, hanem a yagooft motorja, lelk
 • a regisztrációt követően kell befizetni az 50+10 Dollár egyszeri díjat
 • a bevétel itthon magyar jövedelmnek (és nem külföldinek!) számit, mert a munkát itthon végezzük – érdemes könyvelővel megbeszélni
 • ingyenes tagokat csak a regisztrált munkatársak hívhatnak meg
  • Ők ingyenesen kapják a szolgáltatásokat, de nincs webirodájuk és juttatás sem
 • mindenki kap egy ingyenes weboldalt, honlap-szerkesztővel és 5 Mbyte területtel
 • non-profit szervezetek ingyen csatlakozhatnak (pl. egyházak)
 • a kupon rendszer működése:
  • a kereskedő felajánl kuponokat, mondjuk 50% kedvezménnyel
  • ezek a kuponok felkerülnek a Yagooft-ra
  • ha valaki szeretné használni, akkor megvesz egy kupont a Yagoof-től, on-line fizetéssel, a kupon értékének egy negyedéért, azaz 25%-ért, letöltheti és kinyomtathatja
  • amikor felhasználja a kereskedőnél a kupont, akkor egyenesen a kereskedőnek fizeti ki a kupon fennmaradó 75%-át
  • nagy előnye, hogy a kereskedő AZONNAL megkapja a pénzt, míg más kupon rendszereknél hosszabb időt (30, 60 vagy akár 90 napot is) kell várnia
 • a Yagooft két fő terméke:
  • a TurboTalk fordító, tolmácsoló és a Global Talk oktató nyelvi rendszer
  • a kupon-értékesítési lehetőség, a kuponok
 • elég 1-1 embert behozni a jobb illetve a bal ágra (lábra), ahhoz, hogy a rendszerben életre-szólóan kvalifikált legyen valaki jövedelemre
 • a Yagooft az egész világon egyszerre indul
  ez nem egy olyan rendszer, ami már működik az USA-ban, és majd áthozzák Európába, hanem egy most induló cég, most induló rendszere, ami minden országból azonnal elérhető lesz
 
ITT regisztrálhatsz: http://dolphin.yagooft.com
 
 Itt kérdezhetsz is: 0670 270 3504 Kerekes Klári

A hivatalos Facebbok oldalunkon tetszésed szerint válogathatsz a meghívók köréből.

 

 

OLVASS TOVÁBB

Európai Polgári Kezdeményezések - EPK - Add a véleményed!

A víz és szennyvízhálózat emberi jog! Ehhez kell az EGYETÉRTŐ aláírásod SOS!

Cipruson bejelentették, hogy a szigetország 2014 júniusában tervezi bevezetni a garantált Alapjövedelmet

A hír azt bizonyítja, hogy valamennyi Eu tagállam hatáskörébe tartozik a döntés a Feltétel Nélküli Alapjövedelm bevezetéséről. Mindössze politikai szándék és akarat kérdése az adott tagállam részéről.

Ez a fajta megoldás a polgári demokrácia igazi győzelmét és a társadalmi kiegyezés alapját hozhatná el Magyarországnak is. Valamennyi politikai szereplőnek kormánypárti és ellenzéki oldalon az FNA elképzelés mentén sikerülhetne egészséges párbeszédet lebonyolítani és legalább ebben az egyetlen kérdésben együttműködni egymással.

Örömmel üdvözöljük a szigetországban megszületett politikai akaratot és a tiszteletre méltó döntést!

Továbbra is bízunk benne, hogy az Orbán kormány is elvégzi a szükséges közgazdasági számításokat és Ciprushoz hasonlóan olyan döntést hoz, amely az Alapjövedelem bevezetésével rántja ki a devizahiteleseket a bajból ugyanúgy, ahogy a többi elszegényedett társadalmi réteget is!  

Az Alapjövedelem egyetlen akadálya az irigység kultúrája lehetne, amit évszázadokkal ezelőtt a profitéhes tőke alapozott meg és ideje száműzni a társadalmi normák közül a devianciák sorába miután bebizonyosodott, hogy a mai kapitalizmus már nem képes a polgári demokrácia normái szerint működni.

A mai működésképelen rendszer alternatívája, a forradalom nélküli társadalmi változás útja az FNA!

Az Alapjövedelem bevezetése az Eu tagállamok hatásköre! Mindössze politikai akarat kérdése és csupán a jelenleg is rendelkezésre álló állami pénzeszközök gazdaságélénkítő átcsoportosítását kívánja meg! 2013.08.09.

Ebből finanszírozzuk az FNA bevezetését!

 

 RÓLUNK ÍRTÁK - a Szerencsés Találkozások kiadványban

 FELTÉTEL NÉLKÜLI ALAPJÖVEDELEM - GYIK 

 

 

A mappában található képek előnézete Ökoklikk hétvége Galgahévíz