Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


  

Kommunikáció pénz és nyelvi korlátok nélkül!

A Yagooft a tömegközlekedés legújabb eszköze a természetes megoldások felé vezető utakon

Te is elindíthatod a saját menetrendszerinti járatodat a profitéhes világból a természetes gazdaság irányába, ha a mindennapi tevékenységedet bárkivel megismertetheted a korlátozások nélküli szabad kommunikáció eszközeivel!

Itt a meghívód személyét is saját magad választhatod ki!

Egyszeri 60$ költséggel örökös használati jogra, webirodára és örökös részesedésre is szert teszel, mert a Yagooft a mindenkori árbevételének a 60%-át a civil lakossággal kívánja megosztani!

Ha még nem regisztráltál, most érdemes átgondolni és megtenni.

A kommunikáció szabad áramlása a világban nem lehet pénzkérdés, ahogy a nyelvtanulás lehetősége sem függhet az emberek fizetőképességétől!

A történelem folyamán egyetlen dolog nem állt a civil lakosság rendelkezésére: az internet.

Napjainkban az internet szabadsága a rendelkezésünkre áll! Csupán civil akarat és civil együttműködés kérdése, hogy a lakosság a saját anyagi és társadalmi szerepének a megerősítésére is a birtokába vegye. Korlátozások és nyelvi korlátok nélkül, a szabad akaratából és az emberiség érdekeit is szolgálva!

 

 

 


Kép

 

 

 

 

Top 10 turkáló az országban:

Pöpec (Budapest) - A főként Olaszországból hozott cuccok között, melyek darabáron kaphatók, igazi nőcis, különleges holmikra lehet bukkanni. Vadonatúj gyerek- és női harisnyák is találhatók a boltban. A táskakollekcióban Bestini, Prada, Luis Vuitton, Coco Chanel, Dior márkákra is rá lehet akadni.
Nyitva: H-P: 10-18, Sz: 10-13
Budapest, Erzsébet krt. 39. (az Örökmozgó Filmmúzeum mellett)

Second hand (Szombathely) - Nevében a lényeg. A régi erdei iskola épületében működő, 1100 négyzetméteres üzlet raktárbázisában tisztított válogatott ruhák várják a vevőket, a bolt forgalma elég nagy. A ruhák választékában az extrémtől a klasszikusan elegánsig minden megtalálható, a téli szezon sztárja a síruha volt, de nyáron teniszruhát is találunk itt.
Szombathely, Erdei Iskola ú. 13.

Erika Turkáló (Debrecen) - A város népszerű használtruha-kereskedése a Kossuth utcán, a Csokonai Színházzal szemben található. A svájci vállfás és darabáras ruhák kímélik a vásárló pénztárcáját. A turkáló védjegye az oroszos akcentusú eladó úr, aki néha ötven-száz forintot is elenged az eredeti árból.

Háda Kft. (Miskolc) - Az üzletlánc kereskedésében kilóra lehet vásárolni a ruhákat, ellentétben a budapesti üzleteikkel, ahol főként csak darabáras termékekkel találkozhatunk. Nemcsak konfekcióméretű cuccok közül lehet válogatni, hanem a nagyobb méretekben is bő a kínálat. A márkás, divatos ruhákat olcsón megkapja a vásárló.
Nyitva: H-P: 08-17, Sz: 08-12
Miskolc, Testvérvárosok u. 16

Ír használtruha kis- és nagykereskedés (Pápa) - Az Írországból és Angliából érkező holmik között a márkás extra minőségű ruháktól egészen a géprongyig minden előfordul. A mindennapos bálabontás után vadászott cuccok már 100 Ft/db ártól elvihetők. Törzsvásárlói kártyára minden termékből 10% kedvezményt kaphatunk.
Nyitva: H-P: 08-18, Sz: 08-17, V: 13-17
Pápa, Jókai u. 96.

Csodaszarvas (Szeged) - A minőség nem megfizethetetlen az amerikai és kanadai gyermekruhákat árusító üzletben. Újszülött kortól egészen 14 éves korig kínálnak ruhákat, kiegészítőket, de a kismamákról sem feledkeztek meg. Az egyedi áras termékek mellett kilós cuccok közül is válogathatnak a vevők.
Nyitva: H-CS: 8:30 - 16:30, P: 8:30 - 18:30, Sz: 9:00 - 13:30
Szeged, Rókusi krt. 21.

