Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Franchise - amit érdemes részletesen tudni

2012.08.14

 

alapveto.jovedelem.jpg

ALAPJÖVEDELEM

 

 FELTÉTEL NÉLKÜLI ALAPJÖVEDELEM 2013 - GYIK

 

 A VILÁG LEGJOBB FRANCHISE RENDSZERE mindössze 60 $ egyszeri költség! Nagy tömegek számára lett kitalálva. Te is örökös munkahelyet teremthetsz magadnak, ha akarsz! Klikk ide!

 

Franchise – hogy is van ez? 

Részletek a http://franchising.hu/ oldalról:      

1szorolap.jpg

Érdemes részletesen tudni a franchise-ról, hogy mit is jelent, hiszen az egyik legjobb módszer saját vállalkozás beindításához.

Egy saját vállalkozás, ha franchise-ban tevékenykedik – vagyis valakinek a márkája alatt –, ha nem, az egyik legjobb út a profitszerzéshez. És ami a leginkább a franchise mellett szól: a bukás kockázata egy franchise-ban működő vállalkozás esetén sokkal kisebb.

A franchising termékek és/vagy szolgáltatások és/vagy technológia piacra juttatásának (marketingjének) olyan rendszere, amely jogilag és pénzügyileg különálló és független vállalkozások, a Franchise Rendszergazda (Franchisor) és Egyéni Franchise Vállalkozói (Egyéni Franchisee) közötti szoros és folyamatos együttműködésén alapul, ahol a Franchise Rendszergazda megadja Egyéni Franchise Vállalkozóinak a jogot és kötelezi, hogy az Egyéni Franchise Vállalkozó a Franchise Rendszergazda koncepciójának megfelelő üzleti tevékenységet folytasson. A jog, egy közvetlen vagy közvetett pénzügyi ellenszolgáltatás fejében felhatalmazza és kényszeríti az Egyéni Franchise Vállalkozót arra, hogy használja a Franchise Rendszergazda kereskedelmi nevét és/vagy védjegyét és/vagy szolgáltatási márkajelét, know-how-ját (1), üzleti és technikai módszereit, eljárásait, és más iparjogvédelmi és/vagy szerzői tulajdonjogát, amelyet folyamatos kereskedelmi és technikai szolgáltatással támogat a felek között ezzel a céllal létrejött megállapodás keretében annak érvényességi időtartama alatt.

Az eredeti cikk elolvasása: http://franchising.hu/franchise-fogalomtar/4/franchise-hogy-is-van-ez/ 

 


 

 

Kulturális Kreatív Vállalkozás - egy új fogalom

Milyen egy Kulturális Kreatív Vállalkozás? Olyan, amilyennek a létrehozói megalkotják!

A Kulturális Kreativok egyelőre nincsenek tisztában önmagukkal, mint kollektívával - még nem ismerik fel mennyire erős lehet a hangjuk...


Azzal viszont tisztában vannak, hogy a világot megváltoztatni csakis akkor lehet, ha az egyén gondolkozásmódja, tudatszintje és viselkedésmintái változnak.

Kulturális Kreatívok közössége sokszínű és sokrétű. Különböző hátterű, vallású és tehetségű, különféle sorsfeladatokkal ellátott emberek alkotják.

Akiknek a közös nevezője, hogy másképpen, tisztábban, szebben, boldogabban akarnak élni. A belső béke és harmónia megteremtésén munkálkodnak az emberben és a világban. Felelősséget éreznek önmagukért, az emberiségért, a Föld jövőjéért és ezért tenni is hajlandóak.
 
Szent-Györgyi Albert
 
 
Milyen egy Kulturális Kreatív Vállalkozás?

MOTTÓ: 
Amikor lehülyéznek, akkor vagyok igazán boldog: lehet, hogy tévedtem, de ha nem, akkor valami nagyszerűt találtam meg. SZENT-GYÖRGYI ALBERT

Olyan emberek hozzák létre, akik egy szebb és jobb világot, egy élhetőbb jövőt akarnak felépíteni. 

Világos gondolkodással és a dolgok megértésével győzik le az aggodalmat és a félelmet.

Olyan eszközöket használnak, amely az elméjük erejét sokszorozza meg.

