Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Költözés, szállítás olcsón és megbízhatóan

 

 

Jó hírünk van!

Találtunk egy céget. Mi kipróbáltuk és az a tapasztalatunk, hogy amit a honlapon leírnak, az utolsó szóig be is tartják.

Természetesen ha te más tapasztalatra jutsz, itt a hozzászólásokban közzéteheted és mi is felülvizsgáljuk a saját álláspontunkat. 2013.03.15.

http://www.koltoztetes-szallitas-s-transport.hu

 

 

percalapu_koltoztetes.jpg

Percalapú költöztetés

Költöztetés, Tehertaxi, Árú- és Bútorszállítás, Csomagolás, Csomagoló anyag biztosítás, Nehéz tárgy szállítása, Lomtalanítás és Minden ami költöztetés A-Z-ig!

Számíthatnak ránk lakossági és vállalati ügyfeleink, mindegy, hogy egy egész lakás- vagy irodaköltöztetésre kerül sor, vagy csak egy bútort szeretnének célba juttatni, állunk rendelkezésre 365 nap 24 órában!

Mi nem csak egy költöztető cég vagyunk, hanem együtt dolgozó emberek, egy Igazi Csapat, a csapat tagjait pedig megválogatjuk és megbecsüljük, ha tőlünk rendel költöztetést, ezt Ön is meg fogja tapasztalni!

A hozzánk fordulók nem fogyasztók, hanem olyan emberek, akiket szolgálunk, Igazi Ügyfelek, ha velünk költöztet, ezt Ön is meg fogja tapasztalni!

Létrehoztuk az ország egyik legátláthatóbb és legkedvezőbb díjszabását, ami mentes mindenféle nyílt, vagy bújtatott felártól!

Hogy jó úton járunk; bizonyítja az a tény, százával kapunk köszönőleveleket, főleg olyan ügyfelektől, akiknek már van összehasonlítási alapjuk, Ők az igazi, 100% garancia! Köszönjük Nekik!

Üdvözlettel: Borza István Rudolf 
A költöztető Csapat igazgatója

 

Európai Polgári Kezdeményezések - EPK - Add a véleményed!

A víz és szennyvízhálózat emberi jog! Ehhez kell az EGYETÉRTŐ aláírásod SOS!

Cipruson bejelentették, hogy a szigetország 2014 júniusában tervezi bevezetni a garantált Alapjövedelmet

A hír azt bizonyítja, hogy valamennyi Eu tagállam hatáskörébe tartozik a döntés a Feltétel Nélküli Alapjövedelm bevezetéséről. Mindössze politikai szándék és akarat kérdése az adott tagállam részéről.

Ez a fajta megoldás a polgári demokrácia igazi győzelmét és a társadalmi kiegyezés alapját hozhatná el Magyarországnak is. Valamennyi politikai szereplőnek kormánypárti és ellenzéki oldalon az FNA elképzelés mentén sikerülhetne egészséges párbeszédet lebonyolítani és legalább ebben az egyetlen kérdésben együttműködni egymással.

Örömmel üdvözöljük a szigetországban megszületett politikai akaratot és a tiszteletre méltó döntést!

Továbbra is bízunk benne, hogy az Orbán kormány is elvégzi a szükséges közgazdasági számításokat és Ciprushoz hasonlóan olyan döntést hoz, amely az Alapjövedelem bevezetésével rántja ki a devizahiteleseket a bajból ugyanúgy, ahogy a többi elszegényedett társadalmi réteget is!  

Az Alapjövedelem egyetlen akadálya az irigység kultúrája lehetne, amit évszázadokkal ezelőtt a profitéhes tőke alapozott meg és ideje száműzni a társadalmi normák közül a devianciák sorába miután bebizonyosodott, hogy a mai kapitalizmus már nem képes a polgári demokrácia normái szerint működni.

A mai működésképelen rendszer alternatívája, a forradalom nélküli társadalmi változás útja az FNA!

Az Alapjövedelem bevezetése az Eu tagállamok hatásköre! Mindössze politikai akarat kérdése és csupán a jelenleg is rendelkezésre álló állami pénzeszközök gazdaságélénkítő átcsoportosítását kívánja meg! 2013.08.09. 

Ebből finanszírozzuk az FNA bevezetését!

 

 

 

 

 

A mappában található képek előnézete Tengerpartok, Vízesések