Huncutka divat (Pécs) - A gyermekruhákon túl, a felnőttvásárlók is rátalálhatnak a számukra ideális termékekre, mert férfi- és női ruhák, cipők, kiegészítők közül egyaránt válogathatnak. A cuccok szezonálisan elkülönítve, méretre válogatva, felvállfázva állnak az üzletben. A vásárlási kedvet akciókkal is fokozza a használtruha-kereskedés.
Nyitva: H-P: 9-17
Pécs, Alkotmány u. 43.

Göncös Kuckó (Dunakeszi) - A használt ruhák többsége Angliából érkezik, de árusítanak német, holland, amerikai és olasz holmikat is, megfűszerezve egy kis indiaival. A mosott, vasalt ruhák egy része darabáras, de 2490 Ft/kg áron a többiből is válogathat a vevő. Különleges márkákra akadhat a szemfüles vásárló: Adams, Cherokee, Morgan, Marks&Spencer, Dorothy Perkins.
Nyitva: H-P: 9-12, 17-20
Dunakeszi, Toldi u. 19.

Juci turi, Rita turi (Várpalota) - Nagyságukban különböznek fővárosi társaiktól. Ezek többnyire szobányiak, nem pedig többemeletes boltok. S nem csupán egyszerű kereskedések, hanem a társasági élet színterei, beszélgető- és találkozóhelyek is. A kilós ruhák árai ezekben a butikokban 25-30%-kal a pesti árak alatt maradnak.

Angol használtruha-kereskedés (Veszprém) - Bár a fővárosban is találhatunk angol használtruha-kereskedést, Veszprémben és környékén a kilós ruhák nagyjából 20%-kal olcsóbbak. A márkás darabok, amelyek jobb minőséget képviselnek, 10-15%-kal kerülnek kevesebbe.

 

 

Jó tanácsok (nem csak) kezdő turkálóknak:

• A siker kulcsa a rendszeresség: érdemes minden bálabontáskor benézni a boltokba.
• A használtruha-vásárlás időigényes. Egy-egy bolt kínálatának tüzetes átvizsgálására szánjunk elég időt! Főleg az olcsóbb üzletekben ragadhatunk ott sokáig, amelyekben ömlesztett a kínálat.
• Ne konkrét darabokat keressünk, nem valószínű, hogy pont halványzöld, A vonalú, háromnegyedes bársonykabátot kapunk a méretünkben.
• Érdemes barátnővel érkezni a turkálóba, egyrészt, mert így nagyobb az esélyünk, hogy valamelyikünk észreveszi az elbújó jó darabokat, másrészt a külső szem a sok turkálóból hiányzó próbafülkét is helyettesítheti.
• A vásárolt ruhákat mindenképp mossuk ki viselés előtt! Ezzel eltűnik a jellegzetes secondhand-illat is.

 

 OLVASSÁTOK EL és épüljön bele a napi gyakorlatotokba!
*
Elgondolkodtató, érdemes kipróbálni:

Mosdókban,
szállodai szobákban, próbafülkékben

önök közül hányan biztosak
abban, hogy ami a falon közönséges tükörnek látszik, az valóban az vagy detektívtükör?
(Vagyis olyan tükör, melyben magadat látod, a túloldalról viszont téged látnak.)


Számos esetben szereltek fel detektívtükröt női próbafülkékben.
Puszta ránézéssel nagyon nehéz felismerni a felületét. Akkor hogyan lehet
biztosan megállapítani, hogy miféle tükörbe nézünk?

Csak ezt az egyszerűtesztet kell elvégeznünk. Tegyük a körmünk hegyét a tükröző felületre, és ha a körmünk és tükörképe között van hely, akkor a tükör valódi .
Ha viszont a körmünk összeér a tükörképével, legyünk óvatosak, mert detektívtükör előtt állunk.

Jusson eszedbe valahányszor tükröt látsz, hogy elvégezd a tesztet.
Ami nem kerül semmibe. Könnyű elvégezni és a segítségével elkerülheted, hogy szemmel megerőszakoljanak, vagy ami még rosszabb, videóra vegyenek és felrakjanak az Internetre.

