Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A tiéd is, vedd a birtokodba!

2013.04.26

A Yagooft többnyelvű szociális hálóra ingyenesen Free tagként, ingyenesen kereskedőként és non profit szervezetként, valamint az 50 Dollar Deal programmal, azaz webirodával lehet csatlakozni.

 

thefuture_yagooft_com_website_bilder--1-.jpg

 

 Turbo Talk webszerkesztő

 10 Mbyte multifunkcionális weboldal

 Ingyenes tárhely, domain, webhosting,  emailhosting

 Tetszőleges üzleti célokra is felhasználható!

 

 

Turbo Talk Chat modul   

12.jpg

Valós időben 50 nyelven beszélgethetsz idegennyelv ismerete nélkül az emberekkel a világban!

Az azonnali fordító modul jelenleg 500 karakter fordítására képes, de hamarosan audió módban is kipróbálható lesz!

 

 

Global Talk Nyelvoktató modul 

28 idegennyelvet tudó, intelligens, online nyelvtanár költözik be az otthonodba!

Jelenleg az alapszintű nyelvvizsgáig segít eljutni, de a fejlesztése folyamatos és a nyelvek száma is bővülni fog! A nyelvoktató modul mindenkori legfejlettebb, teljes és extra változata a frissítések örökös használati jogával a tervek szerint egyszeri díj ellenében megvásárolhatóvá válik, amint a Yagooft puzzle összeáll.

 

Az alábbi non profit szervezetek egyikének a meghívására is csatlakozhatunk a Yagooft birodalomba! 

Családőr Egyesület

Jövő És Valóság Gyermekközpont

Kalibáskő Gyerekvilág Erdély

Anonym Aids Tanácsadó Szolgálat

Létra Alapítvány

 

A Yagooft a mindenkori bevételének a 60 %-át a világ civil lakosságával kívánja megosztani!

 

A világ valamennyi törvényesen bejegyzett non profit szervezete ingyenesen regisztrál, mert az intellligens adománygyűjtésre feljogosító vállalati licenc egyszeri díját a cég fizeti meg a szervezet helyett.

 

A Non Profit Szervezet regisztrációjának a menete:

A bal oldalon klikk a Join now As an Affiliate gombra

Az adatlap kitöltése:

Vezetéknév: NFP

Keresztnév: a szervezet teljes neve a bejegyzés szerint

Születési dátum: hónap/nap/év sorrendben, a bejegyzés dátuma

Az elküldésnél kérjük a későbbi befizetést választani, majd a törvényes bejegyzést igazoló dokumentumot e-mailben eljuttatni a céghez: Yagooftcs@gmail.com. 

Ezzel az ingyenes, automatikus és intelligens adománygyűjtő, adománygeneráló rendszerrel a pénzgyűjtésre fordított energiák is a ténylegesen felvállalt civil feladatok szolgálatába állíthatók!

 

Nézzük, mit tartalmaz a Yagooft? 

YAGOOFT WEBOLDAL SZERKESZTŐ – Ez egy teljesen jól összerakott kis webszerkesztő program. A használatát nagyon egyszerű megtanulni, főleg hogy magyar nyelvre is lefordították. Bárki tud a segítségével saját magának, vagy termékeinek/szolgáltatásainak weboldalt készíteni, és ezt a neten elérhetővé tenni mások számára. Nem egy informatikusoknak kitalált bonyolult csodaprogram, de az átlagember számára több mint használható szerkesztőprogram. Önmagában is megérne egyszeri 50 dollárt.

GLOBAL TALK ONLINE NYELVOKTATÓ RENDSZER – Zseniális rendszer. Számos nyelv alapjai elsajátíthatók a segítségével. Gyerekek számára is fantasztikus, mert nagyon sok szót meg tudnak tanulni vele a különböző nyelveken. Audió formában hallhatod a szavak kiejtését is, megtanulhatod a különböző nyelvek ábécés hangjait, alapszavakat és kifejezéseket, és tesztek segítik a megszerzett tudásod ellenőrzését. Nagyon hasznos rendszer mindenkinek, aki szeretne nyelveket tanulni, az angol szekciója pedig üzleti szókinccsel is bővített. Az általa megszerezhető tudás értéke jóval több, mint egyszeri 50 dollár.

TURBO TALK – egy Google translate fordítóval felszerelt üzenetkezelő rendszer, aminek segítségével kommunikálhatsz a többi Yagooft taggal szerte a világon. Tekintsük annak, ami: egy kommunikációs rendszer a Yagooft-on belül. Ami jó benne, hogy több ezer emberrel kapcsolatba tudsz lépni a teljes Yagooft rendszerben. Ez a termék rengeteg fejlesztést igényel és hamarosan audió módban is kipróbálhatjuk.

 

MI MÁST KAPSZ MÉG, ha az 50 Dollar Deal programot választod?

A Yagooft juttatási rendszere lehetővé teszi, hogy akik nagyon keresnek munkalehetőséget, tt örökös online munkahelyet találjanak, illetve teremtsenek maguknak.A Yagooft üzleti modell 2 részből áll:

1.       Bináris hálózati struktúra - Jövedelmet kapsz minden 50 dolláros új csatlakozó után, végtelen mélységben, függetlenül attól, hogy személyesen hoztad a támogatót, vagy sem. Minél előbb regisztrálsz, az utánad regisztrálók már a te bevételeidet is folyamatosan generálják!

