Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Nyitóoldal

A magyarok ereje nem a létszámában, hanem az egyedeit meghatározó tulajdonságaiban rejlik!

Bízni kell az emberekben!

Ebből finanszírozzuk az FNA bevezetését!

 

Vigyázz, így ne vállalkozz! Olvasd el és okulj belőle!


Cipruson bejelentették, hogy a szigetország 2014 júniusában tervezi bevezetni a garantált Alapjövedelmet

A hír azt bizonyítja, hogy valamennyi Eu tagállam hatáskörébe tartozik a döntés a Feltétel Nélküli Alapjövedelm bevezetéséről. Mindössze politikai szándék és akarat kérdése az adott tagállam részéről.

Ez a fajta megoldás a polgári demokrácia igazi győzelmét és a társadalmi kiegyezés alapját hozhatná el Magyarországnak is. Valamennyi politikai szereplőnek kormánypárti és ellenzéki oldalon az FNA elképzelés mentén sikerülhetne egészséges párbeszédet lebonyolítani és legalább ebben az egyetlen kérdésben együttműködni egymással.

Örömmel üdvözöljük a szigetországban megszületett politikai akaratot és a tiszteletre méltó döntést!

Továbbra is bízunk benne, hogy az Orbán kormány is elvégzi a szükséges közgazdasági számításokat és Ciprushoz hasonlóan olyan döntést hoz, amely az Alapjövedelem bevezetésével rántja ki a devizahiteleseket a bajból ugyanúgy, ahogy a többi elszegényedett társadalmi réteget is!  

Az Alapjövedelem egyetlen akadálya az irigység kultúrája lehetne, amit évszázadokkal ezelőtt a profitéhes tőke alapozott meg és ideje száműzni a társadalmi normák közül a devianciák sorába miután bebizonyosodott, hogy a mai kapitalizmus már nem képes a polgári demokrácia normái szerint működni.

A mai működésképelen rendszer alternatívája, a forradalom nélküli társadalmi változás útja az FNA!

Az Alapjövedelem bevezetése az Eu tagállamok hatásköre! Mindössze politikai akarat kérdése és csupán a jelenleg is rendelkezésre álló állami pénzeszközök gazdaságélénkítő átcsoportosítását kívánja meg! 2013.08.09. 

Ha a polgári kormány nem lépi meg az FNA bevezetését, a szélsőséges politikai erők profitálhatnak: Friss látlelet a szegénységről!

Ebből finanszírozzuk az FNA bevezetését!

MI A FELTÉTEL NÉLKÜLI ALAPJÖVEDELEM?

FELTÉTEL NÉLKÜLI ALAPJÖVEDELEM - GYIK

LESZ-E MAGYARORSZÁGON GARANTÁLT ALAPJÖVEDELEM?

Részvételi demokrácia - amit tudni kell róla!

 

YagooftCulturalcreatives

 RÓLUNK ÍRTÁK - a Szerencsés Találkozások kiadványban

Rólunk 2012.09.30.

 

Kulturális kreatív az, akinek elege van

A pénzgyűjtésben segítjük a Non Profit Szervezeteket

 

 

 

Végre, egy épkézláb törvényjavaslat, amit már meg is szavaztak! Sajnos január óta bebizonyosodott, hogy 2010-ben kellett volna bevezetni! Az eltelt 3 évben megszűnt a fizetőképes kereslet. A lakosságnál nem maradt pénz még a napi kenyér megvásárlására sem! NO BRAVO! Törvényünk van, de adóbevétel nem lesz a nemlétező vásárlóerőből! 2013.aug.22.

Ötvenezer forintos adózás

2012.07.08. 14:17 Jakab Andor

2013-tól kereshetsz akár havi 450 000 forintot tisztán, adózva, legálisan, fehéren. 500 000 Ft/hó árbevételig az összes közterhet egyetlen fix 50 000 forintos átalányadóval megfizetheted majd.

Adhatsz végre munkát saját magadnak...