Valóban jó így tenni. Az ok pedig, hogy az igazi tükrön hézag van
a tárgy és képe között, az az, hogy a krómozás a tükör mögött, az üveg
alatt van.
Detektívtükör esetében a polarizált réteg a felületen van. Tartsd
szem előtt!

Nők: osszák ezt meg barátnőikkel.

Férfiak: osszák meg feleségükkel, lányaikkal, barátnőikkel, menyasszonyaikkal vagy
ismerőseikkel.

Oszd meg a családoddal is és  jegyezd meg, sosem árt az óvatosság.*

 

 

tovább - A Mandala mosódió - Természetes mosószer - Olcsó és csudajó!

Kép

 

 

NE ADD FEL SOHA
Valamit mindig lehet tenni..

Kép Egy nap a paraszt szamara beleesett a kútba. Az állat órákon át szánalmasan bőgött, miközben a paraszt megpróbált rájönni mit is tehetne. Végül úgy döntött, hogy az állat már öreg és a kutat úgyis ideje már betemetni nem éri meg kihúzni az öreg szamarat. Áthívta a szomszédait, hogy segítsenek. Mindegyik lapátot fogott és elkezdtek földet lapátolni a kútba. A szamár megértette mi történik és először rémisztően üvöltött. Aztán, mindenki csodálatára, megnyugodott. Pár lapáttal késobb a paraszt lenézett a kútba. Meglepetten látta, hogy minden lapátnyi föld után a szamár valami különöset csinál. Lerázza magáról a földet és egy lépéssel feljebb mászik. Ahogy a paraszt és szomszédai tovább lapátolták a földet a szamárra, lerázta magáról és egyre feljebb mászott. Hamarosan mindenki ámult, ahogy a szamár átlépett a kút peremén és boldogan elsétált! Az élet minden fajta szemetet és földet fog rád lapátolni. A kútból kimászás trükkje, hogy lerázd magadról és tegyél egy lépést. Minden probléma csak egy lehetőség a továbblépésre. Bármilyen problémából van kiút, ha nem adod fel, nem állsz meg! Rázd meg magad és lépj egyet feljebb.

 

 

Az Orbán-kormányt a magyar lakosság választotta meg.

Muris látni, mekkora energiákat mozgósítottak Magyarország ellen, és egyben mélyen elgondolkoztató is. Egy apró ország, amelyet fenyegetésnek érez a hatalmas és mindent uralni akaró Európai Unió.

Ez a tény önmagában is figyelemre és továbbgondolásra méltó!

Azt bizonyítja, hogy a magyar lakosság bölcs döntést hozott 2010-ben.

 

 

 

 

Alternatív energiaforrások; nap-, szélenergia; hőszivattyúk; szellőztetőgépek:

http://www.geo-solar.net/geosolar/index.html

 

Új Medicina:

Az új medicina egy természettudományos rendszer. Az orvostudomány periódusos rendszere. Leírja az élő szervezetek működését, megbetegedések mechanizmusát, azok kialakulását és elmúlását. Olyan szakmai precizitással, ami ezelőtt soha nem létezett . Ez józan paraszti ésszel felfogható biológia, élettan. Megmutatja, adott helyzetre, konkrét konfliktus-szituációra hogyan reagálnak az élőlények fizikai, testi, szervi, és mentális szinten. Leírja az ún. biológiai különprogramokat, az eseti és feltételhez kötött válaszreakciókat, tehát azokat az elváltozásokat, (az összeset!) amit eddig - az összefüggések ismeretének hiányában - megbetegedésként értelmeztünk (allergiától a végbélrákig).Végre van egy megbízható eszköz, pontos ismeret, egy "térkép az emberi test bölcs üzemeltetéséhez". Bizonyíték arra, hogy minden elváltozásnak van (biológiai) értelme. 
http://www.ujmedicina.hu/

 

Hasznos tudnivalók az élelmiszer adalékanyagokról:

http://www.geo-energia.hu/hpc/eteladalek.html?a=geosolar

 

Háború a nemzet ellen (Jelenczki István 4 részes dokumentumfilmje Magyarország jelenlegi helyzetéről.)