2.       Kereskedői kupon rendszer Lehetőséged van kereskedőket  meghívni a Yagooft rendszerbe, és lehetővé tenni számukra, hogy termékeiket és szolgáltatásaikat kedvezménnyel reklámozzák. Ez a kereskedő számára nem kerül semmilyen előzetes költségbe. Annyi terméket hirdet meg amennyit akar! Csupán az eladott kuponok után fizet jutalékot a Yagooft rendszerben, aminek összege a kupon értékének 25%-a, de termékenként maximum 10 dollár. Ez lehetővé teszi, hogy nagyobb értékű termékeket és szolgáltatásokat is lehessen reklámozni, mert a kereskedőknek bőségesen megéri. Az 50 Dollar Deal tagok pedig nem csak az általuk meghívott kereskedő minden eladott kuponjából részesednek, de a saját maguk által létrehozott csapat összes kereskedőjének összes kuponjából is, 10 szint mélységben.

Ez őrülten jó ajánlat! Bárki csatlakozhat úgy a rendszerhez, hogy befizeti az egyszeri 60 dollárt, munkatárssá válik, és utána csak azzal foglalkozik, hogy kereskedőket szerződtet és kuponokat hirdet meg a rendszerben.

A kuponok szerkesztése egyszerű. Egy munkatárs vagy egy kereskedő kb. 2 perc alatt meg tudja szerkeszteni a kuponokat és ki tudja posztolni a tagok számára.

3.       Ingyenes tagok csatlakoztatása Mostantól lehet csatlakoztatni ingyenes tagokat is a Yagooft rendszerhez. Ők ingyen kipróbálhatják a termékeket, és vásárolhatják a kereskedők kuponjait, vagyis komoly kedvezményekkel juthatnak olyan termékekhez és szolgáltatásokhoz, amiket minden bizonnyal egyébként is megvennének, csak drágábban. Bármikor dönthetnek úgy, hogy munkatársak lesznek, ebben az esetben a rendszerben az lesz a szponzor, aki hozta őket, ha pedig egy másik ingyenes tag hozta őket, akkor a vonalon felfelé az első munkatárs lesz a szponzor.

A rendszer informatikailag folyamatos fejlesztés alatt  áll. Ahogy növünk, úgy lesz majd egyre pofásabb a rendszer. Mindaz, ami már most a rendelkezésünkre áll messze nagyobb érték, mint az, amibe kerül. Ezért az ár-érték arány verhetetlen.

NINCS HAVIDÍJ, ÉS AZ ÖRÖKÖS TAGSÁG EGYSZERI 50 DOLLÁR!

  +10$ egyszeri költség

 

Más nyelven: örökös online munkahely neked!

 

OLVASS TOVÁBB

Pénzgyűjtés civil célokra

Meghívó civil szervezetek részére  

RÓLUNK ÍRTÁK - a Szerencsés Találkozások kiadványban

 

Európai Polgári Kezdeményezések - EPK - Add a véleményed!

A víz és szennyvízhálózat emberi jog! Ehhez kell az EGYETÉRTŐ aláírásod SOS!

Cipruson bejelentették, hogy a szigetország 2014 júniusában tervezi bevezetni a garantált Alapjövedelmet

A hír azt bizonyítja, hogy valamennyi Eu tagállam hatáskörébe tartozik a döntés a Feltétel Nélküli Alapjövedelm bevezetéséről. Mindössze politikai szándék és akarat kérdése az adott tagállam részéről.

Ez a fajta megoldás a polgári demokrácia igazi győzelmét és a társadalmi kiegyezés alapját hozhatná el Magyarországnak is. Valamennyi politikai szereplőnek kormánypárti és ellenzéki oldalon az FNA elképzelés mentén sikerülhetne egészséges párbeszédet lebonyolítani és legalább ebben az egyetlen kérdésben együttműködni egymással.

Örömmel üdvözöljük a szigetországban megszületett politikai akaratot és a tiszteletre méltó döntést!

Továbbra is bízunk benne, hogy az Orbán kormány is elvégzi a szükséges közgazdasági számításokat és Ciprushoz hasonlóan olyan döntést hoz, amely az Alapjövedelem bevezetésével rántja ki a devizahiteleseket a bajból ugyanúgy, ahogy a többi elszegényedett társadalmi réteget is!  

Az Alapjövedelem egyetlen akadálya az irigység kultúrája lehetne, amit évszázadokkal ezelőtt a profitéhes tőke alapozott meg és ideje száműzni a társadalmi normák közül a devianciák sorába miután bebizonyosodott, hogy a mai kapitalizmus már nem képes a polgári demokrácia normái szerint működni.

A mai működésképelen rendszer alternatívája, a forradalom nélküli társadalmi változás útja az FNA!

Az Alapjövedelem bevezetése az Eu tagállamok hatásköre! Mindössze politikai akarat kérdése és csupán a jelenleg is rendelkezésre álló állami pénzeszközök gazdaságélénkítő átcsoportosítását kívánja meg! 2013.08.09.

Ebből finanszírozzuk az FNA bevezetését!

Alapjövedelem – aláírásgyűjtés már 27 országban

május 1 -3Aláírási lehetőség itt.

Népi kezdeményezés indult!

Népi kezdeményezés indult az Európai Unióban a Feltételi Nélküli Alapjövedelem bevezetése érdekében.

A kezdeményezés részletei és aláírási lehetőség: itt.

Jelenleg már mind a 27 uniós tagországban folyik az aláírásgyűjtés.

Az aláírásgyüjtés helyzetéről itt tájékozódhat.

 

 FELTÉTEL NÉLKÜLI ALAPJÖVEDELEM - GYIK 

 

 

 

 

A mappában található képek előnézete Magyarságtudat