Normális országban nem csak úgy lehet tisztességes összeget keresni, ha valamelyik nagy és sikeres cégnél sikerül jó állást szerezned, esetleg politikai mutyikban kaparod ki magadnak a gesztenyét, vagy bevállalsz valamilyen illegális okosságot. A hétköznapi szorgalmas ember előtt is nyitva áll a lehetőség, hogy saját magát foglalkoztassa és ezzel gondtalan megélhetésre elegendő jövedelemre tegyen szert. Az ilyeneket az angolok úgy hívják, hogy self-employed (önfoglalkoztatott), vagy freelancer (szabadúszó). Nincs főnöke, nem áll senki alkalmazásában, mégsem munkanélküli. Nem az állam tartja el, hanem eltartja saját magát (és családját), és közben természetesen, normális mértékben hozzájárul az állami közterhekhez is. Van egészségbiztosítása, idős korában lesz nyugdíja is. Magyarul egyéni vállalkozó, egyszemélyes vállalkozás. Normális országban szabadúszóként, egyszemélyes cégként is dolgozhat egyszerűen és legálisan

 • bébiszitter, magántanár, takarító, grafikus, vagyonőr, tolmács, sportedző, kozmetikus,
 • programozó, orvos, marketinges, könyvelő, pszichológus, tanácsadó, ügynök, szövegíró,
 • ezermester, kertész és bárki más,

aki szaktudását, rátermettségét pénzé teszi, tehát munkadíjat számláz, szolgáltatást nyújt. Normális országokban az ilyesfajta egyéni vállalkozások külön állatfajt jelentenek, és rájuk szabott módon, egyszerűsítve adózhatnak. A sok szívással járó adózás csak akkor kezdődik, ha ezt a vállalkozási formát kinövi, vagy olyan tevékenységbe kezd, amit így nem is lehet csinálni.

A kisadózók tételes adózását a napokban jelentette be a kormány:

Sok részletet még nem lehet tudni, a jelenleg elérhető információt a fentiekben összefoglaltam. A koncepciót első látásra és alaposabb elemzést követően is zseniálisnak tartom. Nagyon szeretném, hogy a törvények részletes kidolgozása során ne is tegyék tönkre, mert ezzel megnyílhat az út sikeres mikrovállalkozás előtt. Ez természetesen nem pusztán az érintett vállalkozók számára lenne rendkívül örvendetes. Egy megerősödött, kifehérített, normálisan adózó mikrovállalkozói réteggel jól jár az állam, minden  fogyasztó, az összes többi adófizető, általában véve az egész társadalom. A koncepció ráadásul egészen ortodox, csak Magyarországon számítana gyökeres újdonságnak. Külföldön számos helyen bevált.

Mekkora adó ez?

Hát ez attól függ, mennyit sikerül keresned az átlagos hónapban.

 • Ha 25 000 forint a bevételed, akkor 200%
 • Ha 50 000 forint a bevételed, akkor 100%
 • Ha 100 000 forint a bevételed, akkor 50%
 • Ha 150 000 forint a bevételed, akkor 33%
 • Ha 200 000 forint a bevételed, akkor 25%
 • Ha 250 000 forint a bevételed, akkor 20%
 • Ha 500 000 forint a bevételed, akkor 10%

Ez tehát egy regresszív adó. A magamfajta vállalkozó szellemű embernek nagyon tetszik. A progresszív ellenkezője, amikor ugye minél többet keresel, annál magasabb hányadot vesz el az állam. Itt 50 000 forint az adó függetlenül attól, hogy mennyit keresel. Ha csak 50 000 forint a bevételed, az egészet fizetheted be adóba, neked nulla marad meg. Cserébe viszont akkor sem kell többet adnod, ha többet sikerül keresned. 

Nem lehetne ÁFA nélkül? De.

4 000 Ft bevétel ezen túl nem csak a feketézőknek jelent 4 000 Ft bevételt. A legális vállalkozónak sem kell 4000 Ft + ÁFA összeget, azaz kimondva 5 080 forintot fizettetni az ügyféllel. Nem kell belebonyolódni az ÁFA ügyintézés iszonyatos bonyodalmaiba, a vállalkozó ugyanúgy minden energiáját a munkájára fordíthatja, mint a feketéző. A lebukástól sem kell tartania, hiszen nincsen semmi takargatnivalója. Büszkén hirdetheti magát,  a munkájára koncentrálhat.

Simplicity, de tényleg.

A koncepció nagyszerűsége leginkább az egyszerűségének köszönhető. Könyvelőre talán egyáltalán nem is lesz szükség, vagy csak ritkán, és igazán olcsó szolgáltatásra. A legálisan működő kisadózó azt könnyen fejben tudja tartani, hogy 50 000 forintot minden hónapban átutal az államnak, és ezzel minden el is van intézve. Ennyi pénzt kell erre a célra tartalékolnia. Az ötven ropin felül költheti a saját pénzét, ahogy akarja. Ahogy a feketéző...