DVD-n megvásárolható: http://jelenczki.hu/

Kapcsolódó cikkek:

http://msztolna.neobase.hu/content/h%C3%A1bor%C3%BA-nemzet-ellen

http://barikad.hu/node/43243

  

Zeitgeist Movement Magyarország:

 

 

 

 

http://www.thezeitgeistmovement.hu/

 

Zeitgeist Movement:

http://www.thezeitgeistmovement.com/

 

Zeitgeist Magyarország:

http://www.zeitgeisthungary.com

 

Zeitgeist blog:

http://zeit-geist.blog.hu/

 

EzVan Kiadó:

http://www.ezvankiado.hu/

 

Eredeti angol nyelvű videók a 9/11-ről, és hasonló témákról:

http://www.question911.com/linksall.htm

 

Teljes kronológiai sorrend a 9/11-es eseméyenkről angolul:

http://www.historycommons.org/project.jsp?project=911_project

 

Nagyon fontos oldal az alternatív energiákról, magyarul (köszönöm Ildinek a linket!):

http://www.alternativenergia.hu/

 

Az ingyeneregiákról szóló tanulságos oldal:

http://fenykapu.free-energy.hu/

 

Ébresztés (az oldal mottója: “A pénz nem eszköz lett, hanem cél. Ezért omlik össze a gazdaság.”)

http://ebresztes.tk/

 

Filmek és feliratok:

http://t1115felirat.neobase.hu/

 

 Money Reform Party (angol)

 

 

 

 

 9/11-ről magyarul:

http://www.lucidumintervallum.com/1/wtc-al.html

 

ORGRIDEA - Organic Grid Of Ideas (Organikus Gondolatháló):

http://orgridea.org/

 

Alex Jones tényfeltáró oldala (angol):

http://www.infowars.com/

 

Vízenergia alapítvány: A víz ég, a víz a legolcsóbb és legtisztább üzemanyag!

http://www.vizenergia.hu/

 

Új látásmód a gyógyászatban ("A kialakult betegséget kezelni olyan, mintha az ember akkor kezdene forrást építeni, amikor már megszomjazott"):

http://www.tryme.shp.hu/

 

Világfa (ismertető oldal) - Önkéntes társadalomüzemeltetési környezet az élő bolygóért:

https://sites.google.com/site/vilagfainfo/

 

Szívesség közösség:

Azért csináljuk, mert 

  1. jelen társadalmi helyzetünk kulcsa szerintünk: önzetlenségben fejlődni
  2. a szívesség lehetőség tapasztalni: érdek nélküli adást – és elfogadást
  3. hisszük, hogy ma, MOST megtett pici, egyéni lépésektől változik a világ
  4. felelősségünk tehát tenni, amiről tudjuk, hogy jó – nem csak beszélni róla

http://szivesseg.net/content/isten-hozott

 

Egy magyar polgár válogatása a még gondolkodó magyarokhoz:

http://www.budapesti.info/

 

Magyarok Szövetsége:

http://www.magyarokszovetsege.hu

 

TUDATOSSÁG-TUDATÁBAN:

http://www.tudatossag-tudataban.blogspot.com/

 

Az USA államadóssága percről-percre:

http://brillig.com/debt_clock/

 

Free energy generator (angol):

http://www.magniwork.com/ 

 

 


  Thrive - Növekedj! 

 
 
 

Magyar szöveg: Péter, Lívia, Mónika, Gergely, Józsi bácsi és Both Gábor.
Narrátor: Both Gábor

A Thrive egy rendhagyó dokumentumfilm, amely fellebbenti a fátylat arról, mi folyik valójában a világunkban. A pénz útját követve feltárja a globális hatalom azon szándékát, hogy miképp akarja megszilárdítani saját hatalmát az életünk minden területe felett. Bemutatja a tudományos áttörés lehetőségeit a tudat és az aktív cselekvés segítségével, amely megoldásokat kínál a valódi boldogulásra, és képessé tehet bennünket arra, hogy visszaszerezhessük az irányítást az életünk felett.
http://www.thrivemovement.com/

 
Tiltott régészet
 
Mi a csudát tudunk a világról 2.
 
Holdkelte
 
Az igazság a holdra szállás körül
 
Pszichiátria - mentális betegségek kitalálása
 
 

 

 


 

 

 

A mappában található képek előnézete SOPHIE Képgalériája