Szuverén egyének, ugyanakkor az együttműködni tudás mesterei. Önálló vállalkozóként, önfoglalkoztatóként, csapatmunkában képesek eredményesen tevékenykedni.

Minél több ember életére akarnak pozitív hatást gyakorolni olyan tevékenységet folytatva, amit élvezettel csinálnak.

Képesek új tartalommal megtölteni az MLM fogalmát pusztán azzal a hozzáállással, hogy a csoport tevékenységének a hasznát automatikusan az egész közösség motiválására fordítják.

Harmóniában élnek egymással és a természeti környezetükkel.

Tevékeny részesei egy tudatosodási folyamatnak, nem csupán a kényelmi zónájuk mentén hajókáznak.

A megoldásokon a tudatalattijukat hagyják gondolkodni, mert az sokkal nagyobb adatbázisból dolgozik, mint a logikus agy.

Képesek ráeszmélni arra, hogy mely adottságaikat, milyen tevékenységben kamatoztatva fogják a kitűzött céljaikat megvalósítani.

 

Az internetet az időkihasználásuk javítása céljából veszik igénybe.

Otthonukat a tanulás, a munka és a szórakozás elsődleges központjává alakítják. Ez a tény önmagában megváltoztatja a munkát illető egész koncepciójukat.

Ha te is szeretnéd az első kulturális kreatív vállalkozói csoportban megtalálni a saját helyed, az érdeklődésed jelezheted e-mailben, vagy jelentkezz mobilon: 

 

0670 270 3504 
 

 

 

 

 

 


 

A jelenben minden társadalmi-gazdasági probléma abból fakad, hogy a munkaerőpiac már nem tudja biztosítani az emberek szociális beillesztését a társadalomba.

Logikus következtetés, hogy a problémákat más gondolkozással kell megoldani, mint amivel keletkeztek. 

Európai Polgári Kezdeményezések - EPK - Add a véleményed!

A víz és szennyvízhálózat emberi jog! Ehhez kell az EGYETÉRTŐ aláírásod SOS!

Cipruson bejelentették, hogy a szigetország 2014 júniusában tervezi bevezetni a garantált Alapjövedelmet

A hír azt bizonyítja, hogy valamennyi Eu tagállam hatáskörébe tartozik a döntés a Feltétel Nélküli Alapjövedelm bevezetéséről. Mindössze politikai szándék és akarat kérdése az adott tagállam részéről.

Ez a fajta megoldás a polgári demokrácia igazi győzelmét és a társadalmi kiegyezés alapját hozhatná el Magyarországnak is. Valamennyi politikai szereplőnek kormánypárti és ellenzéki oldalon az FNA elképzelés mentén sikerülhetne egészséges párbeszédet lebonyolítani és legalább ebben az egyetlen kérdésben együttműködni egymással.

Örömmel üdvözöljük a szigetországban megszületett politikai akaratot és a tiszteletre méltó döntést!

Továbbra is bízunk benne, hogy az Orbán kormány is elvégzi a szükséges közgazdasági számításokat és Ciprushoz hasonlóan olyan döntést hoz, amely az Alapjövedelem bevezetésével rántja ki a devizahiteleseket a bajból ugyanúgy, ahogy a többi elszegényedett társadalmi réteget is!  

Az Alapjövedelem egyetlen akadálya az irigység kultúrája lehetne, amit évszázadokkal ezelőtt a profitéhes tőke alapozott meg és ideje száműzni a társadalmi normák közül a devianciák sorába miután bebizonyosodott, hogy a mai kapitalizmus már nem képes a polgári demokrácia normái szerint működni.

A mai működésképelen rendszer alternatívája, a forradalom nélküli társadalmi változás útja az FNA!

Az Alapjövedelem bevezetése az Eu tagállamok hatásköre! Mindössze politikai akarat kérdése és csupán a jelenleg is rendelkezésre álló állami pénzeszközök gazdaságélénkítő átcsoportosítását kívánja meg! 2013.08.09.

Ebből finanszírozzuk az FNA bevezetését!

 

OLVASS TOVÁBB

 

 RÓLUNK ÍRTÁK - a Szerencsés Találkozások kiadványban

 FELTÉTEL NÉLKÜLI ALAPJÖVEDELEM - GYIK 

 

 

 

 

 

 

A mappában található képek előnézete SOPHIE Képgalériája