Nem lehet rá számlagyárat alapozni.

A tételes adózás egyszerűségét és életképességét veszélyeztetné, ha ilyen cégek fiktív költségszámláival el lehetne tüntetni nagyobb vállalkozások nyereségét. Ezért valószínű, hogy a kisadózók számláit nem lehet majd költségként leírni. Ez az adózási forma tehát leginkább olyan vállalkozók számára lesz biztosan kedvező, akik a lakosság számára szolgáltatnak. Ugyanakkor könnyen lehetséges, hogy a sikeres kisadózók annyival alacsonyabb áron lesznek képes szolgáltatni az alacsonyabb közterheknek és adminisztrációs költségeknek köszönhetően, hogy a cégeknek így is megéri őket megbízni.

Ezerszer jobb, mint az EVA.

Az Egyszerűsített Vállalkozói Adó állati bonyolult és sok. Nem teszi lehetővé, hogy Magyarországon is normálisan, legálisan működjenek a szabadúszó szolgáltatók.

Talált pénz az államnak.

Így olyanok is fognak adót fizetni, akik eddig zsebre dolgoztak. A költségvetésben teljesen új, eddig nem létező bevételt jelent majd.

Teljesen kifehérítheti ezt a szektort.

Nem igaz, hogy a magyar ember született csaló, aki akkor sem adózik, ha az adórendszer normális. 50 000 forintot józan paraszti ésszel megéri kifizetni:

 • hogy legyen egészségbiztosítása, legyen állami nyugdíja, ne kelljen félni a lebukástól.

Felszámolja a jelentős versenyhátrányt a feketézőkkel szemben.

Az emberek Magyarországon nem kapzsiságból működnek feketén, hanem mert úgy érzik, nincs más választásuk. Az adóelkerülés ördögi kör. A tisztességesnek sem marad választása, mert legálisan háromszoros áron kellene dolgoznia, az pedig nem piacképes. Ezzel a koncepcióval a kisadózó akár olcsóbban is dolgozhat, mint a feketéző. Nem marad érv a feketézés mellett.

Nem veszélyezteti a többi szektort.

Ez a koncepció számtalan céges tevékenységre egyáltalán nem alkalmas. Egyszemélyes szolgáltatásra jó, semmi másra nem. A bevételi határ túlságosan alacsony a legkisebb forgalmú bolthoz is. Amennyiben a termék vagy szolgáltatás árának magas hányada költség, a dolog nem működik. Ha egy tevékenységhez alkalmazottak kellenek, a dolog nem működik. Ez a koncepció arra jó, amire ki van találva, a többi szektor működését pedig nem befolyásolja hátrányosan.

500 000 új munkahely...

Azt állítom, hogy ezzel a koncepcióval akár félmillió eddig a statisztikákban láthatatlan, új adózó jelenhet meg. Azok az emberek, akik eddig a fekete vagy szürke gazdaságban tevékenykedtek. Az egész megtörténhet akár néhány hónap leforgása alatt, ha nem rontják el a törvényeket, regisztrációt, szóval a koncepció megvalósítását. A Fidesz eddigi ötletei közül ez az első, amiben komoly potenciált látok, hogy az áhított 1 millió új munkahely felé vigyen.

Tanárokat látok hétvégén megfizethető áron korrepetálni, kiegészítve jövedelmüket. A mellékállásban vállalkozás után 25 000 forint az adó. Rengeteg főállású szabadúszó vállalkozót látok, akik szabadon hirdethetik magukat, versenyezhetnek legálisan. Olyanokat, akik eddig feketéztek, vagy inkább nem is vállalkoztak, mert nem voltak hajlandóak csalni.

Több százezer jómódú szabadúszó senkinek sem árt...

A kreatív és szorgalmas, tehetséges mikrovállalkozó minden modern gazdaság egyik fontos motorja. Ezek a jómódú emberek jelentős bevételi tételt hozhatnak a költségvetésbe, belőlük nőhetnek ki a nagyobb vállalkozók, akik már munkát adnak másoknak is, ráadásul piacot is jelentenek. Sokan lehetnek több százezer forintos jövedelemmel, akik komolyabb fizetőképes keresletet jelentenek. Van pénzük étterembe járni, utazgatni, vásárolgatni, költekezni, ezzel megkönnyítik más vállalkozások dolgát...

