Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A magyar lakosság választási ígérete 2014-re!

2013.07.18

 

ADD A VÉLEMÉNYED! El ne hidd, hogy csak egy kis pont vagy a világban!

A lakosság sokat tehet az érdekei érvényesítésére! Ez az a honlap, ahol aktuálisan közzétesszük a legfontosabb európai polgári kezdeményezéseket és törvénykezési eljárások előkészületeit, hogy a jövőben minden magyar állampolgár élhessen a demokratikus jogaival és kinyilváníthassa a véleményét! 

ITT írhatod alá a szupermarketek beszállítóit megvédeni hivatott levelet szeptember 5.-ig!

Európai Polgári Kezdeményezések - EPK - Add a véleményed!

 

A víz és szennyvízhálózat emberi jog! Ehhez kell az EGYETÉRTŐ aláírásod SOS!

 

A 4 millió éhező magyar állampolgár már nem tekinthető elhanyagolható tényezőnek!

Nincs az a tisztességesen gondolkozó ember, aki ezen az áron tovább akarhatna gazdagodni!

Több mint 80 hónapja vezeti a kétharmad a közvéleménykutatások eredményeit az összes intézet összes mérése szerint!

Ez a tény bizonyítja, hogy a lakosság büszke a kétharmados döntésére és újabb 4 évre is bizalmat szavaz a polgári kormánynak, amennyiben az hajlandó korrigálni a tévedéseit és elkötelezi magát az FNA bevezetése mellett.

Lesz-e garantált Alapjövedelem Magyarországon?

 

Ma még csak kérdezzük, de sok ész sem kell ahhoz, hogy megállapítsuk: lesz FNA Magyarországon!

A magyar lakosság ugyanis nem hülye! 

Valóban ott ül a TV előtt és azon ámul, hogy a multik mennyit költenek az egészségtelen termékek reklámozására, holott ma már 4 millió ember a napi kenyeret sem tudja megvásárolni! Mégpedig nem azért, mert a magyar ember nem szeret dolgozni, vagy nem hisz az értékteremtő tevékenységben!

A lakosság valóban ott ül a TV előtt és azon derül, hogy Bajnai azt hiszi visszajöhet, a Fideszesek pedig fontosnak tartják ellentüntetéssel megvédeni Felcsút nevezetességeit a Bajnai féle szemetektől, stb.

Ez valóban tény. Azt bizonyítja, hogy a magyar lakosságot nem érdekli és nem is érinti a politikusok szájcséplése, közpénzekből gazdagodása, a pártállások látszólagos szembenállása egymással, a bulvársajtó, a celebek és semmi, amivel el akarják terelni a figyelmét vagy befolyásolni akarják a döntésében.

A magyar lakosság döntőképes!

Végtelenül türelmes, birkatermészetű nép vagyunk, de mindig kikérjük magunknak amikor a szűkagyú politikusok megkérdőjelezik a szellemi képességünket. Azt is kikérjük magunknak, hogy el merik titkolni előttünk az Európai Tagállamokban 2013 februárban elindított polgári kezdeményezés hírét!

Van határa a magyar lakosság türelmének. Négymillió éhező embertársunkhoz forródróton eljuttatni az FNA elképzelés és a polgári kezdeményezés hírét csak egy szűkagyú politikus gondolhatja, hogy nagy dolog... A lakosság hallgatag többsége ugyanis tisztességes és jóérzésű ember.

 

 

A  nagy társasjáték

A lakosság bölcs. Meghallgatja a politikusait, hiszen anyaként ő nevelte fel, tanárként ő tanította, eladóként ő szolgálja ki a Parlament büféjében a fillérekbe kerülő finomságokkal és anno ő bíztatta arra, hogy olyan foglalkozást válasszon magának, amiből jól meg tud élni...

Meghallgatjuk a politikusainkat, de ez a lakosság már nem az a lakosság...

Talán a fülünkkel van valami baj. Népbetegség lehet, mert tömegesen nem fordulunk orvoshoz. Tömegesen otthon kuruzsoljuk és öngyógyítjuk magunkat. Tömegesen egyre jobb lesz a kedvünk és Mérő László is megmondta: jókedvűen kreatívabbak vagyunk. 

 

A lakosságnak semmi oka a sírásra

Az igazság ugyanis az, hogy a kutyát  nem a farok csóválja.

A politikusok a nagy társasjátékban persze ismét milliárdokat fognak elherdálni, hogy meggyőzzenek négymillió éhező embert, őket kell megválasztani. Ez ismét egy bosszantó és semmire sem jó kiadás, de a lakosság elnézi, mert termelés nincs ebben az országban és ha nem lenne ez a felesleges politikai színjáték, még kevesebb családnak jutna étel minden nap az asztalára. 

Talán érdemes lenne már a választási kampányban elköltésre kerülő milliárdokat is arra fordítani, hogy megvizsgálják az FNA bevezetésének a realitásait. Ráadásul ez egy olyan nemes cél lenne, ahol elkezdhetnének a politikai erők egymással együttműködni. Persze most már az idők szavát is meg kellene hallani: Magyarország ugyanis elitből is jobbat érdemelne!

OLVASS TOVÁBB

Miként is álljunk hozzá az ALAPJÖVEDELEM kérdéshez

Mi az ALAPJÖVEDELEM?

FNA - Gyakran Ismételt Kérdések

nol.hu - Garantált jövedelem mindenkinek?

Európai polgári kezdeményezés SZÁMLÁLÓ

Európai polgári kezdeményezés ITT ÍRD ALÁ
 

 

A közpénzekből a garantált Alapjövedelemre is telne!

Milliós bérek a hivatalokban!

Így működik napjaink kapitalizmusa

Kövessük figyelemmel a politikusok választási nyűglődését

 

Négymillióan élnek szegénységben - KSH adat 2013.07.13.

Clara Kerekes A szegénység nem deviancia. Deviancia az, ha erre a statisztikai adatra a lakosság még jobban élő, ma még nem éhező 50 százaléka nem kapja fel a fejét és nem kezd el józan ésszel gondolkozni, például az FNA bevezetésében rejlő megoldási lehetőségekről. Az igazi baj majd akkor fenyegeti ugyanis a társadalmat, ha a már éhezők hívják fel a megoldási javaslataikra a figyelmet.... Az FNA egy tisztességes és humánus gondolat! A 15 Eu tagállam civil lakosságának, az értelmiséghez tartozóknak a fejében fogalmazódott meg.... Az éhezők nem hiszem, hogy ennyire humánusak tudnának lenni az elnyomóikkal szemben....

 

Társadalmi Kiegyezést kezdeményezünk 2013.08.01. Kulturális Kreatívok2009 Group

 

 

 

 

 

 

A mappában található képek előnézete Magyarságtudat


 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.