Mi van 6 millió forint / év árbevétel felett?

Jó kérdés, hogyan lépjen tovább valaki, ha elkezdi meghaladni az átlagosan havi 500 000 Ft árbevételi szintet. Nem jelenthetne problémát, ha ilyen esetben egy második céget alapítana. Ilyen jellegű munkákat ez a cége, olyan jellegűeket az a cége számláz. A lényeg, hogy az államnak is csak jó az, ha valaki 2x annyi adót fizet. A visszaéléséket kizárja, hogy ilyen céget fiktív módon nincs értelme csinálni, illetve nagyion sok gazdasági szektorra alkalmazhatatlan.

Tényleg kereshetnél 450 000 forintot?

450 000 Ft jövedelemhez 500 000 Ft árbevétel kell:

 • 3125 Ft óradíj (20 munkanap, napi 8 óra)
 • 10 ügyfél havi 50 000 forintos megbízással
 • 20 ügyfél havi 25 000 forintos megbízással
 • 100 ügyfél havi 5 000 forintos megbízással

Ez lehetséges az élet rengeteg területén. Kell hozzá szaktudás, rátermettség valamiben, kitartás és szorgalom. Nem mindenkinek sikerülne egyik napról a másikra, de a lehetőség adottá válna. Az így adózók hamar átéreznék,  hogy van miért dolgozniuk, fejlődniük és fejleszteniük.

Sokkal jobb a fogyasztóknak.

A legálisan hirdetett szolgáltatások ára átlátható. Az egészségesen működő piaci verseny alacsonyabb árakat, egymással könnyebben összehasonlítható, jobb szolgáltatásokat eredményez. A legális vállalkozókkal szemben érvényesíteni lehet jogos elvárásokat, garanciákat.

A koncepció 10 előnye (az összeset fel sem tudnám sorolni).

 1. Kiszámítható a vállalkozónak. Pontosan tudod, mennyit kell befizetned.
 2. Kiszámítható az államnak. Pontosan tervezhető bevétel.
 3. Energiáinkat bürokrácia és ügyeskedés helyett a munkánkra fordíthatjuk.
 4. Még könyvelőre sem lesz szükség, vagy a könyvelés nagyon olcsó lesz.
 5. Európai szintű megélhetést tesz lehetővé csalás nélkül.
 6. Szinte teljesen kifehérítheti az egyszemélyes vállalkozásokat.
 7. Olyan plusz bevételt hoz az államnak, ami egyébként nem keletkezne.
 8. Nem csökkenti az állam más, már meglévő bevételeit.
 9. Jómódú szabadúszók fizetőképes keresletet jelentenek.
 10. Mások közterheit is csökkenteni lehet, ha többen adóznak.

Már csak az a kérdés, hogy mivel tudják elrontani?

 • Ha szívás lesz ilyen vállalkozást alapítani, bejegyezni. Semmi értelme az egésznek, ha újonnan, erre a célra alapított vállalkozás nem választhatja, csak 2-3 év hagyományos adózás után...
 • Ha mesterségesen korlátozzák, hogy ki adózhat így és ki nem. Akkor jó a rendszer, ha szabadon választhatja, aki akarja. 
 • Ha ilyen céget is rémálom lesz könyvelni, az ügyeit intézni.
 • Ha nem kap tisztességes egészségbiztosítást, nyugdíjat, aki így adózik.
 • Ha úgy agyonbonyolítják, hogy a hétköznapi ember már nem is érti.
 • Ha olyan "visszaéléseket" is megpróbálnak kizárni, amiket felesleges kizárni.

Nem sorolom tovább. Az állam zseniális abban, hogy bármilyen jó koncepciót tönkretegyen olyan húzással, ami nekem soha eszembe sem jutna. Reménykedjünk, hogy ezúttal nem sikerül elcseszni.


 
 
 
 
 

ALAPJÖVEDELEM

 

Lesz-e Magyarországon garantált Alapjövedelem?

2013.07.16

Társadalom: A magyar kormány lényegében deklarálta, hogy nincs dolga a szegényekkel

Az Európai Unió folyamatosan napirenden tartja azt a kérdést, hogy miként lehet csökkenteni a tagállamokban a szegénységet. Ezt a szándékot elvileg a tagállamok is osztják, hiszen 2010-ben valamennyien aláírták, hogy 2020-ig összesen húszmillióval csökkentik a szegénységben élők számát.

Kulturális kreatív az, akinek elege van

2013.07.07

Kik azok a kulturális kreatívok?

A másként gondolkodók konferenciákat tartanak, közösségeket építenek és etikus bankokat hoznak létre. Részvételi demokráciáról beszélnek, és hajmeresztőbbnél hajmeresztőbb ötletekkel állnak elő. Úgy hívják őket: kulturális kreatívok, és jellemző rájuk, hogy – legyen szó természetvédelemről vagy pénzügyekről, munkáról vagy kultúráról – minden közösségi területen új utakat keresnek. Szószólói az ALAPJÖVEDELEM bevezetésének. Kulturális kreatív az, akinek elege van.

OLVASS TOVÁBB

 

Véleményünk: a víz közkincs, a vízszolgáltatás közszolgálat!

https://kulturaliskreativok.eoldal.hu/cikkek/velemenyunk_-a-viz-kozkincs_-a-vizszolgaltatas-kozszolgalat_.html

 

ÓZD vízmegvonás a lakosságtól sztereotípiák alapján

https://kulturaliskreativok.eoldal.hu/cikkek/ezen-valtoztassunk-/azonnali-segitseg-kell/

 

A Földtörvényt követően Izraelbe nevezték ki nagykövetnek a kormánypártok vízügyi szakpolitikusát

https://kulturaliskreativok.eoldal.hu/cikkek/termofold-2013/a-kormanypartok-vizugyi-szakpolitikusat-izraeli-nagykovette-neveztek-ki-.html

 

Lecsapnak az ivóvizünkre a világ urai

https://kulturaliskreativok.eoldal.hu/cikkek/ezen-valtoztassunk-/lecsapnak-az-ivovizunkre-a-vilag-urai--2013.02.28..html

 

 

Cikkek

Európai Polgári Kezdeményezések - EPK - Add a véleményed!

2013.08.20

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Nyitóoldal | Fényképek: Magyarságtudat | Hozzászólások: 0

A víz és szennyvízhálózat emberi jog! Ehhez kell az EGYETÉRTŐ aláírásod SOS!

2013.08.18

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Nyitóoldal | Fényképek: Magyarságtudat | Hozzászólások: 0

Visszafizetjük az IMF hitelt - 2013.08.12.

2013.07.29

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Nyitóoldal | Fényképek: Magyarságtudat | Hozzászólások: 0

Milliós bérek a hivatalokban!

2013.07.27

 2013-07-27 04:30:00

Budapest — Jól fizető meló a nagy állami hivatal igazgatása! Van olyan intézményvezető, aki még Orbán Viktor miniszterelnöknél is több honoráriumot kap a munkájáért, de legalábbis jó néhányan jobban keresnek a felettes miniszterüknél. Ez derült ki azokból a kimutatásokból, amelyeket lapunk kért a szaktárcáktól.
 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Nyitóoldal | Fényképek: te látod a fától az erdőt? | Hozzászólások: 0

A magyar lakosság választási ígérete 2014-re!

2013.07.18

 A négymillió éhező állampolgár választási ígérete 2014-re: így vagy úgy, de lesz Magyarországon garantált ALAPJÖVEDELEM!

Még csak sok ész sem kell ahhoz, hogy ezt a megállapítást a politikusok tényként fogják fel és a saját jól felfogott érdekükben tényként kezeljék. Az éhező embereket nem érdekli az a színjáték ami a közpénzekből zajlik a politika színterén. A dolgok természetes menete, hogy nem a farok csóválja a kutyát...

Jogos lakossági igény a nagy tömegek fizetőképességének a növelése, a korrupció megszüntetése, az adófizetők pénzéből fölöslegesen fenntartott bürokrácia és intézményrendszer leépítése egyszer és mindenkorra, valamint a munkavállalói kiszolgáltatottság megszüntetése egyetlen intézkedéssel! Ez a megoldás pedig az FNA! 

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Nyitóoldal | Fényképek: Magyarságtudat | Hozzászólások: 0

Kulturális kreatív az, akinek elege van

2013.07.07

Kik azok a kulturális kreatívok?

A másként gondolkodók konferenciákat tartanak, közösségeket építenek és etikus bankokat hoznak létre. Részvételi demokráciáról beszélnek, és hajmeresztőbbnél hajmeresztőbb ötletekkel állnak elő. Úgy hívják őket: kulturális kreatívok, és jellemző rájuk, hogy – legyen szó természetvédelemről vagy pénzügyekről, munkáról vagy kultúráról – minden közösségi területen új utakat keresnek. Szószólói az ALAPJÖVEDELEM bevezetésének. Kulturális kreatív az, akinek elege van.

 

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Nyitóoldal | Fényképek: Ökoklikk hétvége Galgahévíz | Hozzászólások: 0

Így szépülnek meg a magyarországi kastélyok

2012.08.22

 Forrás: Vadászati Múzeum

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Nyitóoldal | Fényképek: kreatív kútfők alkotásai | Hozzászólások: 0

A Szent Gellért-sziklatemplom

2012.08.21

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Nyitóoldal | Fényképek: Magyarságtudat | Hozzászólások: 0

Az elsüllyedt erdő Kazahsztánban

2012.08.16

 lake_kaindy06.jpg  Kaindly-tó Kazahsztánban. Különlegessége, hogy az 1911-es földrengés után jött létre és elnyelt egy fenyőerdőt. Az impozáns fenyőfák törzsei a jéghideg és kristálytiszta vízből emelkednek ki.

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Nyitóoldal | Fényképek: Gigants | Hozzászólások: 0

Geoart - légifotók a Földről

2012.08.15

  Bernhard Edmaier fotográfus központi témája a Föld esztétikája. Évek óta járja a világot és helikopterből, repülőgépből fotózza Földünk csodásnál csodásabb tájait. Nem szokványos képek ezek hanem valami különös, művészi alkotások. A sivatagokról, folyókról, szigetekről, partokról, hegységekről, jéghegyekről, gleccserekről, szigetekről és vulkánokról készült légi felvételek színek, formák és szerkezetek káprázatos variációit mutatja be. Fényképei könyv formátumban is kaphatók

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Nyitóoldal | Fényképek: Tengerpartok, Vízesések | Hozzászólások: 0

Egy nap alatt Budapest - takarékosan

2012.08.15

 

2012. 08. 13.

Habár Rómát sem egy nap alatt építették – Budapestrőlnem is beszélve -, 24 élménygazdag óra is elég lehet egy nagyváros felfedezéséhez. Cikksorozatunk első részében a low-budget túrák kedvelőit szólítjuk meg, miközben nem garasoskodunk, csak ésszel költünk. Budapest egy nap alatt, íme.

 
 
 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Nyitóoldal | Fényképek: Ökoklikk hétvége Galgahévíz | Hozzászólások: 0

A világ 10 veszélyeztetett szépsége

2012.08.15

 

A világ 10 legveszélyeztetettebb szépsége

 

A világ 10 legveszélyeztetettebb szépsége

 A brit AOL internetes portál összegyűjtötte a süllyedő Velencétől a lassan eltűnő Holt-tengerig azt a tíz legveszélyeztetettebb helyet a világon, melyet unokáink már lehetséges, hogy nem fognak látni.

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Nyitóoldal | Fényképek: Tengerpartok, Vízesések | Hozzászólások: 0

Már a tojást is hamisítják

2012.07.09

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Nyitóoldal | Fényképek: Ez már vicc | Hozzászólások: 0

Tanfolyam ajánlataink - tanulj hasznosat, otthonról!

2012.06.15

       

1743.jpg Az internet világában otthonunk a tanulás, a munka és a szórakozás elsődleges központjává válik. Ez a tény önmagában elegendő ahhoz, hogy az egész koncepciónkat a munkát illetően megváltoztassa. A honlapod a holnapod! Az emberek, akiket ma magad köré gyűjtesz, határozzák meg, hogy mához 5 évre milyen lesz az életed.

 

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Nyitóoldal | Fényképek: kreatív kútfők alkotásai | Hozzászólások: 0

Mindig légy résen!

2011.10.13

q1038465773_6569.jpgIgyekszünk aktuálisan közzétenni mindazt amivel becsapják, átverik, csőbehúzzák a lakosságot.

Célunk mindössze a figyelemfelkeltés. Ne hagyd magad becsapni!

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Nyitóoldal | Fényképek: A fától az erdőt | Hozzászólások: 4

Jót tesz Japánnak a katasztrófa?

2011.03.18

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Nyitóoldal | Fényképek: Gigants | Hozzászólások: 0

Galapagos-szigetek

2010.02.24

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Nyitóoldal | Fényképek: Tengerpartok, Vízesések | Hozzászólások: 0